Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- EAFC 25
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Anonymusxx #3012 üzenetére
Tudod a kupac szar az attól még kupac szar marad; hiába csomagolod szép fényes papírba.
Nem igazán hat meg a csillivilli borító; ha a szövegben meg olyan idegesítő, és röhejes hibák vannak, mint amit pont te a hsz-ed előtt írtak.
Talán elsősök nézik át a szöveget, vagy a fordító nem tud magyarul?
A Word-ben is van helyesírás ellenőrző funkció, a böngészőkben is.
Akkor mégis hogyan kerülnek kiadásra ilyen hulladék szöveggel a könyvek?
Valami itt nekem nem kerek; valaki ezért pénzt kapott, mert állítólag ellenőrizte a szöveget. Aztán itt az eredmény.
Ennél a szintnél lassan a guggli fordító is jobb lesz. -
csibe1
addikt
válasz
Anonymusxx #3004 üzenetére
Ajje, ez legyen a legnagyobb bajod.
Akkor szerinted milyen borító illene 2024-hez?
Esetleg minden évhez más stílus, a csillagállásokat figyelembe véve?A helyedben inkább a "jófajta" szöveg miatt aggódnék.
Szaporodnak a szakbarbárok a könyvkiadásban, és egyre vacakabb munkák kerülnek kiadásra. Amiért még pénzt is kérnek.
Pár év aztán lassan az AL fordítású könyvek jönnek; és talán még jobban is járunk, mint néhány itthoni kiadással. -
montana92
csendes tag
válasz
Anonymusxx #3004 üzenetére
Mikor kijött a sorozat első része, a facebook oldalukon jópáran feltették ezt a kérdést, hogy geez, mi ez a borító, és azt írták, az egyik kollégájuk műve(i)... (persze lehet, nem kézzel festette..
).
Nekem is kb. a Valhalla Páholyos könyveket juttatja eszembe..
(Bár a beltartalmát nem ismerem, szóval jó is lehet, de maga a megjelenése nekem is erősen gagyit sugároz.) -
Phobion
őstag
válasz
Anonymusxx #2885 üzenetére
Brutálisan részletes, én még csak most tanulgatom ezt a tengernyi rendszert, de az első boss-t, Character creation, már sikerült legyőznöm, nekem is úgy ~40 perc után.
Akit érdekelnek ezek a rendszerek bővebben: [link]
Én úgy vagyok vele, hogy oké-oké, amihez van türelmem azt mind végigolvasom, de kicsit trial&error módon állok neki. Mindenhol lehet menteni, így annyira nem parázok. Mondjuk 'normal' fokozaton kezdtem el a játékot, lehet easy-n kellett volna. 🙈
-
Peace
nagyúr
válasz
Anonymusxx #2885 üzenetére
Már az nagyon komoly, hogy majd 40 percem ráment a karakteralkotásra!
-
Peace
nagyúr
válasz
Anonymusxx #2866 üzenetére
Nem szar nekem, augusztusban vittem végig. Abszolút GOTY!!! <3 Természetesen lesz majd még végigjátszásom, ha nagyjából befejezettnek tekintik majd egy Definitive Edition-el. Csütörtökön vetem is rá magam a Rogue Traderre!
-
montana92
csendes tag
válasz
Anonymusxx #2866 üzenetére
Nekem is ez a fő bajom amúgy, hogy akkor szeretek valamit játszani, ha az már 'teljes', és az owlcat előző játékához (wraith of the righteous) pl. most jött ki novemberben újabb sztori dlc több mint 2 évvel (!) az alapjáték megjelenése után...
-
csibe1
addikt
válasz
Anonymusxx #2728 üzenetére
Nem neked írtam, és nem is érdekelt volna utána, de irkálj csak nyugodtan...
-
csibe1
addikt
válasz
Anonymusxx #2726 üzenetére
Igen, én is tudom.
Szeretnéd még ragozni a témát pár oldalon keresztül, hogy tényleg csak 3 oldal vagy más egyéb szempontok alapján? -
Peace
nagyúr
válasz
Anonymusxx #2553 üzenetére
-
Giovan!
addikt
válasz
Anonymusxx #1858 üzenetére
Amúgy aki tartott már kacsákat, az tudja, hogy ha akarnak, nagyon félelmetes ellenfelek tudnak lenni az ember számára
-
Peace
nagyúr
válasz
Anonymusxx #1582 üzenetére
2014-es "Sabbat Crusade" antológia kiadására kérdeztem rá tavaly. Azt mondták, hogy tervben van, de nem 2019-ben....azt várom nagyon!!!
-
Frod
addikt
válasz
Anonymusxx #1554 üzenetére
Felcsaptam az első könyvet, hátha van dátum az elején, de nem találtam.
A harmadik kötet 769.M41-kor zajlik, innen az infó, Giovan jól írja, nagyjából az a korszak.
(a Sabbath-hadjárat alatt megy a regényfolyam, az pedig 755-780s.M41) -
Giovan!
addikt
válasz
Anonymusxx #1554 üzenetére
Pontosan nem tudom, de a Gaunt szellemei széria cselekménye valamikor 760.M41 körül kezdődik ha jól emlékszem (+/- pár év).
-
Frod
addikt
válasz
Anonymusxx #1549 üzenetére
Az mindig egy jó választás, bár hosszú regényfolyam - de nekem nagy kedvenc.
Ha viszont maradnál az inkvizítoros vonalon, akkor az Eisenhorn trilógiát javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest