- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xterms
tag
válasz joecontra #19197 üzenetére
A kémprogramirtókat azért, mert a legtöbbjüknek nincs hozzáférése a rendszerhez, és nem is futnak csökkentett módban. Így könnyebb őket megtalálni, és kiirtani is!
Bootoláskor, még az XP betöltőképernyője előtt nyomj F8-at, majd válaszd a 3 legfölső opció közül az egyiket! (általában sima csökkentett mód is bőven elég)
[ Szerkesztve ]
A barátok olyanok, mint a hó…………ha rájuk pisilsz, eltűnnek.
-
-
veterán
Hi all!
Lenne egy kérdésem, mitől lehet, hogy eddig nem volt bekapcsolva a wines tűzfalam, de most bekapcsoltam, beraktam kivételek köze a warcraftot, valamint a 6112-es portot. Újra indítottam a gépet, bejön a win fellépek a netre(USB STICK t-mobilos) és tökre be van lassulva minden. A warcraft is laggol, ha kilépek tálcára az is...
Nincs valakinek 5lete, mitől lehet ez? Lehet valami ingyenes tűzfalat kéne használni a win-eset meg hanyagolni ?
THX!
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Xterms
tag
Steelmanus!
Töröltem a progikat, a vírusom ugyanúgy megmaradt. Format C: lesz. Úgyis régóta halogatom.
Ettől függetlenül is köszönöm szépen a sok segítséget! Örök hála!
[ Szerkesztve ]
-
Cucli™
tag
hello!
nem tudom mennyire tartozik ide, de végül ide írok. az a problémám, hogyha winampban tekergetem a hangerőt, akkor a windowsban a volume controlnál is állítja a hangerőt, de csak a wave résznél. ez mitől lehet? van valakinek valami ötlete? (btw win xp, és friss win)
-
CounterBoci
senior tag
válasz Steelmanus #19155 üzenetére
Köszi, nem az én gépem, így kínlódás helyett újratelepítettem. De mostmár tudni fogom mivel álljak neki. Olvastam más fórumokon ilyen problémákról, mindegyiket vírus okozta. Nod32 értetlenül állt a dolog felett, jelen esetben leggyorsabbnak a reinstall tűnt. Úgyis a usernek kell kínlódani utána a programokkal meg beállításokkal
-
MODERÁTOR
válasz leyo76 #19182 üzenetére
Nem is bonyolult, és hülye sem vagyok hozzá ha hiszed ha nem
vista alatt minden ment...
ffdshowt használok, szanaszét huzogattam már mérgemben az összes csuszkát, és semmi mintha nem csinálnák vele semmit
Ha annyira egyszerű lenne akkor nem irtam volna ide..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
leyo76
senior tag
-
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
egy idegesítő gondom lett valamiért...
Az összes karakterem a gépen (asztal, böngésző, játék, menürendszerek...még ez is,ahová írok) félkövér betűtípus lett...nincs különbség OFF szöveg vagy az email rendszeremben az olvasott és olvasatlan üzenetek között...szal minden egységes félkövér....
Létezik erre megoldás?...egyáltalán volt ilyen valakinek?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz CPT.Pirk #19177 üzenetére
Ha kellene neki, akkor el sem jutna odáig a telepítő, hogy particiót válasszon, mert nem jelenik meg a sata eszköz..
Nemrég hasonlóval szenvedtem én is, mindig leformáztam egy külső telepítővel elsődlegesnek, aztán valamiért az xp telepítő átküldte másoldlagosba Aztán nagynehezen rájöttem, hogy az volt a bibi hogy ugyan elsődleges partició volt, de nem az volt aktív partícióként megjelölve a HDD-n, miután belőttem hogy az legyen az aktív, és az xp telepítővel meg nem formáztattam, csak kiválasztottam és hagytam az eredeti fájlrendszert(vagy valami ilyen szöveget dob ki oda a telepítő) utána simán felmentEverybody lies.
-
C@rbon
senior tag
Valaki segítsen legyen szíves mert már megőrülök
Szűz SATA vinyóra kellene telepíteni SP2-t. Próbáltam már egy másik gépen Partition Magic-el Primary-re formázni NTFS-ben, megvolt, de nem telepíti az xp-t, mert nem megfelelő az XP-nek a partíció.
Eljutok addig, hogy kiválasztom a partíciót és amikor kiválasztom, hogy formázza vagy partíciót hozzon létre, akkor nem NTFS-be formázza a partíciót.
Segítség pls!ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nah most adot nálam egy olyan helyzet, hogy van egy szép régi tv-m ami rá van kötve egy s-videó - RCA kábellel a gépre. Namost a tv "régiségét" többek közt az jellemzi,hogy zöldes a képe, amit vista alatt megoldottam ugy, hogy a nvidia control panelba feltoltam a kék színt, és így tökéletes lett a kép, a probléma csak az, hogy mindezt xp alatt nem tudom megoldani. illetve addig oké hogy a control panelba megnyitom a tv-re vonatkozó beállításokat, átálítom a színt mint vista alatt, és látszólag jó is, DE!! ha valami filmet nézek tv-re kirakva, akkor a film alatt nem hat ez a beállítás magán a lejátszó progon, meg mindenen látszik akár mit állítok, de a filmen nem A control panelben találtam egy olyat is, hogy teljes képernyős videó színbeállításai, de ez meg csak win media player alatt hat, a többi lejátszót ez is hidegen hagyja
esetleg van valakinek valami ötlete??Everybody lies.
-
-
planb
csendes tag
válasz Steelmanus #19158 üzenetére
Hali!
Ráeresztettem mind a kettőt, de senki nem talált semmi érdemlegeset.
Újraindítottam a pucolás után a masinát , de ez a "Nh2mw" újra nekiállt pörgetni a procit...
Ez van. A google nem ír róla semmit.bázzzzzzzzzeg...
-
C@rbon
senior tag
válasz Ramius #19170 üzenetére
Na szóval van egy gépem amiben van egy szűz vinyó és ezt most már átraktam egy külső rack-be és egy olyan gépre kötöttem amin eddig is volt jó rendszer. Így kezdtem el a telepítést. Minden rendben volt az elején csak amikor partíciót kell választani, akkor nem tudom rendesen formázni a telepítővel, így nem tudok telepíteni.
De azért megpróbálom még egyszer.
Köszi a gyors választ!ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
C@rbon
senior tag
Hali!
Hogyan lehet egy olyan gépről amin van Xp felrakni egy szűz vinyóra az Xp-t?
Amikor telepítem nem hozza hozza be a telepítő a formázást, így a telepítővel nem tudom NTFS formátumba formázni és ha a sajátgépben formázom NTFS-re akkor azt írja a telepítő, hogy ez nem megfelelő partíció.
Ha valaki tud, segítsen pls!
Köszi!
Üdv!ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
Shia-ko
aktív tag
Hali!
Vettem a T60-asomhoz egy USB-LPT átalakító kábelt, mert ezen a gépen nincs párhuzamos port, a fennti nyomtató/fénymásoló/fax viszont csak ezen beszélget.
Feltelepítem a 2000-hez való driverrel, amivel működött LPT-LPT kapcsolatoin keresztül, de mostparallel 1284 driver (WILPAR) can't be launched at once
vagy
The device is diconnected ot power off
hibát ad és nem hajlandó nyomtatni.
USB001 - Virtual printer port for USB-re van telepítve.Van valami ötletetetk, hogy mi lehet a gond?
KÖszi!
Üdvözlettel: Gabi
-
-
-
válasz #54715584 #19161 üzenetére
Vegyen macintosh-t
A 32vs64 bit kérdését 1 dolog dönti el: Mennyi RAM lesz a gépben. Ha kevesebb mint 3(4)GB, akkor elég a 32 bit, ha több, akkor mindenképpen a 64bit-es verziót vegyétek meg.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Norbi.Sz
senior tag
-
derossi
aktív tag
válasz Steelmanus #19157 üzenetére
akkor is,igen.. előtte minden oké volt
a net csak jelszóval indul,nem automatán.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok,
egyik operatôr baratomnak rakok ossze a gepet, akinek a hobbija is a videozas, vagas, szerkesztes
a kerdesem az lenne, hogy erre a celra melyik windowst ajanlanatok?32 vagy 64 bites legyen a rendszer?
vagy ez mindegy?valaszokat elore is koszi
-
Steelmanus
addikt
válasz HUNNIA1920 #19159 üzenetére
Tudnal egy kepet adni rola tudod Lemezkezeles es arrol csinalnal kepet mert lehet hogy akkor logikai meghajtokent szerpel.
-
válasz Steelmanus #19156 üzenetére
Pont ez a gond, hogy az adataim nem kellenek. Ezért is formáztam le a winyót.
Viszont nem ez az elsődleges partíció. Viszont ha egyszer már le lett formázva, akkor miért nem formázódott le?
Partíció törlését meg nem vállalom, mert egyszer a Partition Magic 8.0 - val próbáltam új partíciót léétrehozni, aminek az eredméye egy 150 GB - os partíció leformázása lett (akaratomon kívül).
Akkor ezek szerint ezt programmal nem tudom megoldani? Nem lehetne azt a semmibe "lebegő" tárhelyet valahogy visszahozni? Mert most elméletileg ott van, de fizikailag nem látom.
Köszi a segítséget!"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Steelmanus
addikt
A virusirto ma mar keves, mert a virusok visszaszoruloban vannak, helyettuk a malwaere botvirus, trojaikak vettek at a helyuket ezert Neked is felkellene tenni pl Malwarebytes, Spyver Terminator vagy ilyen tehat a trojaikra szakosodott kereso/irto progit es azzal is atnezni a rendszert, elotte kapcsold ki a Rendszervisszaallitast minden particion.
-
Steelmanus
addikt
válasz HUNNIA1920 #19123 üzenetére
Kellenek a regi adatok, pl a c:\Documents and Settings\ mappabol, vagy mar ugyis elveszettnek iteled neg, es mehet a kukaba, Akkor az egesz particiot torolni kellene persze ezt megteheted az XP telepitesekor, vagy masik kulso particionalo programmal, es ujra letre kellene hozni, es Activ-ra kell allitani, de igy buktad a regi adataidat, pl levelezes.
-
Steelmanus
addikt
válasz CounterBoci #19146 üzenetére
Szerintem Te is valamelyik trojai aldozata lettel, mert ezek eloszeretettel tamadjak az explorer.eze-t, hiszen az felel tobbekkozott az Asztal-ert, a Vundo az biztos hogy tamadja, es jobb/rosszabb esetben csak modositja, de esetedebn lahet hogy valamelyik variansa meg torli is. Hiaba teszel be a C:\Windows mappaba egy masikat, azt is vissza fertozi, masolj ki egy jo XP-bol egy explorer.exe-t es nezed meg hogy a Tied alatt mar nem lesz alairva, ha a Tulajdonsagok alatt keresed. Kep:
Szedd le a MalwareBytes-t es nezd vegig a gepedet - akaido de sokat jutsz az eszembe a progiert - es valamelyik virusirtoval ugyszinten, de szerintem a regisztry-ben is olyan rombolas mehetett vegbe, hogy nem hiszem hogy egy takaritas utan mar teljes ertekuen fog tudni futni. ha megtalalod a ferget, vagy virust, ird be te is hogy miket talalt a Malware/virusirto paros. -
derossi
aktív tag
Sziasztok!Pár napja digi kébelt kötöttünk be,és minden fasza csak nagy gondom hogy sokáig bootol a win azóta.Valami problémája van a hálózati beállításokkal azt hiszem.
Helyi kapcsolat ikonjára ha rákattintok hogy javítás nem tudja javítani. .Nem tom mit kéne még kipróbálni. -
Forestal
tag
Érdeklődnék a magyar winXP hova és milyen néven készíti a scandisk/chkdsk log-ot, amelynek eredménye a vizsgálat befejezése után: pillanatok alatt eltűnik.
Kérem aki tudja: segítsen!Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Opa
tag
válasz Steelmanus #19113 üzenetére
A MalwareBytes megoldotta a problémát!
3 férget talált: Trojan.Vundo, Trojan.Vundo.H és Hijack.StartMenu.
A nevéből ítélve gondolom az utolsó volt az amelyik szórakozott velemKöszi a segítséget!
-
CounterBoci
senior tag
Üdv!
Segítség kellene: nincs asztal, se tálca, se ikonok, csak a háttérkép. Feladatkezelőből megy minden, de nincs asztalom. Hogy lehet helyrehozni? Az tűnt még fel, hogy a folyamatok közül hiányzik az exlporer.exe. Ha manuálisan akarom indítani, azt írja, hogy a rendszer nem találja a megadott fájlt. De ezt hogy ha én választom ki a mappából h indítom, akkor hogy nem találja? Másik XP-ből is próbáltam explorer.exe-t, ugyan az. Csökkentett módban sincs semmi.
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
2 hete kb. fennáll egy olyan probléma hogy boot közben, amikor már az óra mellé pakolgajta ki az ikonokat az OS néha lefagy a gép, de csontra. Ilyenkor reset után vagy jó lesz vagy nem, de teljesen random csinálja. Hardveres hiba kizárva. Hogyan lehetne logolni a boot-ot hogy kiderítsem melyik program a ludas ebben?
Angol XP SP3 az OS
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
akaido
addikt
válasz joecontra #19121 üzenetére
[A Dr. Watson segédprogram letiltása] De nem itt a problem alapvetően szerintem.
Mégis ellenőrizném hardver szempontból is: Kiszedném a Ram-okat , a VGA-t, a CPU- hűtőt és visszaraknám szépen egyenként. Leellelnőriznék minden HDD + optikai drive csatlakozást nincsenek-e elmozdulva.
Szoftveres hibakeresés sem árt: A betett képből látom ismered a HDD tune progit is, ez jó, hiszen egy alapos vinyó ellenőrzés nem árt.
A CCleaner programmal kipucolnám az Internetes előzményeket, átmeneti könyvtárakat, registryt, végignézném az autoamtice induló progikat, majd Antivir Avira, a-squared free, Malwarbytes antimalware, SpyBot Search futtatása akár csökkentett módban is hátha kiderül valami "disznóság".Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
-
válasz AXisBOLD #19139 üzenetére
Bemész a regeittel ebbe az ágba:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\
és itt törlöd a GinaDLL kulcsot
Állítólag az Atheros drivere teszi fel, de hogy miért azt inkább passzolnám.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
planb
csendes tag
"Nh2wm.exe"!
VALAKI SEGÍTSEN!!! Mi ez?bázzzzzzzzzeg...
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok
friss win xp sp2 és ezt írja ki mikor a be és kijelentkezés módját akarom változtatni:
most belépésnél felhasználónevet és jelszót kér, csak entert nyomok és belép, de nagyon idegesít hogy nem tudom megváltoztatni.
hogyan tudnám elővarázsolni a sima belépést és kilépésnél a három gombos kis ablakot?
köszi
Aurea mediocritas
-
Sanyix
őstag
.net-es program, indítás:
"System.Security.SecurityException: Request for the permission of type 'System.Net.SocketPermission, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed.
at System.Security.CodeAccessSecurityEngine.Check(Object demand, StackCrawlMark& stackMark, Boolean isPermSet)
at System.Security.CodeAccessPermission.Demand()
at System.Net.Sockets.Socket.Bind(EndPoint localEP)"Azt mondja hogy nincsenek meg a jogosultságok, és hogy a .net configuration tool-al lehet adni.
1. ez net 2.0-ás program, és a 2.0 nem rakott fel ilyen toolt
2. Mióta kell ennek jogosultság? Eddig csak felraktam, és mentek a programok.Mit kell ezzel csinálni hogy menjenek?
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
raczger
őstag
Üdv!
Néhány újabb játéknál a következőt írja ki a win indításnál:
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Amit megpróbáltam:
-újrarakni a kérdéses játékokat
-openal telepítése
-visual c++ telepítése
-direct x 9.0c telepítéseGoogle-n rákeresve a dologra többnyire ezeket ajánlották, de még így sem mennek. Ha van valakinek valami ötlete, és megosztaná velem, azt megköszönném!
Köszönömwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Coyote2000
őstag
válasz Coyote2000 #19133 üzenetére
természetesen a "hatalmas memóriaigény" esetében a VIRTUÁLIS memóriára gondolok (csak már késő volt szerkeszteni)
-
Coyote2000
őstag
Sürgős kérdésem lenne, bár nem vagyok benne biztos, hogy nem hardverhiba okozza-e a problémát.
Dell Inspiron 6400 laptopom van, WinXP Home-mal (legalább jogtiszta ) Full teleraktam a letöltendő frissítéssel, a rendszernek 10GB helyet adtam a C meghajtón. Úgy tűnik, nem elég!
Mostanában többször elkezd töltögetni, a LED is villog, belassul a gép, de nem tudom min dolgozik, a feladatkezelőből sem jöttem rá. Viszont amit látok: hiába van 1GB RAM, a lapozófájl 1,8GB, és csak nő, csak nő, míg el nem fogy a 10GB hely a meghajtón.
Megpróbáltam a korlátozást (800MB-ra), de akkor meg folyton sír, hogy kevés a memória, és a programok is fagyogatnak.Van ötletetek hogy mi okozza ezt a hatalmas memóriaigényt? A háttérben nem fut temérdek progi, és sokszor az internet explorer egymagában elég a telítettséghez... Régebben nem volt ilyen gond, viszont nemrég újratelepítettem a gyári lemezről az egészet, kb azóta csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Raharin
tag
Az xp feladatkezelője nagyon lassan zárt be egy programot, ezért én sokszor rákattintottam, melynek hatására a feladatkezelő kinézete megváltozott, a fenti menüsor eltűnt, csak alul maradt meg a feladat befejezése, átváltás, új feladat menük. Hogyan tudom visszaállítani az eredeti feladatkezelő kinézetet?
-
Opa
tag
válasz Steelmanus #19113 üzenetére
Nem egyedül használom, de direkt biztos nem szórakozik velem az öcsém.
Egyébként még Comodo tűzfal van fennt a gépen.
Felrakom a javasolt progikat, és megírom lett-e valami eredménye. -
planb
csendes tag
Hali!
Van egy kis gondom: "Nh2wm.exe"!
Van valakinek ötlete , hogy mi ez? A Feladatkezelőben találtam, pörgette a procit 100%-on.
Kilőttem , aztán visszaállt minden a normál szintre...Trójai, virus, féreg?[ Szerkesztve ]
bázzzzzzzzzeg...
-
Norbi.Sz
senior tag
Nektek megy rendesen a Windows Update a microsoft.hu-ról??? Nekem mostanában (pár hete), mióta átalakították a microsoft oldalát, azóta nem frissít a windows... Mindig valami hülye hibát ír ki (elfelejtettem felírni a hibaszámot), majd legközelebb, ha nem megy, vagy ha fontos a megoldáshoz
A WinXP eredeti, és ezt fel is ismeri a webhely is, de a frissítés ellenőrzése után hibával leáll a frissítés.
Lehet, hogy még nem műxik rendesen nekik az új oldal? Vagy nekem nem megy rendesen?Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
Sziasztok!
Nemrég újra raktam a kb. 1 éves rendszeremet. Windows XP SP3 - ra esett a választásom, előtte SP2 volt fent. A win. - nak létre lett hozva egy 5 GB - os partíció. Ezt formáztam le, majd tettem fel az SP3 - at.
Viszont hiába formáztam le, nem formázódott le a partíció. Fizikailag nem látom a régi adatokat, de a win. újra rakása után (formázás után) jelzi, hogy kevés a helyem és a töredezettségmenetesítő is kb. 3 GB "át nem helyezhető fájlok" - at észlel.
Valóban. Egyszerűen a régi rendszer mellé tette fel az új XP - t. Pedig leformáztam.
Erre van valakinek valamilyen ötlete?
Köszönöm!"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Xterms
tag
válasz joecontra #19116 üzenetére
Majdnem. A Process Explorer a Win feladatkezelőjének kicsit profibb változata. Érdemes azzal megnézni a folyamatokat .
Steelmanus: köszönöm a segítséget, kipróbálom .
-
Raharin
tag
Az xp feladatkezelője nagyon lassan zárt be egy programot, ezért én sokszor rákattintottam, melynek hatására a feladatkezelő kinézete megváltozott, a fenti menüsor eltűnt, csak alul maradt meg a feladat befejezése, átváltás, új feladat menük. Hogyan tudom visszaállítani az eredeti feladatkezelő kinézetet?
-
joecontra
addikt
válasz Steelmanus #19110 üzenetére
Mármint a feladatkezelő?
-
gti16v
őstag
hell
egy laptopot újra kell telepítenem,de át kéne mentenem előtte,20 gb adatot(sajnos csak egy meghajtó van),hálózatba van,így simán áttudnám küldeni az asztali gépemre az adatokat,csak nem engedi megosztani a dokumentumokat,a "C" engedi,de viszont a ""c" ről el kellene jutnom a dokumentumokig,de letilt.....
tipp?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Feltűnően lassan indul az amúgy alig pár napos XP SP3. Az Üdvözöljük képernyőnél vár sokat. Megnéztem Bootvis-el, és talált egy divert, ami 8,22s-en keresztül töltődik, de hogy melyik az, azt nem tudta kiírni. Hogyan lehetne megállapítani, hogy melyik driver zavar be, azon kívül, hogy eltávolítok mindent (már amennyire engedi), és amelyiknél gyorsan indul, az volt az...?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Steelmanus
addikt
Egyedul hasznalod a gepet? Lehet hogy csak valaki szorakoztat a csaladban. Elsonek az msconfig Automatikus inditasat kellene megnezned, es akar az egeszet letiltani ey proba erejeig,ha ismered a dolgokat amiknek indulniuk kell akkor csak a gyanusakat letiltani, mert ha valami mas komolyabb dolog van a hatterben akkor az ujbol beirja magat altalaban.
Be kellene szerezni a kovetkezoket, CCleaner, Process Explorer, MalwareBytes, progikat, es a PEx-el megnezni a futo process-et, nincs-e bennuk valamilyen nem odaillo dolog.
A Rendszervisszaallitast egy idore kikapcsolni, amig a kereses es takaritas tart.
En a Malware Nod32 3.x progikat hasznalom de pl a Malware-ben nem fut az allando vedelem. -
Opa
tag
válasz Steelmanus #19111 üzenetére
Megcsináltam, de semmi A következő eltünésnél/feltünésnél pedig már egyből ki is szedi az automatikus elrejtést!
Ami érdekes, hogy a jobb alsó sarokban a "taskbar" ikonok szinte mindig más sorrendben jelennek meg, amikor visszatér a tálca.Mit próbáljak meg, egy másik vírusírtót?
-
Opa
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám:
Kb. 10-12 másodpercenként eltünik a tálcám(Start menüm), majd 2-3 másodperc múlva újra megjelenik ! Ezt folyamatosan, rendületlenül csinálja.
Vírusírtóval (frissített AVG) leellenőriztem. nem talált vírust.
A futó programokat nem zavarja, filmlejátszás, letöltés, stb. megy tovább.Találkozott már valaki ilyen problémával, mi a franc lehet ez ???
-
joecontra
addikt
válasz akaido #19104 üzenetére
Igen, minden korrektül össze van rakva.
Konfig:
ASUS M2N MX SE PLUS
CPU: AMD Athlon X2 5000+
RAM: Buffalo, 1 GB, 800 MHz
VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE, 256 MBTudtommal nincs semmi virnya a rendszerben. Nagyon sokáig jól működött. Az utóbbi hetekben kezdte a kis játékait. Előtte 2 gigás Athlon CPU volt benne. A jelenség akkor is észlelhető volt.
-
Steelmanus
addikt
válasz Xterms #19105 üzenetére
Akkor a A presentation valamit a Microsoft.NET használja nem szabad torolni, a tobbit igen. Azutan ellenorizd a Process Explorerrel hogy fut-e meg a mDNS Respons.... Bonjour service az Apple Inc-tol.
Termeszetesen elotte installad le a 3D programot Erre a legjobb lenne a Revo Unistaller az Usite-hu-rol link: a Zip valtozatat szedd le. mert azt nem kell installalni, es tud magyarul, vm. free. Ugy mukodik hogy elinditod az Eltavolitast a Menusorbol van negy lehetoseged, a legerosebbet valaszd, tehat a legalsot majd Tovabb,
ekkor felugrik a telepitet program eredeti uninstall felulete, ezt el kell fogadni, elindul az uninstall az eredeti verzival, majd amikor kesz, akkor ha keri hogy inditsd ujra a rendszert azt NEM szabad engedelyezni hanem alul a Tovabb gombra katt, ilyenkor kezd el dolgozni a Revo, mert felderiti a Registry-t, a vincsit meg mindent, es megjelenit egy ablakot amiben az eredmenyt latod, DE csak a vastagon szedetteket kell bejelolni eltavolitasra, vagyis a kis + jelekre addigg kattingatsz amig el nem ered az vastagon szedetteket, es azokat bejelolod, ezt meg kell tenni minden + jellel ellatott bejegyzessel, majd ezutan Mind torlese, majd Tovabb, ekkor megkeresi a vincsin levo maradvanyokat, azt is mind bejelolod, Torles mind, ha nem tud valamit torolni, akkor o is felajanlja hogy inditsd ujra a gepet, mert meg az XP betoltese elott torlesre kerulnek a szemetek.[ Szerkesztve ]
-
Xterms
tag
válasz Steelmanus #19090 üzenetére
Quicktime-om nincs is, az Autodesk pedig nem egy progi, hanem a 3ds Max virtuáls modellezőprogramom gyártója .
A mentalray a 3ds Max pluginje.
A presentation valamit a Microsoft.NET használja.
Mindet töröljem?A barátok olyanok, mint a hó…………ha rájuk pisilsz, eltűnnek.
-
joecontra
addikt
válasz joecontra #19102 üzenetére
Rendszerindítás után egy fél-egy percig nem hajlandó csinálni semmit. Egyszerűen beáll. Akármit kattintok, semmi reakció, feladatkezelő szerint a proci és a memó minimumon vannak használva. Csak egy idő után hajlandó magához térni. Akkor is lassú mint a ***. A vinyó meg agyal közben mint az állat.
Tegnap pedg több programot akartam futtatni, de a képernyő egyszerűen beállt. Ment a zene meg minden, de a kép az befagyott és se jobbra se balra. Kénytelen voltam reset gombot nyomni.
Ez vár rám amikor indítás után a Sajátgépbe akarok menni:
Ezt pedig dvd nézés közben kapom:
És persze induláskor keletkező foszlányok ott ragadnak a képen következő indításig:
Csak ennyi a bajom a windowsal.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.