Új hozzászólás Aktív témák

  • MostaPista

    tag

    válasz King Unique #140817 üzenetére

    Arról én nem tehetek, hogy esetedben vannak bizonyos hiányosságok a témában, meg ha leírják a tévesre a helyes információt...

    Mondjuk a helyes informacio enyhe tulzas, rengeteg linket adtal, nemelyiken nagyon sokaig kellett atragnom magam, amig rajottem, hogy harom sorban van a lenyeg, a tobbi csak mellebeszeles - pl. a win10 telepitesnel a lenyeg a link, hogyan lehet letolteni az iso fajlt, majd hatalmas koritessel tobbfele verzioban csak az szerepel, hogyan lehet azt pendrajvra irni, plane az elso modszernel meg betesznek egy csavart egy nem letezo exe fajl kerestetesevel. ;)

    nem világos hogyan lehet azon a gépen 1703-as verzió használatban

    Nekem van egy tippem ra:
    az a verzio van a rejtett, eredeti particion, tehat azt allitjak vissza, es ahogy kesobb irtad, egy ujabb verzioju assist kellett volna, hogy megtalalja az ujabb build-et.
    Valamint azt is leirtam anno, hogy az elso bekapcsolaskor azt jelezte a gep, hogy rengeteg rendszerfajl es temp fajl serult, vagy nem talalhato, ugyhogy az is feltetelezheto, hogy mivel regota allt eladhatatlanul a boltban, valaki kivette belole a ssd-t es nem foglalkozott azzal, hogy rendesen ujratelepitse a rendszert. Amikor kiderult, masnapra csinaltak egy gyors ujratelepitest, nyilvan a rejtett particiorol.
    Persze, ez az en tippem.

    adott a 21H2 clean install lehetősége is

    Ez viszont rogton felveti a kerdest, hogy akkor talan teljesen feleslegesek mar az eredeti, reszben rejtett gyari particiok, es egy pendrajvrol egy mezei hdd-re lehet telepiteni a rendszert, a bios-ban levo regisztracios kod csak a lenyeg.

    Mert arra meg mindig nem jott semmi valasz, hogy minek is van 3-4, reszben rejtett particio, mire jok, mert ezek szerint a legujabb verzio ujratelepitese a megoldas.
    (Merthogy egy fel oraja sikeresen megtortent, es latom, hogy azert hizott meg rettenetesen, mert feltette az uj build-et kb. 16gb meretben, mig a korabbi "old" neven kozel 40gb-ot foglal (gondolom, a ket update megis hozzatett valamit) es mellette egy $-jeles rejtett konyvtarban van meg 5gb adat, feltetelezem, a telepito fajlok.)

    Ugyhogy megnyugtatlak, hogy a feladat megoldva, par dolog meg mindig kerdeses es az is kiderult, hogy alaposabban kell majd figyelni, mert ami szamodra vagy masok szamara egyertelmu, az tenylegesen nem az, nem beszelve arrol, hogy vannak lenyeges szempontok amiben tartosan elbeszeltunk egymas mellett.

Új hozzászólás Aktív témák