Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz szabeska #6116 üzenetére

    A jelenleg telepített Windows 11-nél nornál esetben elvileg nem kellene akkor nagy gondot okoznia az új telepítésnek, de pl. a boot sorrend elállítódhat amiatt és utána újra be kell állítani BIOS/UEFI szinten, stb. Ellenben a PC-n telepített majd a laptopba áthelyezett rendszermeghatóról bootolva a Windows 11-et rossz esetben már lehet nagyobb zavar, ahogyan hardvermódosításnál is ha nem stimmelnek pl. ezek.
    Másik opció pl. WinToHDD / egyéb hasonló programmal / módon megoldani a működő Windows 11 alól a másik SSD-re a telepítést - ami akár USB-n is csatlakozhat ez időre - és akkor eleve nem zavar bele a jelenlegi rendszer működésébe és a SSD-ket sem feltétlen kell be/ki szerelni, meg a telepítés 2. fázisa és a beállítások véglegesítése amúgy is a laptopban bootolva történnek majd meg, ami szerencsésebb lehet, mint a PC-n teljesen feltelepíteni, majd utána 1:1-ben átrakni és ezek miatt esetleg problémába üzközni.

    De egyébként nem világos mi szükség van erre, talán annál a laptopnál nem lehet, vagy nem tud a kedves user Windows 11-et telepíteni pendrive-ról / optikai lemezről, vagy mi, ha nincs ilyen probléma akkor meg miért nem az adott laptopon lesz megoldva a telepítés? :F :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák