Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Európában nem nagyon szokott változni az eurós ár, az előző szériát se akciózzák mai napig se. Általában előbb vezetik ki minthogy jelentősen olcsóbban adnák. Black Friday/Cyber Monday esetleg, de az Atlanti-óceán innenső felén nem szokott durva leárazás lenni. Itthon a forgalmazás kezdetekor vannak elszállva az árak, jobban jár az ember ha kiugrik Ausztriába - legalább nem kell már Németországig menni (nyugati megyékben élők előnyben, én is előbb vagyok Bécsben mint Budaörsön).
Bundle akció előrendeléskor van. Utána nem emlékszem h lett volna sem az EU-ban, sem az USA-ban.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Aryon87
félisten
Nagyon adja nekem az a babakék szín.
Kíváncsian várom a Pro tesztjét, bár szerintem újat nem fog mutatni.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Én is erősítem azok táborát, akik csalódottak az árat illetően, mivel ha maradt volna a tavalyi, 200 eur-ral alacsonyabb ár, rányomtam volna én is az előrendelésre, Pro változatra.
Ugyanakkor korábbi Pixel-ekkel nem vagyok tisztában, korábban nem követtem mélyebben az eseményeket.
A kérdéseim ezért ezek lennének:- várható hogy mondjuk még az éven "normalizálódik" az ár?
- előrendelés utáni időszakban szokott még lenni bundle akció?
Köszi!
-
KismAji
tag
válasz tomboy0013 #95 üzenetére
Szerintem alzáról így sem érné meg megvenni, főleg, hogy ajcsi sem járna úgy hozzá. Családtag osztrákoknál dolgozik, meg is tudnám oldani, hogy hozzá rendelem meg, ő meg elhozza nekem. 450.000 + óra vs 520.000 only teló, nagyon nem mindegy
Egyébként eddig egyszer sem kellett visszaküldenem telefont, pedig azért 1-2 megfordult nálam, remélhetőleg ezt sem kellene, maximum akksi csere miatt
[ Szerkesztve ]
-
seven7
aktív tag
Elég szívás a gariztatása, idézet ghiottone-től
A garancia közvetlenül a Google-hez szól, akik IMEI szám alapján tartják nyilván a 2 éves időintervallumot. A saját leírásuk alapján csak azokba az országokba postáznak vagy vesznek fel visszaküldendő árut, ahol ténylegesen elérhető a Google Store. --> Ezért számolni kell azzal, hogy ha elromlik a készülék, akkor nem biztos, hogy küldenek Magyarországi címre dhl cimkét a szervizbe juttatáshoz, így neked kell eljuttatni hozzájuk, vagy olyan országba ahol jelen vannak hivatalosan + van ismerős és az ő címén fel tudják venni a csomagot.
Legutóbb - pár hete az egyik kolléga Pixel 3a-ja esetén nyert megerősítést, hogy tőlünk nem veszik fel a csomagot, így ő osztrák ismerőshöz juttatta ki. Én a német mailboxde-t tudom ilyenre ajánlani, ha gond lenne.
-
KismAji
tag
Sziasztok, gondolkodom, hogy oneplus-ról váltsak pixel-re, viszont van némi félelmem amiatt, mert nincs hazai support. Valakinek van tapasztalata esetleg e téren, meghibásodás, akksicsere stb stb?
-
Decske
senior tag
válasz LurkerSheik #89 üzenetére
Az ízlés egyéni dolog, de nekem a P5 volt a korának legszebb telefonja. Jó volt ránézni, kézbefogni, a kameralyukat nem nézve szimmetrikus volt a kijelző kerete. Azóta viszont nagyon nem jön be a Pixelek dizájn irányvonala.
Szvsz a Lumia 930 volt a telefon formatervezés csúcsa, azt nem nagyon tudják megközelíteni azóta sem.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Tewe013
őstag
válasz tomboy0013 #90 üzenetére
+1, a 7 Pro-t imádtam élőben, mellete a 13 Pro-m csak egy közepes valaminek nézett ki.
-
tomboy0013
veterán
válasz LurkerSheik #89 üzenetére
A 6-os óta már eljött. Szerintem a legszebb telók a piacon. Főleg a saját 7 Pro-m jön be a legjobban, de egyre jobban tetszik a 8-as széria is.
-
senior tag
Egyszer eljön az idő, hogy jól fog kinézni egy Pixel.
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Squirrel
őstag
Milyen fóliát lehet rendelni hozzá? Amazonon csak sose hallott márkájút láttam.
-
kerobi
senior tag
Kigúvadt szemekkel, osszeszoritott ajkakkal nyeltem egyet: "glukk" es raboktem a pre-order gombra. 12-en itt lesz.
szupervekony kek mous tok
256 gb ram, pro modell
porcelan szin
ajandek earbuds
iphone 14 pro beszamitva.Igy lesz £440 ami kb 200e ft.
Remelem jo vasart csinaltam... Az earbudsot megprobalom bontatlanul kb £150-ert eladni. igy "csak" £290 lenne a telo ami kb 130e ft. -
moma
őstag
Szerintetek mennyiért reális az ajándékokat könnyen eladni?
we all deserve a bit of luck.
-
K82
őstag
Alapból a G2 is csak a 64 bites appokat futtatja, annyi különbséggel h rootolva még képes a 32 biteseket is futtatni. Lassan egy éve h megvan a P7, nincs olyan app amit régebben használtam de már nem tudok. Illetve ha van az azért mert évek óta nem nyúlt hozzá a fejlesztő.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
kerobi
senior tag
Engem meg az erdekelne, hogy rendelt mar valaki google storebol es van-e penzvisszafizetesi garancia bontott termekre? Kulonosen ha telefont is beszamitottak?
-
T. I.
senior tag
Azoktól kérdezem, akik instant vennék a telót vagy már kosárba is rakták a preordert: Ti nem tartatok attól, hogy a TensorG3 már hardveresen is csak 64 bites appokat fog tudni futtatni? Ezzel most mi van...32bites appok már nincsenek is a store-ban? A P7 még csak tesztelte ezt, de a P8 már élesben küldi, 32bites appoknak kaszáltak rajta. Vagy nem jól értesültem?
-
toyasoslecho
tag
link
link
link
Ha magyar cimre rendeled amazonról,akkor csak a telefont küldik,promóciós kodot kapsz amit 45 napig lehet aktiválni,a vásárlás után két héttel.Rendelésszám,imei szám,stb.A google csak oda postáz ahol forgalmaz.A feltételek között,tiltott a továbbpostázó cégek .Ismerőshöz ,rokonhoz lehet rendelni az ajándékot,ha kint lakik.Majd ő eljutattja neked[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
Alza már listázza, sajnos elég húzós áron. 360 eFt és 500 eFt lesz, várhatóan novembertől. Bocs, közben látom valaki már a pro-t linkelte korábban, de hátha jól jön valakinek.
Edit2: Amazonról ÁFA-val előrendelésben 860 euro-ra hozza sajnos.[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Gstyler
senior tag
Mivel itthon hivatalosan nem lehet hozzájutni a promó ajándékokhoz, ezért ez most releváns téma sok vételen gondolkodó kollégának (nekem is).
Szerintem minden elméleti és főként gyakorlati tanács jól jön ezzel kapcsolatban. Köszönjük -
TaylorPro
addikt
Többet nem offolok. Hazel Pixel 8 és Porcelán Buds Pro ami jön nekem. Jövőhét vége felé kézbesítik. Kb jövő hét kedd-szerda lehet nálam. Amazon korrekt de az ajándék nekem ott bizonytalan.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Csak hogy tisztázzuk! A telefont a választott ajándékkal küldik ki a Store-ból. tavaly így volt. Hogy az amazon ezt hogy kezeli le már más kérdés, de elvileg egyben kapja meg az amazon is a pakkot. Tehát úgy lenne logikus hogy úgy is küldik tovább.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
enginev3.0
félisten
Na jó... nekem EZ úgy kb azonnal kellene
Az istenért nem tudják behozni kínálatban a szolgáltatók, rohadt google, istenemFúúú de nagyon el lennék vele évekig, omg
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Zada
tag
Valaki tudja, hogy ha a német amazonról rendelném meg akkor az 1100 EUR miért lesz 1172 EUR fizetéskor? i
Illetve ha onnan rendelem meg akkor az ajándék órát is küldik vele együtt Magyarországra? -
Pontosan. Van egy rakás készülék a családban amire már jóideje nem érkezik semmi. Persze lehet babrálni custom ROM-okkal, de megmondom őszintén, ahogy az évek telnek egyre inkább nincs kedvem hozzá. LG G7-re pár hónapja tettem Pixel Experience -t és habár sokkal jobb user experience -re képes de az akksit is jobban meríti. Anyós használja, amíg az akkumulátor meg nem adja magát.
Ha a Google tudja tartani a szavát és ténylegesen képes alkatrészekkel ellátni a partnereit akkor ez valóban akár hosszabb távon is tud működni.
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
Decske
senior tag
Azért azt hozzá kell tenni, hogy hivatalos gyári alkatrészek elérhető a Pixelekhez az iFixittől, illetve a 7 év szoftveres támogatás mellé ígérik az alkatrészek elérhetőségét is ugyan ennyi időtartamra. Szóval akár tényleg reális is lehet a 7 évig tartó használat.
Főleg amilyen drágák már a telefonok. Plusz a hardveres fejlődés lelassulása sem indokolja annyira a gyakori(bb) cserét. Vagy, ha valaki annyira cserélni szeretne, drágábban tudja eladni vagy nyugodtabb szívvel adja oda egy családtagnak, aki utána még évekig tudja használni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
vacs
veterán
Igen, azt olvastam, hogy a Vodafonnal más telefonokon is van baj és ez a szolgáltató hibája!
A linkelt hozzászólás csak egy példa, hogy Pixellel sincs több baj, mint más készüléken Vodával.(^)(>.<)(^)
-
kano
nagyúr
De van sajnos. Viszont ez nem csak a Google hibája.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Yeffy
veterán
Nekem tetszik a kek, bar valoban lehetett volna kicsit sotetebb. Emlekeztet vmelyik korabbi szifonra, talan XR-nek volt hasonlo kekje.
Az en bajom vele, h abbol nincs 512-es. 😒 De egyelore kivarom a teszteket, nem hajt a tatar. Meg nekem egyik tartozekra sincs szuksegem. Plusz mindig szoktam varni legalabb nehany hetet, miutan elindul a production.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
mhydas99
aktív tag
válasz Hadeska22 #51 üzenetére
Jol hangzik a 7 ev tamogatas de hiaba mert ahogy te is mondtad -es ez a standard- az emberek max. 4 evig hasznalnak egy telefont. A legtobben 2 a huseg miatt. 7 ev aligha. Plusz addigra 3szor gatyara megy az akksi. Az oled kinelzo 2szer kuka. A kijelzo csere a telefon ertekenek a fele. Ha megbontjak a keszulekhazat, akar hivatalosan is maris ugrik a gari es a vizallosag. 7 ev mulva mar a 256 gb hattertar is keves lesz. Az apuba epitett AI chip nagyon idejet mult lesz, nem lesz kepes realtime a magyar beszelgetesekre es parancsok kivitelezesere. Addigra mar 200 wattal toltenek majd a nagy markak is es nem li-ion akksi lesz bennuk. Egy szoval 7 ev mulva teljesen mas lesz a mobilpiac mint most. De mar 5 ev mulva is uh az ertekallosaga ennek a 8-nak erosen megkerdojelezheto. Szerintem.
-
Atee94
tag
Én most húztam be egy használt Pixel 6-ot munkástelefonként, mert az Iphone SE2020 után a Samsung A52S annyi adatot kért be a google által hogy rosszul lettem.Felment rá a GrapheneOS, és annyira megtetszett, hogy ha majd nem lesz az I13 minire biztonsági patch, a következő telefonom biztos hogy pixel lesz.
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
doooo
veterán
Kinézetben romlott (meg árban), de minden másban érdekesnek ígérkezik (a Pro). Kíváncsi vagyok a tesztekre.
-
kerobi
senior tag
Ahogy latom, frekisavokban es gps-ben visszalepes. De mierthh??
Az Iphone 14 promat £660-ert akarjak beszamitani, tekintve ugysem tudnam eladni ezert belemegyek. Ti mit valasztanatok karorat v. a buds-ot?Szinben nekem a porcelan jon be, az a kek elbirt volna egy kicsit melyebb arnyalatot.
-
addikt
Szerintem nem mostanában lesz, hogy ebben utolérjék az egzotikus kínaiakat.
Na meg persze mire meglépik a nagyon is ezt, addigra ez is megvalósult.
(Persze lehetne tripla zoom is, de maradjunk a realitásoknál.)[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Ezt a részét én már rég elengedtem és maximálisan igazad van. Nem egyedi, hogy bizonyos feature-ök nem kerülnek bele a régebbi modellekbe, bár ha nem tévedek ez iOS-en is így megy egy jó ideje. Emlékszem, amikor a 6/6S-ra kijött az utolsó frissítés abban tényleg csak minimális változás volt inkább olyan "tessék-lássék" jellegű.
Hardveres limitációk miatt, stb értelemszerűen nem gond (nem fogom zokon venni legalább is), ha nem jön rá az adott feature drop. Van egy rakás kis dolog ami "under the hood" zajlik és szerintem tök jó, hogy azok viszont bekerülnek. Gcam és társai fognak frissülni és új funkciókat kapni, na meg majd élvezhetem, hogy megint átvariálják a wifi ki/bekapcs gombot ( ) . Amit meg nem kap meg, hát ez van. Nem hiszem hogy használtam valaha is tovább mint 4 év egy készüléket, viszont ez a 7 év SW update ígéret tényleg amiatt fontos mert
1. a Pixelek használt piaci ára a béka valaga alatt van nálunk (2-3 hónapos P7 /P7 Pro-t simán lehet 200-300 euróval kevesebbért kapni). Nem feltétlenül azért mert "nincs rá support", mert van, de ha a telefonod 7 év után is 100% "biztonságos marad" az igen is a készülék időtállóságát és értékét növeli. Ha az iPhone-kra is 2-3 frissítés jönne, hidd el, hogy szignifikánsan kevesebb eladott modell lenne évente és lényegesen nagyobb értékamortizáció lenne .
2. Ez egy hosszútávú terv. Nem most fog kifizetődni, de ha a Google ezt hírdeti akkor innentől kezdve az nyer aki többet ígér / ad. És remélhetőleg olyan gyártók mint az Asus és Sony meg összekapják maguk különben szépen lassan kiesnek a versenyből.
3. Hosszú support az üzleti szférában is jól jön, hisz oda azért a biztonsági frissítések igen is fontosak. Ezzel lehet cost-cutting-olni ha nem 3 évente vesznek telefont hanem 6-7.
Nem gondolom, hogy a P8 duó majd megváltja a világot, viszont remélhetőleg majd P8A-ra is 7 év frissítés lesz bejelentve és az pedig általában 450-500 eur áron mozog. Abban az árkategóriában pedig nem lenne neki ellenfele : - )
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest