Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
A 3. letöltött program megoldotta a problémát. Ez nem a reklám helye, de AOMEI Partition Manager ingyenes verziójával percek alatt sikerült összevonni.
Sziasztok!
Kapott egy SSD-t a laptopom, amire felkerült a Windows, így a C: partíció lett a rendszeré. A D: és az E: partíciókat viszont formáztam és most "Unallocated space"-ként jellennek meg, amit szeretnék egyesíteni. Ez valamiért nem sikerül a Windows Disk Management programmal, Extend funkcióval, a hiba lentebb látható. Hogy tudnám egyesíteni a kihasználatlan területet? Kell hozzá valami külsős program? Azt hittem, hogy ez könnyen fog menni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz Zotya84 #76932 üzenetére
Azt hiszem Windows 7 volt rajta még 2016. decemberében, amikor anyámhoz került. De nem vagyok biztos benne.
Sose telepítettem még Windowst gépházból. Mindig csak pendrive és teljes körű újratelepítés. Azt se tudtam, hogy lehet így A saját laptopomat is így szoktam, az aktiválja magát rögtön.
Céges laptop alatt önkormányzati laptopot értek. Elég régi Acer, valami Celeron procival meg 2GB rammal. Nem valami acélos. Azért nem bízom a rendszergazdára, mert 1 hónapra legalább mellőzni kéne a gépet. Mindenféle kamu szöveggel hitegeti az embereket, hogy ez a telepítés milyen bonyolult meg az adatmentés, nem egy perc, legyenek türelemmel. Nekem megvan 2 óra alatt és az akkor olyan, ahogy anyám szereti, minden programmal, saját fájlokkal, rendszerezve. Most sajnos 1 partíció van. (nem magyarországi önkormányzatról van egyébként szó)
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Sziasztok!
Anyámnak van egy céges laptopja, amin Windows 10 fut. Ráférne egy friss telepítés, de nem tudom, hogy automatikusan aktiválja-e majd magát a Windows. Hogyan tudom ezt ellenőrizni, mi a teendő? Eredeti Windows telepítő képet töltöttem le, pendrivera rá is van rakva, már csak azt nem tudom, neki merjek-e esni.
-
senior tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite L850-13M típusú laptopom. Ezt gyakran rákötöttem a régebbi LG 32LK430 tévére HDMI kábellel, működött is megfelelően, 1920x1080 felbontáson. Viszont az új TV, egy 32LJ500V esetén kiválasztom az 1080p-t, de így nagyok az ikonok és a kezelőfelület is. Beállítani kézzel az AMD CCC-ben csak 1680x1050-re tudom.
Mit rontok el? Hogyan tudnám beállítani 1920x1080-ra?
-
senior tag
Nagyon vigyázok rá azóta, amióta megvan (2012. aug). Leginkább asztaliként használom, monitort rákötve, valamint egy Cooler Master CMC3 is van alatta. Patika állapotú. Kéne bele egy SSD meg ezt a fújást meg kéne szüntetni, és maradhatna.
Na mindegy, köszi azért a segítséget!
-
senior tag
1,5 éve lett takarítva a laptop (Toshiba Satellite L850-13M). Egy fórumtársunk csinálta, nagyon profi benne, főleg, hogy neki is L850-es volt sokáig. Lehet, hogy írok neki, hátha ismét vállalná, illetve szoftveresen is ránézhetne, hátha lehet vele valamit kezdeni.
Többet érne egy új laptopot venni, de nem tudom, hogy ezt mennyiért lehetne eladni.
-
senior tag
-
senior tag
Ez akkor a Chrome lehet. Viszont nem értem, hogyan. Csak a Facebook/PH! van nyitva. Illetve a Chrome-ban fut a Checker Plus Gmail és az AdBlock bővítmény.
(#72410) krealon: de melyik? Facebook, vagy Prohardver?
(#72411) svgyula: nincs, nem is volt soha megnyitva 9 lap. Maximum 4 lappal szoktam dolgozni, nekem valamiért az rögzült még régen is, hogy ha nem használok egy lapot, zárjam be. Könnyebb így váltani köztük.
Viszont az IMEI-vel nem mondasz hülyeséget. Anno, még régebbi Win10 verziónál ezáltal sikerült megoldanom a problémát. Csak ráment fél napom, mire találtam egy olyan verziót, ami jó volt.
-
senior tag
Köszi a tippet, de ezzel hogyan segítek magamon? Semmi kirívó dolgot nem látok, amit lehet, azt pedig letiltottam benne a startupnál. Friss, eredeti Windows, újév után telepítettem újra pont a zúgás miatt. Avastot használok évek óta. Malwarebytes is le lett futtatva, de nem talált semmit.
Máskor is volt ilyen gondom vele, de akkor a friss telepítés segített.
-
senior tag
Állandóan pörgeti valami a processzort frissítés óta, emiatt a laptop zúg, mint egy porszívó. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.
Ha valaki ért hozzá, szívesen elfogadom a segítségét, mert ez megőrjít. Le kellene valamit tiltanom, hogy ne induljon el bekapcsoláskor? Szívesen küldök logot is, csak valaki segítsen.(#72398) King Unique: a "Win10 1709 KB 4056892" települt még január 12-én.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a laptopomra települt-e az a Windows frissítés, ami lassítja az Intel procit? Illetve ha települt, hogyan tudom visszaállítani a régi állapotot? (i3-2350M proci van benne)
-
senior tag
válasz Marci112233 #71009 üzenetére
Nem hinném, hogy van rajta vírus. Lefuttattam még az újratelepítés előtt egy boot scant Avast-tal, utána Malwarebytes, végül újratelepítés lett belőle. Jogtiszta Windows és nincs rajta semmi kalóz program, bármennyire is hihetetlen.
(#71011) Geth: áram alatt van, de használatban, Chrome fut mellette. Amit küldtél, hogy írjam be a parancssorba, azzal teszek egy próbát. Köszi
-
senior tag
válasz szabonagyur #71007 üzenetére
De mit csinál? Minden frissítés települt, újraindítás után sincs töltőképernyő. Volt, hogy 1 napig így hagytam, had tegye a dolgát és újraindítás után is ez volt. Pörgeti a procit, ami pörgeti a ventit és emiatt rohadtul idegesítő a zúgása.
-
senior tag
2 hete újratelepítettem a rendszert, mert egyfolytában pörgette a CPU hűtőt (Toshiba Satellite L850-13M). Jó is volt, erre ma megint ezt csinálja, mégpedig a "Windows Modules Installer Worker" folyamat. Ez ha jól sejtem a Windows Update. Na most ezzel csak az a baj, hogy minden frissítés telepítve van.
Mi a francot csináljak vele? Kezd nagyon bosszantó lenni, annyira, hogy már a Windows 7 visszatelepítésén is gondolkodtam, amit már nagyon régen használtam és nem szívesen venném elő újra.
-
senior tag
Ha teljesen letöröltem a Cortana-t, Windows újratelepítés nélkül vissza tudom azt hozni? Vagy van valami alternatív megoldás, hogy a Start menüs kereső újra működni tudjon?
-
senior tag
Hali.
Ha egyszer már telepítettem a Win10-et, még pár hónapja és jogtiszta Win8.1-ről történt ez meg, hogyan végezzem el USB kulcsról a telepítést? Nem fog kérni semmiféle termékkulcsot?
-
senior tag
Nekem a laptopon jogtiszta Win 8.1 volt, frissítettem 10-re, nem tetszett. Vissza tettem a 8.1-et, majd most ismét 10-re váltottam. Telepítés során kihagytam a termékkulcs megadása opciót és miután települt a rendszer, aktiválta önmagát.
-
senior tag
Üdv.
Mióta Windows 10 van a Toshiba Satellite L850-13M laptopomon, azóta nem tudom kikapcsolni és újraindítani azt anélkül, hogy ne kéne mondjuk kivennem belőle az akkut. Felraktam már minden régi, Win 8.1 alá gyártott drivert, hátha az majd segít, kikapcsoltam a Fast Boot-ot, de nem. Valaki találkozott már a problémával és van rá megoldás?
-
senior tag
Rájöttem miért nem működnek a beépített appok, pl. a Store, Weather, Calculator, stb. Körülbelül 2 hete futtattam PowerShell-ben egy kódot, ami törölte mindet. Vissza szeretném kapcsolni őket, de nem igazán megy. A "Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}" kód a következő hibát adja:
Mit tudnék tenni?
-
senior tag
válasz Rasiel #22190 üzenetére
Mindkettő fut. Az appok indításakor felvillan az ablak, de el is tűnik. Kb. 2 hete buheráltam meg a rendszert ilyen-olyan tutorialok alapján, de nincsenek meg az előzmények. Viszont utána még működött a számológép.
-
senior tag
Üdv.
Valamiért nem működnek a számológép és a Store appok sem. Mi okozhatja?
-
senior tag
válasz t72killer #15596 üzenetére
Media Creation Tool segítségével letöltöttem már egy ISO-t ("Create installation media for another PC"-t választottam). Azt ha kicsomagolom és úgy indítom el a frissítést, az úgy okés lesz?
-
senior tag
Toshiba Satellite L850-13M notebookról lenne szó, nem sikerül a ráfrissítés. Olyat nem lehet csinálni, hogy kiolvasom a Win 8.1 Pro-hoz használt kulcsot és azzal aktiválom a Win 10-et sima telepítésnél? Muszáj ráfrissíteni, csak úgy lesz aktivált?
-
senior tag
Meddig fog még ez az üzenet "boldogítani"?
-
senior tag
Letöltöttem innen a Windows 10-et, nincs már szükségem a tálcán lévő értesítésre. Valamint a gép is valamiért lassú. Települ a háttérben, vagy mi történhet? Ki akarom kapcsolni az automatikus frissítést, ha ez lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Path of Exile 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest