Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
hát fura [link] nem tudom biztosra mert furcsa mivel mozog az egérrel a keze legalább
nem úgy mint pl: swagg-nak néhány régebbi videóban ahol bizonyítgatta volna nem csal de nem jött össze semmi kézmozgása nincs csak darál xD
timnek legalább van mozgás ahogy letart csak kevés :/
viszont a setup-ját nem biztos hogy megtaláltam:
próbáltam kivágni egy jó videóthttps://www.youtube.com/clip/Ugkx66sOeGun6do8YzL2_ks0cmhDWNA2c7He [link] a mai streamből ahol elég távolra tárazza ki a ram7-etés látszik az egérrel mennyit mozgatjaAztán bementem kipróbálni tesztlövéssel 3 plate-es 3.-ik legtávolabbi célponton
de sokkal több kézmozgás kell 800dpi 3.93 aim Sensitivity-vel
https://prosettings.net/players/timthetatman/ [link]
viszont makróval nekem is olyan jól megyDe mondom én bízom benne én tévedtem mert szeretném hinni hogy vannak pro gamerek is lehet csak szar amiket neten megadnak és más setup és beállítás kellene hozzá.
Hát vagy én vagyok béna de nem azt hiszem el mert neki is annyi kézmozgás kellett csak így meg a setup és beállítás lehet a különbség. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Renault, Dacia topik
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest