Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy7
tag
Meg még egy olyan problémám is van, hogy egyik pillanatról a másikra elfogy a C:-ről a hely, nem rakok fel semmit, ki van kapcsolva a frissítés, vírus sincs, és pillanatok alatt valami elfogyasztja a helyet.Ötletek?
-
Tommy7
tag
Üdv, a C:-ről le lehet törölni a hibernáló fájlt, ha úgyse használom a hibernálást, sőt még lehetőségnek se adja ki??
-
Tommy7
tag
Üdv, olyan problémám van, hogy újraraktam a gépet, torrentezek, és azt írja ki ha akarok letölteni, hogy hozzáférés megtagadva, de laptoppal tudok letölteni...
valakinek valami ötlet?
-
Tommy7
tag
Üdv, egy olyan bajom van, h újraraktam a gépet, és csak 5 giga hely van a C:-n, (de előtte se volt több) és nem tudok kibontani nagyobb fájlt,hiába van a D:-n, mert, ugye a tempbe másolja először, és ott nincs elég hely. De előtte még ennyi hely se volt és simán tudtam csomagolni. Nem lehet, h ezt valahol be lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest