Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
És persze tegyük hozzá, hogy a Káoszt hívta segítségül a Primarchák megteremtéséhez (ha jól tudom!), így ki tudja, hogy mi minden "adalékanyag" került még ott a gépezetbe a saját DNS-én kívül a létrehozási folyamat során. Azt meg aztán végképp nem igen lehetne reprodukálni szerintem egy sima klónozási folyamattal. Az Istencsászár eredete meg ugye egy hatalmas kérdőjel, simán lehet, hogy alapból csak egy létezhet belőle a az egész univerzumban és képtelenség is lenne sokszorozni. De természetesen az ember gyarló és kapzsi, így simán lehet, hogy a drágalátos Nagyurak féltették a hatalmukat, ezért sem kezdtek bele semmi hasonlóba. ERzért is imádom annyira, mert nincs minden a szádba rágva, simán elmerenghetsz 1-1 ilyen kérdésen napokig, hetekig, és akkor sem találsz teljesen kielégítő választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest