Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz kill_switch #2260 üzenetére
nekem mondod? havert múltkor falon keresztül lőtte le az egyik ráadásul úgy, hogy alapvetően ő bentről tartotta le őket és mi voltunk kint (ergo őt elvileg nem látta egyik se, mert akit látott azt leszedte)
de tegnap volt egy másik furcsaság is: ketten mentünk be + 1 random...gyakorlatilag 2 percen belül ütköztünk is az első player squad-dal, engem leszedtek, haver felszedett majd nagy nehezen kilőttük őket...ez után sniperrel kiszedett egy tök másik player haver fullra halt én még vergődtem a földön. odajött a gyerek, látta, hogy kiirtottunk egy squadot gondolom és küldött egy join requestet én meg nyilván elfogadtam.
na most...haveromat miután felszedtem, ő gyakorlatilag hang nélkül játszotta végig a kört! azt mondja olyan volt, mintha csak a háttérhangokat hallaná, tehát ilyen bombázások, repülő, stb.szóval vannak itt bajok, de ilyenkor néha pihentetni kell pár napig és akkor úgy jó
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest