Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Nézd meg akkor a videót a memória kezelésről.
Nincs itthon Samsung S25 ultra de egy iPhone 15Proval össze tudom neked hasonlítani.De a videón jól látszik hogy semmit nem tölt újra.
Még a Warzonet se.Nem szopok én fel semmit.
Jelenleg a piacon egyeduralkodó Samsung és Apple termékek mellett minden más készülék 0 értéket képvisel mindenki szemében.Ilyen köztük a saját feleségem is. 10 éve ismerem egyszer nem használt mást csak iPhonet.
Jelenleg is 16Pro Maxot használ.Neki ebben a telefonban a kamera tetszik a többit észre sem veszi.
Én 3 éve használok iPhonet 13Pro - 14Pro -15 Pro.
Nekem a kompakt méret számít viszont mivel itthon nekem normális telefon nincs ebben a méretben így vagy veszek egy 16Pro-t vagy veszek egy "éppen csak felsőkategóriás" androidot ami átlagosan 6.7".Most hogy eldöntöttem, hogy kicsit vissza térek Android fronton itt nem változott semmi.
A Samsung késik a frissítésekkel ami nem OneUi az fos ami nem Samsung az fos.
Hiába a Xiaomi meg a többi éppen csak csúcs készülék.
Ja és az ilyen hülyeségek mint infra ,FM rádió, Jack csatlakozó, töltő hiányáról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA