Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
refrigerator #2617 üzenetére
[link] Volt belőle jó kis game 1993-ban, mindig meghaltam.
[link] Ez sem volt olyan vészesen rossz, de semmi maradandó. Egyszer végigviszed és el is felejted.
[link] Ez is baromi nehéz volt nekem. Valamiért mindig bedaráltak az elején és feladtam. Pedig imádom ezeket az Xcom szerű játékokat és menni is szoktak, de ez kifogott rajtam. -
válasz
refrigerator #2615 üzenetére
Klassszikus játékban (pl PC, Amiga)
A játékban a "Space Hulk" ősi, elhagyott űrhajók, aszteroidák és egyéb űrszemét tömege.Másik leírás:
A "Space Hulk" az Emberek Birodalma által használt kifejezés egy csillaghajó roncsára vagy különböző csillaghajók és mesterséges törmelékek szétroncsolt csavarodására, amelyet a Tejútrendszer-galaxis vákuumában sodródva találnak, nyilvánvaló irány nélkül. Sokszor olyan hatalmasak, hogy saját légkörrel és gravitációval rendelkeznek. Mivel a roncsok gyakran látszólag véletlenszerűen lépnek ki és vissza a térhajtóműbe, a keresés vagy a bennük való utazás rendkívül veszélyes. -
válasz
refrigerator #2607 üzenetére
Dan Abnett könyvei a legélvezetesebbek számomra is Gaunt szellemei és az Eisenhorn trilógia (majd folytatása Ravenor, Pária)
De a Horus Heresy első 5 is jól sikerült (aztán összesen 54 + a Terra ostroma 7 + Primarch-ák..14 db) Színvonal változó, de az első 5 nagyon jó és a 6 ( Angyalok eljövetele). is, de az már külön álló történet, 13. a Nemezis is kilóg a sorból, de érdekes.
-
reelc
veterán
válasz
Ha esetleg egy komolytalanabb formában is próbát tennél, ott vannak a Ciaphas Cain könyvek is.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
A Ian Watson teljes Warhammer 40000 univerzuma a legjobb, nemcsak WH mértékkel, azon kívül is egyik kedvenc könyvem, simán megérte azt a kb 30.000 ft -ot amennyiért vettem, és árulják általában.
-
Matej
tag
válasz
Nekem anno az első kiadású Inkviztítor (1990) volt a csali. RÁ is haraptma és itt is maradtam.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
A Gaunt szellemei szériát én is ajánlom. Igen jó kapudrog.
Ha olyan történet érdekel ahol óriási mechek ütik egymást akkor a Titanicus is jó választás lehet.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Hát nem igazán, sacc 25-30 éve adnak ki könyveket (bár az elmúlt 10-15 évben gyorsult fel nagyon a kiadásuk.)
Jelenleg "csak" ennyi van
Magyarul csak a töredéke lett kiadva, de abból is nagyon sokat mazsolázhatsz.
Az űrgárdisták ún. rendházakba tömörülnek, amikből rengeteg van, ha találsz olyat ami érdekel, akkor lehet szűkíteni (nagyon széles skálán mozognak a fegyelmezett kommandós jellegtől a már szinte tomboló vademberek -ig - és ezek csak a jók)
-
Peace
nagyúr
válasz
Van jó pár 100 könyv és annak a nagy része ráadásul még ütős is.
-
Peace
nagyúr
válasz
refrigerator #2605 üzenetére
[link] Nekem ezekkel a könyvekkel indult a szerelem és az ismerkedés. Már hivatalosan nem tartozik a kánonba, de akkor is ritka hangulatos képet fest erről az univerzumról és teszi mindezt élvezetes módon.
[link] Ez a másik hatalmas kedvenc, de ez jó sok könyv és még mindig nincs lezárva. Itt inkább a birodalmi gárdára koncentrál az egyik kedvenc íróm, a normál halandókra.
[link] [link] Szent Inkvizícióra koncentráló két trilógia. Szorosan összefüggenek és az Eisenhorn-al kell kezdeni. Szintén remek könyvek!
Tuan kiadó honlapján is találsz jó sok kötetet. Mechanicus-ról szólok is nagyon jók meg a Custodes Gárda könyvek is! Ha pedig az elejéről szeretnéd kezdeni, hogy miképp is indult ez az egész a 31. évezredben, akkor a Horus Heresy sorozat, de az több mint 50 könyv és még nincs kiadva mind magyarul. Valahol a 35-nél járhatunk jelenleg. Szóval van miből válogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Külpolitika
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest