Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Múltkor kérdeztem itt a win7 kapcsolatban,akkor felmerült lehet olyan win7 összerakni amelyben már integrálva vannak a frissítések.Ez könnyen kivitelezhető,és a közaktottásban használt win7 is lehet így frissíteni?És utána lehet a KMS szerveren keresztül aktiválni? -
qwertly
addikt
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Kéne egy sos segítség már kb.7 raktam újra a win7 de amikor frissít utána nem indul el ha nem frissítem akkor nincsen gond.Elsőnek a daz
gondoltam de ha nem csináltam hanem csak frissítem akkor is előjött ez a dolog,hogy nem tud a win elindulni próbáltam minden parancssorból történő javítást is de nem használt.Hibába bootoltam win telepítő lemezről és onnan akartam javítani nem ment.Egy 120GB ssd van lenovo G500 notebookba,igaz a Hard Disk Sentinel kis kondíció romlást ír a ssd-re,talán ez okozza a gondot?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség,a win7 valószínűleg avas vírus irtótól meghalt nem lehet indtani sem csökkentet módban sem legutóbbi vissza állítási pontban sem.Nem szeretném újra telepíteni,lemezről lehet javítani a win7 ha igen milyen paranccsal vagy ellehet távolítani külső boot cd-vel az avas vírus irtót ha nem bootolbe a win7?
Ilyen hibát ad csökkentet módban: avas topik -
qwertly
addikt
válasz
zolee001 #65635 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tanácsotokatez a szülői felügyelet nagyon hasznos a időbeosztásoknál de azt,hogy melyik mappához férjen hozzá azt még nem tudom vele szabályozni.Kérdésem lenne,hogyan tudnám beállítani,hogy a D meghajtón levő mese mappát tudja csak látni a lurkó és azt is csak olvasni? Tudom valakinek ez könnyen megy,de én még nem fog alakoztam vele ilyen szinten.
-
qwertly
addikt
Sziasztok! Tönkre ment a gyerek tabletje és itt a szünet.Hogyan tudnék létre hozni egy olyan fiókot a win7 alatt amivel csak egy mappát tudna elérni a pl: rajzfilmek.Semmi más nem tudna csinálni csak bebootolna az ő profiljával és megtudná nyitni általam kijelölt mappát de onnan törölni nem tudna,nettezni nem tudna más mappát módosítani nem tudna.Elég szigorú korlát de ez a biztos
-
qwertly
addikt
válasz
kraftxld #62962 üzenetére
Szia!
Ebbe most nem szeretnék bele menni,hogy most szakiskolában ahol ne adj isten informatikusokat képeznek gondot jelet-e,hogy milyen rendszeren tanulnak?Amit egyértelműen tudok,hogy alsós tagozatban nem is veszik szinte észre,csak egy-egy hangot hallani hogy most nem úgy néznek ki az ikonok mint otthon a papa gépén.Úgy-hogy a tanulók kilőve,a gond a középkorú vagy annál idősebb tanári kar.Ez én személyes tapasztalatom. -
qwertly
addikt
válasz
kraftxld #62959 üzenetére
Szia!
Nem védeni akarom,de oktatási intézményeknek,ha eltudnak szakadni a win. világtól a kollégák.Akkor tökéletesen kiszolgálja az asztali rendszerével alap és középfokú közoktatást.Itt is az a gond,hogy idősebb szaktanárok úgy gondolják,hogy talán sikerül javítani a hallgatók figyelmét ha vissza térnek kísérleti jelegek részben a win világába.Szerintem nem fog sikerülni
Más:mivel hosszú évek óta nem foglalkoztam a windowsossal állami fenntartású oktatási intézmények jogosultak még a Microsoft termékek használatára a windows 7-10 és office verziókra a tiszta szoftver programom belül.Én igényelhetek ezen telepítő lemezeket és tiszta telepítéssel felrakhatom egyes iskolai gépekre amelyek közvetlenül az oktatásban vesznek részt? -
qwertly
addikt
válasz
kraftxld #62953 üzenetére
Szia!
Van,hogy miért?Iskolánkban a http://sulix.hu/termekek/sulixerver volt kliensével együtt.Kisebb zökkenőktől eltekintve tökéletesen kiszolgálta az iskolát.Csak a tanárok részben megfúrták és így pár termet átkel állítani windowsos rendszere :-(. Sulix server kézikönyvében van ez,hogy módosítani kell a registry.Amúgy így már be is tudtam léptetni a klienst. -
qwertly
addikt
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,én meg megnyitottam a registry és ott kerestem a lehetőséget,hogy beszúrjam a kimásolt a kulcsot.Amúgy a tartományba léptetés miatt kell,és csodálkozom,hogy ilyen alap hiba van a win7-ben.Mert ugyan akkor a win8 és 10 már nem kell ezeket a lépéseket megtenni. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sajnos nem tudom,miképpen kellene a registry be írni ezt a bejegyzést:
Windows 7 operációs rendszer tartományba léptetéséhez először létre kell hozni az alábbi rendszerleíró kulcsokat a következő értékekkel:
HKLM20\System\CurrentControlSet\services\LanmanWorkstation\Parameters
DWORD DomainCompatibilityMode = 1
DWORD DNSNameResolutionRequired = 0
Registry már töröltem belőle többször nem használt kulcsot,de nem tudom hová és miképpen kellene nekem beírni a fenti kulcsot.
Nagyon szépen megköszönném ha valaki egyértelműen elmagyarázná -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Újra tettem a win7 64-bit rendszert,régebben is a sumatra pdf olvasót használtam de akkor nem tudom már hogyan de sikerült beállítanom a a pdf fájlok bélyeg képét lehessen látni.Most nem sikerül esetleg valaki tudja a megoldást rá,ha nem akarok más pdf olvasót használni?
-
qwertly
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #59721 üzenetére
Szia!
Köszi a választén is ezekkel próbálkoztam.Nem akarta a jót nem értettem miért ugorja át a csökkentet módot így bejelentkezés helyet alttatás választottam és kivettem az aksit plusz nem volt töltőn.És használt betudtam lépni csökkentett módban
És ennek a leírásnak az alapján sikerült a profilt helyre állítanom.Most mennek rá a frissítések.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem akarok senkit siettetni,de nagyon ló lenne ha képnék egy segítő szándékú tanácsot erre a kérésemreSajnos még ma újra kéne telepíteni a notebookot ha nem tudom megjavítani.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy kis gondommikor kapcsolom be a windows7 ezt a hiba üzenetet kapom: Felhasználói profil szolgáltatás szolgáltatás nem tudott bejelentkezni. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni.
Próbáltam csökkentett módon de érdekes nem ment vagyis hiába nyomkodom a HP notebookon a f8 egy pillanatra felvillan a választó képernyő és tovább lép a normál módba.Sajnos ami még gond,hogy nincsen másik profil csak a rendszergazdai és azzal a profillal nem tudok belépni. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy olyan gondom,hogy a win7 nem jegyzi meg a wifi jelszavakat,hiába van az bepipálva.hogy jegyezze meg.Nagyon idegesítő mindig beírogatni.Hol lehetne fixálni,hogy elmentse? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Felettem a kérdést másik topikba,de lehet itt jobb lett volna mert talán ide tartozik.Virtuálisan futtatom a win7 Professional linuxos szerverhez szeretnék csalatkozni,ehhez kéne egy reg fájl ami régebben meg volt a netten de most nem találom a neveomainFix.reg Vagy egy másik módszer:létre kell hoznom rendszerleíró kulcsokat a következő értékekkel:
System\CurrentControlSet\services\LanmanWorkstation\Parameters
DWORD DomainCompatibilityMode = 1
DWORD DNSNameResolutionRequired = 0De ezeket a kulcsokat miképpen tudom létre hozni?
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ,tehát azt jelent,hogy semmilyen ügyeskedéssel nem tudok tartományba léptetni a windows 7 alap op?Nincsen valamilyen külső segéd program amivel pár klikk és már működik is a dolog.azért kérdem mert a laposam elég kis gyenge és a kicsi a HDD így a virtualboxaol rakok fel win7 akkor próbálom a legegyszerűbbet használni.És így vele kísérletezgetek. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Virtual gépezzek és ehhez win7 használok és abból is a windows 7 startert használok ezekkel tudok tartományba léptetést vagy csak a vállalati verzióknál működik a dolog?Ha nem akkor van valami módszer,hogy mégis működjék a dolog? -
qwertly
addikt
Szia!
Sajnos minden eszt használja és ez van megszokva.Itt is frissítettem a legújabb java-ra már a program elindul csak a AbevUpdate 2006 nem működik megfelelően vagyis állandóan proxy csatlakozást ír ki pedig nincs is proxy.Bosszantó,hogy nem működik pedig naprakész a rendszer és mint írtam rendszergazda jogokkal vagyok bejelentkezve. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Win7 64-bit akartam a Abev 2006 updatelni állandóan hibát ír ki,hogy nem tud internetre csatlakozni mert proxy ip címet keres.Kérjem el a rendszergazától,nincsen proxy szerver és rendszergazdaként futtatom,mi lehet itt a gond mert már többször újra telepítettem és mindig csak gond van vele. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy képernyőzár ikont az asztalra ezt a parancsot használtam: Rundll32.exe User32.dll,LockWorkStation de sajnos nem tudok megfelelő ikont hozzá.Mert amikor elkészült akkor ikon cserét akarok de nem kínál fel semmilyen lehetőséget.Nem úgy mint ennél a parancsnál: Shutdown.exe -s -t 00 itt működik az ikon csere. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Miképpen tudom megoldani,hogy nyitó képernyőn le legyen kit a rendszergazda hanem csak a felhasználók fiókjai? -
qwertly
addikt
Sziasztok! Van valami módszer, hogy leszedjem az eddig megjelent frissítést win7-sp1-re?És letőltés után egy klikkel telepitsem. Vagy van letőltés-i lehetőségek ilyen csomaghoz?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Pár napja raktam ujjá a win7 és majdnem 7 órán át csak a frissítéseget töltögette
.Kérdésem,hogy belelehetne integrálni a javításokat a telepítő lemezbe vagy összes javítás letölthető és egy klikkel telepíthető.Amúgy elég gennyó a MS,hogy nem adja ki a win7 sp2 telepítő lemezét hanem szívat,hogy álljak csak át a csempékre
Más: már kérdeztem de hátha valaki nem látta: erre a kérdésemre valaki tudna válaszolni? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Windows 7 és a magyarról szeretném angolra váltani de amikor az angol nyelv csomagot telepitetettem azután is magyar maradt a bejelentkező és a kijelentkező képernyő.És a driverek is magyar nyelven akarnak feltelepülni.Nem lehet 100% angolra váltani a win7 vagy mit kellene még finomítanom? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Lett egy új noti a régi 7 éves után azon vista volt és a levelezés a windows mail programmal történt.Win7 nincsen ez a program de van a windows live mail a régi rendszerből a KLS Mail Backup történne.Kellene valamire figyelnem vagy van más módszer amellyel tudnám importálni a win7 alá a levelezésemet vista alól? -
qwertly
addikt
Köszönöm mindenkinek a tanácsot
,holnap meg is fogom nézni.
-
qwertly
addikt
válasz
szabonagyur #40591 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,de amikor a vezérlő pultból nézem a frissítéseket akkor nincsen ilyen opció csak,hogy meglehet tekinteni a hogy sikeres vagy sikertelen lett a telepítés.Más:ha a vissza állítást választom akkor elvesznek azok a fájlok és mappák amelyek a áram szünet óta lett létre hozva? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sajnos frissítés telepítés közben áramtalanítva lett a pc így a windows állandóan telepíteni akarja a sérült javításokat.Kitakarítottam a pc a CCleaner programmal.Sajnos pár újra indítás után újra előjön,hogy leállítás közben kiírja,hogy telepíti a javításokat.Hogyan tudnám a megjavítási a sérült frissítéseket?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Klasszikus hiba lépet fel,a a frissítés lelet töltve elindult a telepítés közben áram szünet lett.Utána gép újra indítva azóta,olyan hiba van,hogy minden kikapcsoláskor közli hogy várjuk meg a frissítések teleppitését közbe nem kapcsoljuk ki a pc.Szépen megvárjuk látszólag megtörténik a frissítések telepítése pc következő indításakor kiírja konfigurálja a frissítések megvan ez is elindul a pc működik szépen de ha kiakarjuk kapcsolni újra kiírja frissítések telepit.És ezt már egy hete játssza,valószínűleg "beragadt" azok a javítások amelyet az áramszünet alatt telepített.Mikében tudnám ezt a bosszantó hibát kijavítani?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Windows 7 ultimate 64-bites rendszerem van,a pdf fájlokat megtekintésére a Sumatra PDF programot használom.Dualba bootvan és a Linux mint 15 van fel installálva másik OP rendszernek.Linux alatt nagyon szépen működik az,hogy a pdf könyveknek van bélyeg képe és ezt szeretném ha lenne a windows alatt is.Mit kéne csinálnom vagy milyen programot feltennem,mert mintha régen az xp alatt lent volna bélyeg képek a pdf fájloknak is. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Esetleg valakinek van elképzelése,hogy mit tudnék evvel kezdeni? -
qwertly
addikt
Sziasztok!Telefonommal wifin keresztül értem el a pc levő fájlokat ennek a leírásnak a segítségével.De egy idő után nem ment a dolog akkor nem volt idöm fogalkozni velle de most igen.És azt tapasztalom,hogy nem tudom bekapcsolni a hálózatfelderítés bekapcsolása és a fájl és nyomatómegosztás bekapcsolása.Hiába kapcsolom be,akkor is kikapcsolva marad.Mintha nem futna az a szolgáltatás.Hogyan tudnám újra indítani?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Windows 7 alatt tökéletesen menet a fájl megosztás amelyet ez alapján csináltam meg.De egyszer csak megmakacsolta magát a win és nem tudok a telefonal a hozzá csatlakozni.Amikor beakarom kapcsolni a nyomató és hálózatfelderítés opciót nem engedi.Nem kapcsol be,ellehet ezt indítani parancssorból vagy valami másképpen? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen win 7 de részben érinti,adott windows 2000 azon aknakereső játék évek óta játszva.Most lett gép csere az új gépen windows 7 home prémium van.Miképpen tudnám a játék elemtett állását áthozni az új op rendszer alá? -
qwertly
addikt
válasz
PumpkinSeed #24549 üzenetére
Ismerem az oldalt de nem ez volt most a kérdésem
.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Esetleg erre valaki tudna válaszolni?24530 -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van olyan gondom,hogy a gmailban van olyan levelezési listám amelyet szeretnék elrejteni mások elől vagy titkosítani,hogy ha valaki ott ül a gép előtt akkor ne tudja megnézni.Ez megoldható a windows 7 belül vagy a gmailba lehet valamit beállítani? -
qwertly
addikt
válasz
kissz84 #21028 üzenetére
Szia!
Nekem is most ment tönkre hdd nem indult róla a windows de a linux boot cd látta a merevlemezen levő adatokat.Már régebben vettem a hardver aprón egy olcsó dokkolót így rá dugtam és a notira plusz egy másik külső hdd kimentetem az adatotokat.HD sentinelel megnéztem és egy rövid teyztnél is mér dobta,hogy rossz az olvasó fej.Így még egy biztossági programmal felül írtam a merevlemezt majd 5 nap alatt megvolt a garis csere egy újra plusz 2 áv garival. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Windows 7 64-bit op használok van egy olyan gondom,hogy a pdf olvasásra a foxit reader 4.3 van telepítve és lehet,hogy ezért de nincsen bélyegképek ha a pdf doksikat nézegettem.Valahogy lehet orvosolni ezt a hibát? -
qwertly
addikt
válasz
Visormail #20764 üzenetére
Sajnos le sem fut a teszt mert minden féle hiba üzeneteket ír ki?Most nem tudom,hogy a hiren's boot a régi mert 10.1 van meg vagy nem kompatibilis az alaplappal amely Asrock Z77 Pro4 a hdd meg egy 1TB sata samsung.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sajnos nem tudom eldönteni,hogy a hdd haldoklik vagy csak a win7 makacsolta meg magát.Reggel szépen leállítottam a pc délután akartam indítani de csak a sötét képernyőn egy kurzor villogott.Ha vártam ez a hiba üzenet jelent meg: /Boot/BCD és 0×c0000000f.Ez után Linux cd-röl be bootoltam,hogy megnézzem a winyót és látom a tartalmát meg is tudom nyitni de nagyon furcsán katan egyet.Ez után a szokásos módon win teleptó pendrive indítottam és ott a parancssorból próbáltam javítani a Bootrec/fixboot és Bootrec/fixmbr nem működött.Van még valami mód,hogy helyre rakjam a windowst vagy igazából már a hdd lehet a gond? -
qwertly
addikt
válasz
werszomjas #15303 üzenetére
Szia!
Nem lehet,hogy letöltesz egy angolt és frissítéskor leszed hozzá magyar nyelvi csomagot és már magyar lesz,ha átállítod magyar nyelvre. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudnám beállítani vagy külső program kell neki,hogy windows a pdf fájloknál mutasson bélyeg képet.Videóknál mutat,de pdf fájloknál nem így nehezebb is a megfelelőt egyből kiválasztani és elég ronda is. -
qwertly
addikt
Sziasztok!Van egy Vista Ultimate sp2 ez van a gépen sajnos az alaplap meghalt de nincsen idő újra telepíteni mindent így úgy gondoltam,hogy update csinálok egy Windows 7 ultimate működne a dolog?És ha igen mire kell figyelnem?A proci maradna a videokártya és a chipszet típusa változna.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Építő/felújító topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Akciókamerák
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest