Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz
peti_s #51371 üzenetére
Gondolom azért mert van aki el tud lenni -1GB-al. Bár nem tudom ki. Mindenképpen át kéne rakni. Talán elég frissíteni egy telepítővel is nem biztos hogy 0-ról kell újrahúzni. Ha meg nincs igazán belakva akkor meg no problem, mehet 0-ról.
De hogy kihasználd a teljes memória részed nincs más megoldás. 4GB-hoz hozzá kell tenni amúgy a processzor cache részét, a VGA kártya VRAM-ját (ha nem Intel GMA, v Intel HD Grafhics van benne mert annak MHz órajele van). Ergó ha ez bőven 4GB felett van instant menjen fel a 64 bites variáns és akkor mindent látni fog rendesen.
-
Gery1987
őstag
válasz
Winnie The P #51358 üzenetére
Szia!
Gondolom a warez-re gondolsz. Igazából nekem nem is kellene ez a Win7 így, erre meg venni nincs értelme. Használnám a Vista-t szívesen. De az meg valami miatt nem kap netet WiFi-n. Korábban kapott. Volt egy router csere amit Vista-val csináltam meg. Akkor áttettem 7-esre és hiába rakom vissza, nem kap semmit. Kábelen nem próbáltam. Ha ezt meg tudnám oldani akkor hivatalos rendszer lenne a gépen. Mert ahhoz van matricám is!
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám. Adott egy Packard Bell EasyNote MX52-es gép. Most Windows 7 Home Premium 32 bit fut rajta.
A gondom a kövi lenne. Bekapcsoláskor ha felmegy a netre, WiFi hálózatra folyamatosan panaszkodnak, hogy elveszi a netet. De nagyon. Szóval valami miatt elszívja az egész netet. Mi erre a megoldás?
A gépre hivatalosan csak Vista van driverek is, a 7-est jelenleg tört verzióban használom a Vista driverekkel. Viszont a Vista valami miatt frissen telepítve nem tud WiFi-re menni. Hálózat van, net nincs.
Tudnátok segíteni? Mert ez már idegesítő. Vista-val nincs ilyen gond. Nem tapasztaltam.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Építő/felújító topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Akciókamerák
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest