Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
-
drumlinka
csendes tag
válasz
domper2015 #817 üzenetére
Vagy inkább vissza Samsungra. Annyira úgyse jött be mint amennyire hittem/szerettem volna.
-
domper2015
senior tag
-
drumlinka
csendes tag
válasz
domper2015 #815 üzenetére
Két hete minden nap, kxrva idegesítő. Kuka? Kijelzőcsere? Neten nem láttam olyan infót, aminek örültem volna
-
domper2015
senior tag
Valakinél jelentkezett a Pixel 8 kijelző zöldülése?
Most néztem, hogy a kijelző 3 évre meghosszabbított garanciája a telefonomra is érvényes. -
domper2015
senior tag
Most van hazel P8 bontott és használt kedvezőbb áron.
A P8-at használom, nincs valós összehasonlítási alapom, csak a tesztek. Azok alapján lett egy 256 GB -os fekete.
Samsung A52S után az A55-öt nem volt kényelmes, akkora batár telefon, ezért vettem meg a Pixelt. Eddig nem bántam meg. -
l!nk87
aktív tag
Az első pixel telefonom vásárlása előtt állok, személy szerint a sima 8-at fogom venni, bár azért megpróbálok kivárni valami kisebb akciót az Alza-nál.
Igazából amennyire utána olvastam és néztem teszteket, mindkettő jó telefon, de a sima megjelenése nekem jobban bejön, vékonyabb kávák a kijelző körül, a hátlap is üveg és mintha több helyen is említették volna hogy prémiumabb érzetet kelt -
melodie
tag
Ti melyiket választanátok?
Pixel 8a:170.000-ért
Pixel 8 :220.00-ért
Alza vásárlás lenne, 50-es felelár nagyon elgondolkodtató...
Válaszokat előre is köszönöm.... -
l!nk87
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor már csak egy jó akció és csatlakozom a táborhoz
-
domper2015
senior tag
-
peti85
senior tag
Én is abszolút meg vagyok elégedve a telefonnal. Az egy-két idegesítő dologra ami nem tetszett, arra meg találtam megoldást (ezért szeretem az Androidot).
Voda fizikai SIM van a telefonomban, de soha nem volt vele térerő problémám. Akku is kifejezetten jól bírja, a méretéhez képest meg főleg. A képek szerintem nagyon jók, itt nincsenek túlszaturált színek (van aki azt szeretni).
A Honor 8-amat szerettem ennyire anno és az egy nagyon jó telefon volt a maga idejében. -
Csendeske
aktív tag
Szia!
Én Telekom és Voda esimmel használom a telefont, semmi problémám nincs hívás fogadással, ill. indítással.
A fényképekkel kapcsolatban meg erősen szubjektív a normális fogalma. Én meg vagyok elégedve a fotókkal. Nem olvasom a Gsmarena hozzászólásokat, de nem melegszik, jó a SOT is (nálam). -
l!nk87
aktív tag
Sziasztok
Nagyon elgondolkodtam egy sima 8 beszerzésén, de a gsmarena-n olvasható felhasználói visszajelzések elbizonytalanítottak
Aki használ ilyen készüléket, megosztaná a tapasztalatait az alábbi "elvárásaimra" figyelemmel?- A munkám miatt nagyon fontos lenne,hogy ne legyen gond a hívásokkal, elérhető legyek, ne szakadjon meg a hívás, semmi gond ne legyen, egyszerűen mondva telefonként is állja meg a helyét. (A városban ahol lakom soha nem volt gondom a térerővel)
- Szeretnék normális fényképeket csinálni a gyerekekről a családról a mindennapokban.
Nagyjából ennyi, azért erre gondoltam, mert végre "normális" méretű telefont szeretnék, az anyagiak korlátozottak, mindenképp Android-ot szeretnék.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
domper2015
senior tag
-
Szelley
senior tag
Mous tokot vettem rá. Valamelyik nap mikor levettem és megtakarítottam vettem észre, hogy a kamera fölötti részt durván összekarcolták a porszemek
Az a rész műanyag lenne ?
-
Szelley
senior tag
Kinek mennyire karcolodik a hatlap?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem sokat hagytak a kémforrások a képzeletre. Hivatalos a referenciamobilokkal az Android 14 is.
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115