-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
.net-es program, indítás:
"System.Security.SecurityException: Request for the permission of type 'System.Net.SocketPermission, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed.
at System.Security.CodeAccessSecurityEngine.Check(Object demand, StackCrawlMark& stackMark, Boolean isPermSet)
at System.Security.CodeAccessPermission.Demand()
at System.Net.Sockets.Socket.Bind(EndPoint localEP)"Azt mondja hogy nincsenek meg a jogosultságok, és hogy a .net configuration tool-al lehet adni.
1. ez net 2.0-ás program, és a 2.0 nem rakott fel ilyen toolt
2. Mióta kell ennek jogosultság? Eddig csak felraktam, és mentek a programok.Mit kell ezzel csinálni hogy menjenek?
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
van egy xp x64 sp2 szeretnék mellé egy sima 32bites xp sp2-t telepíteni. Mit kell csinálni, hogy mind2 bootolható legyen?
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
Egy korlátlan beállíthatóságú ramdrive kellene (nem úgy mint az xp beépített max 32 megása). Mivel lehet ezt elérni? Olyan 3gb ramdrive elég lenne.
-
Sanyix
őstag
Már az elsőt sem lehet, ugyanis az eszközkezelőben nem látszik a nyomtató, még ismeretlen eszközként sem. Egyébként drivert telepíteni nem lehet csatlakoztatás nélkül, mert abba is beleköt a vindóz.
[Szerkesztve]szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
Hát erre tényleg nem tudok mást írni, csak azt, hogy a vindóz szar. Hogyan lehet megszüntetni, hogy ezt a hibaüzenetet kiírja?? Úgy hogy kihúzom a nyomtató kábelét az usb-ből! Hát logikus nem? De persze ha visszadugom, rögtön folytatja. Viszont a visszadugásnál előjött egy új hardver telepítése párbeszédablak (amit én kézzel nem tudok előhozni, mert ugye egyszerre csak egy drivert telepíthetek a vindóz szerint). Kiválasztom a drivert, és lám feltelepíti! Érdekes hogy most már találja a megadott fájlt. Lehet is nyomtatni, a probléma, hogy a rendszer nem találja a megadott fájlt hibaüzenet az előző próbálkozásból, még mindíg megmaradt...
-
Sanyix
őstag
Alapból azt tettem, de ha nem ezt tettem volna, nem tudnék mit csinálni, mert ugye egyszerre csak egy drivert lehet telepíteni, és hát mint írtam ezt nem lehet leállítani.
Amit leszedtem az az alap driver volt, mindenféle segédprogram nélkül. Most letöltöttem a nagyobb segédprogramokkal, és egyéb szeméttel telerakott drivert. Telepítés indításkor az ''1158:'' üzenetet kapom egy ok-val.
[Szerkesztve]szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
Hi!
Valaki segítsen plz!
A nyomtatómnak, drivert mertem telepíteni xp alatt. Azt a drivert amit eddig már többször is telepítettem különböző xp-kre. Most az van, hogy ugye nyomtam egy új hardver telepítése varázslót, kiválasztottam hogy telepítés a megadott helyről. Meg is találta a drivert, elkezdte másolni, majd kivágta hogy a telepítés nem sikerült, mert nem található a megadott fájl. Namost a folyamatjelzőn látszott, hogy egy rakás fájlt másolgatott, de azt nem írná ki hogy melyik ez a megadott fájl. Szóval ezen az ablakon csak a befejezés gomb az aktív, DE ha rákattintok 5 másodpercen belül újra előjön ugyan ez, és így tovább. Újraindítottam a gépet, úgyis. Kilőttem az ehhez tartozó folyamatokat feladatkezelőből, úgy is újraindítja. Ilyenkor mit lehet tenni?
Ja a legjobb, hogy ezután semmilyen más hardvert nem tudok telepíteni, mert azt írja, hogy egyszerre csak egy hardvert lehet telepíteni.
-
Sanyix
őstag
Van egy olyan problémám, hogy néha teljesen meghülyül a vindóz. Az történi, hogy először a utorrent írja ki, hogy nem tudja menteni a resume.dat fájlt, aztán jön az opera, hogy nem tudja menteni a könyvjelzőket, majd a foobar2k-ből kilépéskor ugyanez a playlistekkel, a cfosspeed nem ír semmit, csak csöndben elveszti a kalibrációs fájlt. Namost újraindítás után minden rendben, sokszor hónapokig, aztán megint elkezdi ezt a baromságot. Olyan mintha a rendszer minden nem rendszerprogram vinyóhoz történő hozzáférését letiltaná. Amikor volt ez a hozzáférés tiltós dolog, kipróbáltam, hogy én mondjuk egy jegyzettömbbel tudok-e valamit csinálni. A utorrent írta, megint hogy resume.dat nem menthető. Ezért megkerestem ezt a fájlt, és miközbe az utorrent sírt hogy nem tud menteni, én beleírtam jegyzettömbbel, és mentettem... és sikerült. Ezért nem hiszem hogy vinyóval lenne gond, főleg hogy 2 vinyónál is ugyanez volt. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest