-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Fél éve használok probléma nélkül egy HP asztali gépet, melyen Windows 11 fut. Megjegyzem, AMD Ryzen 3 2200G proci van benne, ami ha jól tudom, még nem szerepel a kompatibilitási listában, de eddig semmi rendelleneset nem tapasztaltam. Pár napja azonban időnként elkezdett a gép újraindulni, a kék képernyő a "Your device ran into a problem and needs to restart" szöveggel. Sajnos nem tudtam lefotózni, hogy volt-e rajta valami info a hibára vonatkozóan. Valahol vissza lehet keresni esetleg a rendszerben, hogy mi miatt történik ez a dolog? Még eszembe jutott valami, előtte 1-2 nappal feljött az Update-ban, hogy van HP frissítés is, én meg elindítottam. Kiderült, hogy BIOS frissítés volt, de látszólag végigment hiba nélkül, meg közvetlenül utána se volt még gond. Ennek ellenére lehet szerepe az újraindulásokban? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest