Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csoki98
tag
Üdv!
Új ssd-re telepítettem win 10-et, eddig tökéletesen működött, de nemrég elkezdte dobálni kékhalállal ezt a hibakódot: 0xc000021a.
Azóta bootloopban van, egy javítás se sikerült. Újratelepíteni nem szeretném , maximum a végső esetben.
(Bocsi ha kevés infót adtam meg)"Gondoltál már arra, hogy az univerzum, amiben élünk, talán egy agysejtje egy ismeretlen lénynek?" Poco F3
-
törölt tag
Akinek tetszett a MacOS Mojave bemutatón a dinamikusan változó háttér, elkészült a Windows verzió: WinDynamicDesktop néven kell keresni az áruházban. Githubról az .exe változat itt.
-
dchard
veterán
Soulles: abszolút igazad van, csak arra céloztam, hogy itt több szereplős a történet
Syl: az intelnél visszatérő probléma, hogy bizonyos grafikus hardverekhez (ha jól rémlik atomokkal volt ilyen), nagyon rövid idő után nem adtak ki új drivert, még az is rémlik, hogy ez pont a win10 megjelenésével függött össze, és az 1-2 éves hardverhez nem készült win10 driver. Nagy volt a népharag, talán ennek hatására végül született valami megoldás, de ebben nem vagyok biztos.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
törölt tag
válasz Kékes525 #84861 üzenetére
Sok apróság lesz benne: [link]
Amit én várok:
Edge autoplay tiltás
OneDrive automatikusan 30 nap után "csak felhő" státuszra állítja a korábban letöltött fájlokat
Defender újításokLesz még:
kozmetikai javítások
visszakerül a csak szöveg méretének változtatása
felhős vágólap
… -
válasz dchard #84893 üzenetére
Ezt a támogatást nem értem. Nekem egy harmadik generáció core processzorom van intel hd2500 vga-val. Vagyis őskövület. És mégis, a Win hibátlanul megy vele, hibátlanul frissül. Ja és a közelmúltban adott ki az intel friss driver rá.
Tudtommal a linuxhoz az intel készítette a drivert, amit a kernelbe pakolnak bele, nem közösségi munka.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
dchard
veterán
"Vagyis a vga gyártók a hibásak a sz*r szoftvereikkel."
Amit a Microsoft jó pénzért tanusít (WHQL). Nyilván nem gondolom, hogy a WHQL minden runtime állapotot le is tesztel, de azért egyoldalú felelősségről beszélni ebben az esetben minimum kérdéses.
"az intel tud drivert írni?"
Ha tud is, nem mindig akar. Lásd: a két év alatt eltűnő terméktámogatást egyes hardverekhez. A linuxot azért sem érdemes ide keverni (tök mindegy, hogy melyik gyártó), mert az esetek döntő részében a disztribúcióval érkező drivereket nem a gyártók, hanem a közösség hozta létre. Nem is kerül be egyik disztróba se gyártói driver, amíg nem hozátk azt nyilvánosságra GPL licence alatt, ami sajnos elég ritka.
-
emiki6
veterán
Most, hogy beszart a kártyám én is a 2500K integráltját használom... Azon vittem végig a portal 1,2-t most, nem is gondoltam volna, hogy képes elfuttatni őket...
mpo: Üsse kő, akkor letöltöm én is
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
válasz Soulles #84888 üzenetére
Vagyis a vga gyártók a hibásak a sz*r szoftvereikkel. Ezt mondom én is.
Érdekes, hogy az én kis mini-itx gépem már túlélt pár frissítést és soha nem volt gond a driverekkel, kék halálokkal. Ja, intel hd van a cpu-ban. Lehet az intel tud drivert írni? (linuxon sem kell vele semmit bűvészkedni - just works)[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Soulles
tag
Ha belepiszkál ha nem, igazából lényegtelen is szerintem. Nem szarni kéne ki a drivereket rakásra, hanem még egy kis időt teszteléssel tölteni. És még az NVIDIA tud drivert irni....
Mostanában amúgy is tele van velük a tököm mert a saját! install shieldjük lehetetlenné teszi a Mental Ray telepítését (ami ugyancsak tőlük származik). Azért a rakás pénzért amit az ember szoftverért ill. hardverért kifizet, nyújtani is kéne valami minőség szerűt....A hangnemért utólag elnézést.
-
-
-
Soulles
tag
válasz Soulles #84818 üzenetére
Szia, gondoltam adok egy gyors fídbeket
Az Nvidia meg a Logitech drivere ütközött a kártya beépítése után. Mindkettőt ki kellett herélni és visszarakni.
Komolyan itt tartunk 2018-ban, hogy egy nyamvadt videokártyát nem lehet ki- és vissztenni mert összeszarja magát a rendszer? Mesés...
-
Kékes525
félisten
Ismét előjött a rendszerindításkor a kék halál, ezért megpróbáltam utánajárni az okának. A verifier.exe-vel a nem Microsoft drivereket teszteltem le. 5db kék halálig mentem el, majd csökkentett módban lekapcsoltam a verifier.exe-ét. A WhoCrashed-el analizáltattam a dmp fájlokat. Kettő talált, a sandboxie és a HitmanPro.Alertet. Mindkettőből a legújabb volt fenn. Uninstalláltam őket, majd ismét elindítottam a nem Microsoft driverek tesztelésére a verifier.exe-t. Most már nem volt kék halál, csont nélkül lefutott. Lekapcsoltam a verifier.exe-ét. Remélem ez megoldotta a problémát.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
mpo
veterán
válasz Doky586 #84870 üzenetére
Foglalt terület:
Treesize: 73369/1024=71,64 GB
TC-ben 57,8GB
Különbség: 13,84 GBA Windows lemezkezelés szerint 237,92-179,90= 58,02 GB a foglalt terület.
Ha nem teszem föl a Treesize-t, akkor ezeket néztem volna és ~ 58 GB foglalt terület.Miért mutat többet a Treesize, mint a másik kettő?
Ha érted, akkor már elavult.
-
tordaitibi
veterán
válasz koko52 #84784 üzenetére
Kissé késve, igaz régebben xp-n de ugyanez volt. Amit találtam akkor és segített, lehet most is jó még:
a) lehetőség: csak hagyd éjszakára a gépet bekapcsolva. Ne csináljon semmit, legyen üresjáratban. Elvileg reggelre megoldja magától.
b) lehetőség: nyiss egy parancssort, majd írd be a következőket, minden sor után entert ütve:c:
cd \
cd C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319ngen executequeueditems
Ha az a probléma okozója, amire gyanakszom (lefordítatlan .NET assemblyk lassítják a hálózati kapcsolódást és a programindulásokat), akkor ez rendbe fogja tenni.
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem az elsőnek még doboza sem volt úgy halásztam össze az alkatrészeket 286 20Mhz 512kb Ram nagy floppi 720 kb 20MB Hdd no egér! ISA buszos CGA!! monitorvezérlő. Egy kis TV-n ment a DOS talán 3(?) az asztal meg tele volt vele........ Valamikor 92 környékén. Az első win még CGA monitoron futott. A következőből már kivették ezt az opciót. Pedig szerettem azt a kis TV-t
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
emiki6
veterán
válasz Doky586 #84873 üzenetére
Tényleg, az is van!
A Windowst így sikerült letornászni 23 GB-ra, illetve mivel szabadítottam fel egyéb helyet az SSD-n már csak 89 GB foglalt. A padefilet pedig visszaállítottam automatára, egyelőre még kicsi, de gondolom ha akar majd megnő... Köszönöm a tippeket!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
dchard
veterán
válasz #22718208 #84872 üzenetére
Vigyázz, mert pillanatok alatt beszippanthat az agit prop ügyosztály egy ilyen kis ironizálásért. Lehet küldik a fekete volgát is.
Az eredeti kérdésfelvetéssel kapcsolatban, úgy néz ki group policy-ben kellő búvárkodással ki lehet gyomlálni a defendert is meg a windows update-et is. A service továbbra is fut, de így már valóban nem csinál semmit. A megoldás tartósságát az idő fogja eldönteni, ebben a pillanatban nem esküdnék meg, hogy örökre így marad.
-
törölt tag
válasz Timyyy #84662 üzenetére
A lényeg , hogy
a kompjúteere mindig kell vírusírtó, mer ki tuggya mit szed össze az interneten ,meg amúgyis megtámadhajta valaki ímélben is vagy egy fészbukvírussa. haveromnak az ismerősének a gépe is olyan vírust beszopott valahonnan, hogy tönkretette a vincsesztert és ki kellett dobni
Szóval , ne akard kikapcsolni
-
emiki6
veterán
válasz Doky586 #84870 üzenetére
Nem klónoztam.
Na, csináltam egy tisztogatást a driverstore-ból, meg amúgy is átnéztem a kacatjaimat, ami olyan áttettem a HDD-re. Az "árva" fájlokat is.
-
törölt tag
válasz emiki6 #84867 üzenetére
System32 nálam 3,4 GB. Ebben a DriverStore mappát nézd meg és keress rá itt a topikban mert az hajlamos elhízni több gigára. Régebben nekem volt olyan minden frissítéskor szépen eltette magának a drivereket másolatban és csak gyűltek.
Közben ezen a héten is jött egy új frissítés: KB4100347
-
emiki6
veterán
válasz Rasiel #84851 üzenetére
Melyik mappa van tele "szeméttel"?
Igaz van vagy 3 éves a rendszer.
A Users nekem csak azért sok, mert nem tartom eléggé karban és van vagy 5 giga appdatám.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz lacibacsi #84865 üzenetére
Az már egy erőmű volt.
Az IMB PC AT még cocom listás volt, de bejött valahogy, egyébként 300e Ft, 1 MB RAM, 40 MB HDD és nem volt a fizetésem 10e Ft. Nem az enyém volt, hanem a munkahelyé.
Akkor más számrendszer volt divatban.[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
A gyerekek Lego mániásak... Azok a programok meg 20-30GB alatt meg sem állnak... A 128 GB-os SSD (most csak arra futotta) nem elég erre. (Mondjuk pont ezeket simán lehet akárhová telepíteni, csak példának mondtam...)
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Kékes525
félisten
Egy értelmes hír a Microsofttól: Fukarkodik az újításokkal a Windows 10 őszi frissítése
"A jelenleg elérhető információk alapján az őszi csomag alig hoz majd funkcióbeli újítást, a fejlesztők inkább a hibajavításokra helyezik a hangsúlyt, amely a tavaszi (1803) verzió balül elsült rajtjának ismeretében érhető hozzáállás."
Habár:
"Bár a kezdeményezés jól hangzik, a Windows 10 frissítéseivel ez eddig bemutatott legtöbb újítás nem aratott nagy sikert a felhasználók körében. "
Majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Zoz
őstag
-
n42
tag
Sziasztok, a Windows 10 Defender biztonsági központ másnak is elszürkült a napokban? Nem tudom hova tenni a jelenséget, vírus lenne?
-
jeni
félisten
Hello
Banális kérdés. A korábbi gépemen a Win 10 Pro van. A most összerakott gépemen a Win 10 Home van. Fel lehet cserélni tisztán a két lapon a rendszert? -
King Unique
titán
válasz lacibacsi #84849 üzenetére
Nyilván a Program Files mappába, mert az az alapértelmezett, illetve normál esetben eleve a rendszerpartícióra (C) szokás és javasolt telepíteni a programokat. SSD-nél is nyilván, mert pont az lenne a cél, hogy a programok is gyorsan induljanak és működjenek. A lassú HDD-re nem sok értelme van telepíteni őket, sőt ez esetben felmerül, hogy akkor minek használ egyáltalán SSD-t a user... Ráadásul a kímélés végett sincs semmi értelme, nem szükséges semmilyen letiltás, áthelyezés stb. csak azért, mert SSD a rendszermeghajtó. Max. a tárhely felszabadítása miatt lehet indokolt némelyik megoldás. Na de, ha valaki eleve sok és eleve tárhelyigényes programokat akar telepíteni, akkor inkább előtte kellene meggondolni a dolgot és az igényeknek megfelelő tárolókapacitású SSD-t venni.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
Kicsit sokallom őket, nálam a Windows mappa 19 GB, a Users-en belül a mappám pedig 3,5 GB.
Lapozófájllal kapcsolatban sok eltérő vélemény van. Én speciel mindig fix méretre szoktam állítani, tehát a kezdeti és a maximum méretet is azonosra és, ha van megfelelő mennyiségű hely a meghajtón, akkor a 4-8 GB-ig állítom be, attól függ, mennyi a fizikai memória az adott PC-ben.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Megnézem, köszi!
Amúgy arra van valami egyszerű beállítás, hogy a programokat automatikusan a HDD-re telepítse a rendszer? A legtöbb esetben ki lehet választani a telepítés helyét, de vannak olyan alkalmazások, amik az alapértelmezett "Program Files" mappába pakolják a cuccot, kérdés nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz Boby8709 #84776 üzenetére
Vagy beállítod a laposokat ahogy anno írtam, és jó lesz, vagy a routert állítod vissza alaphelyzetbe és úgy próbálod beállítani.
Routeres fájlmegosztással egyszer próbálkoztam Linux alatt, ott egyből működött. Csak USB2 port volt a 1043-as routeren és nagyon lassú volt. Így hanyagoltam. Most, kb. január óta nincs routerem, mert a vezetékes net majdnem drágább és sokkal lassabb mint a mobilnet. -
emiki6
veterán
Nekem csak egy WD redem van, így minden progi, a fontosabb játékok és a zenék is ezen vannak. 13giga lapozgatásnak nálam luxus lett volna Ja és 2 felhasználó van a gépen.
Szerk: TreeSize-t használok erre a célra
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Csak néztem miért van 1-2 giga szabad helyem a 118-ból (10GB el van zárva), aztán láttam, hogy 13 gigát megevett a pagefile... Nem sok az kicsit? Annyit nem tudok most feláldozni feláldozni. 400-4000-et állítottam be akkor első körben, aztán kérdeztem be ide.
A Windows "mappa" 31 GB amúgy, az se sok relatíve?
Az alvócucc 3 giga, lehet majd kikapcsolom.A 400-at akkor átírom 800-ra.
[ Szerkesztve ]
-
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Adott a gépem 8GB rammal és egy 128GB-os SSD-vel. Mekkora a lapozófájlnak szükséges minimális érték, amit állítsak be mind a minimumnak, mind a maximumnak?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
nemo333
újonc
A win10 által visszahagyaott régebbi fájlokat, (itt azokra gondolok amikre nincs szükség a rendszer működéséhez) milyen programmal lehet kipucolni? Sajnos egyre kevesebb a hely a c-n, anno mikor particóztam a merevlemezt nem hagytam elegendő helyet rajta sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Kékes525 #84826 üzenetére
A cég általa bevizsgált, jogilag ellenőrzött használt licenszeket árul, saját jogi garanciával. Állítólag azt is ellenőrzik, hogy az előző tulajdonos letelepítette-e a gépről az adott szoftvert. Csehországi székhely. Az olcsó ár ezek után érthető, a jogtisztaság bizalom kérdése...
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
lacibacsi
addikt
"Véletlenül a telepített programjaid nem raktak föl egy kis vírusirtót a háttérben."
Abból a hat programból (amit feltettem) egyik sem hiszem, hogy vírusirtót telepítene,már csak azért sem, mert eddig is ezek voltak fent a a WIN7 rendszeren és ott nem volt semmi bajom velük...
Amúgy azt még megértem, hogy a Win10-nek baja van valamelyik programmal, de legalább beengedne, hogy uninstallálhassam őket, vagy valami. De így, hogy el sem indul a rendszerem, így nehéz lesz visszacsinálni bármit is...
-
Kékes525
félisten
Létezik ekkor árkülönbség? Nincs itt valami svindli? Microsoft Windows 10 Pro 32/64bit HUN
-
mpo
veterán
válasz lacibacsi #84822 üzenetére
Kék halált még nem láttam, pedig nagyon régóta AVG free-t használtam, most AVG Internet Security van.
Amivel három barátomnál is megszenvedtem, az volt, hogy az AVG Free-nél rákattintottak az upgrade-re és föltették az egy hónapos próbaverziót, pedig megmutattam, hova ne kattintsanak.
Ha a próbaidő lejárta előtt eltávolítod, nincs gond.
Ha lejárt a próbaidő, akkora szívás lesz belőle, ha vissza akarsz térni a free verzióra.
Innen ismerem az AVG remover-t, ami nem tudta eltávolítani. Volt még egy AVG program erre, de már nem emlékszem a nevére.
Csak a mappa törlése segített, akkor nem tudott semmi elindulni.Véletlenül a telepített programjaid nem raktak föl egy kis vírusirtót a háttérben.
-
tknof1871
őstag
Mit kellene tennem, vagy keresnem? Oké, van 1 figyelmeztetésem. A Tárolóhelyek kezelése alatt van egy figyelmeztetés, kis kapacitás.
Tárolóhely (D
Kétutas tükrözés 2,71 TB
A készlet kapacitásából felhasznált hely: 5,03 TB
Ez lassíthatja a rendszert?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az utóbbi időben a windows 10-nél, ha rendesen kikapcsolom a gépet a Főkapcsoló -> Leállítás menüben, akkor nem áll le a gép, hanem csak simán kijelentkezik, de bekapcsolva marad.
Sajnos nem találtam ilyen beállítási opciót.
Vélemény?
Köszi
-
-
Soulles
tag
Köszi a gyors választ.
-Eredetileg két kártya volt benne, működött.
-Az egyiket ki kellett vennem egy időre, működött.
-Visszatettem amit kivettem, nem működött.Lehet az lesz, hogy kikapom megint és megnézem mi lesz :/
Nem vagyok mélyen benne, de ilyenkor a PCI lane allokációk nem zavarhatnak be?
-
mpo
veterán
válasz Soulles #84813 üzenetére
Mielőtt félreértem, egy videokártya van, nem kettő?
Megnézném, hogy pontosan a helyén van-e a kártya, a kábelek is jól vannak bedugva.
Föltenném a kártyához amit lehet.
Nem tudom, hogy lehet-e kompatibilitási probléma a Windows 10 és a kártya között, de a videokameráknál van.Megnézném az eszközkezelőben őket.
Ha ezek után sem megy, visszatenném a régit, hogy működik-e.Ha érted, akkor már elavult.
-
Soulles
tag
Sziasztok,
Tegnap betettem egy második videokártyát a "Primary" PCI slotba, ezután:
- Az egér kurzor mozog rendesen, ha egy gombra viszem a gomb felvillan, de nem érzékeli a kattintásokat.
Próbáltam más USB-portokat, USB2/USB3, az eredmény ugyanaz. A csere előtt minden tökéletesen működött.
Találkoztam már fura dolgokkal, de ilyet én még nem láttam.
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Jogtiszta Win 10 Pro rendszert telepítettem SSD-re. Minden rendben zajlott, pikkpakk felment. Ezután felcsatoltam egy HDD-t, amire majd a programokat telepítem és el is kezdtem a telepítgetést.
Ami felment: Office 2016, Total Commander, WinRar (ezek jogtiszták), valamint free programok közül a VLC Player és a World of Tanks. Valamennyi program települt, de nem futtattam őket.
Ekkor következett a sorban a szintén jogtiszta AVG Internet Security 2018 telepítése... Amikor a folyamatjelző kb. 80%-hoz ért, a gép se szó se beszéd újraindult, de amint megjelent az asztal, máris jött egy kékhalál, ami szerint hiba történt, a rendszer adatokat gyűjt és újraindul...
Na, inentől fogva már asztal sem jön be, csak az újraindítás - windows logo - kékhalál ciklus ismétlődik...
Túl azon, hogy csinálok egy szűz telepítést, van még valami módszer a hiba elhárítására?
Köszönöm!
-
mpo
veterán
válasz koko52 #84809 üzenetére
Amit itt javasoltam
[link]
azt fölteszed és a folyamatok fülön ki-be kapcsolhatod a szolgáltatások megjelenítését a fogaskerékkel.
Ezt az egészet meg rendezheted bármire, pl. CPU-ra is.
Ha valami elindítja a körözést, látni fogod.Volt akinél a tartózkodási hely bekapcsolása, volt akinél a "HP network communicator" vagy valami hasonló nevű okozott ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
lao
tag
válasz ArthurShelby #84796 üzenetére
Vagy fogsz egy 125/250 hdd/ssd , ráteszed az op rendszert. Beteszed a régi helyére es teszteled. Ha nem jön elő a probléma akkor szoftver - ha igen akkor hardwer . ( még így se biztos ) .
csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----
-
-
Met
nagyúr
-
törölt tag
-
joergie
őstag
Hali!
Van hozzáférésem egy emailfiókhoz(webpark.hu), le szeretném szinkronizálni outlookkal(2016), viszont semmiképp se szeretném hogy törlődjenek a webes hozzáférésről a mailek. Tehát ne csak outlookomban legyen elérhető, csak szinkronizálja, de ne töröljön semmit. Ehhez kell valami külön beállítás, vagy magától értetődik?! (Bocsánat, hogy előbb kérdezek, mint csinálnám, megpróbálnám, de semmiképp nem akarom elrontani.)Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Rasiel
senior tag
válasz koko52 #84803 üzenetére
Ezek után megint azt tudom írni, hogy a legegyszerűbb módja az egésznek, egy normális tiszta telepítés. Ha úgy megmarad a jelenség, akkor a legtöbb szoftveres hibalehetőség kizárható. Arra nagyon kicsi esélyt adok így látatlanban, hogy valamelyik futó Windows szolgáltatás okozná a problémát. Esetleg, ha gondolod, még tehetsz egy próbát azzal, hogy megnézed védelmi szoftver(ek) nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz Rasiel #84801 üzenetére
Hdd-vel kezdte ezért kapta az ssd-t mert a hdd olvasó fejére gondoltam, mert nem csinált semmit amíg a "karika" forgott.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Rasiel
senior tag
válasz koko52 #84784 üzenetére
A gond az, hogy ezt így távolról nem egyszerű megoldani, maximum csak találgatni lehet. Lehet hardveres és szoftveres is a probléma. Ahogy előttem írták, érdemesebb lenne egy tiszta telepítést megnézni, mert ha úgy is csinálja, akkor sok hibalehetőség kizárható lenne.
Az általad leírt hibajelenség mióta áll fenn? Mikor HDD-vel használtad, még problémamentes volt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest