Hirdetés
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz Bati0501 #105 üzenetére
Március-április környékére beesik az Alzánál is 400 alá ha a forint is úgy akarja. Be kell állítani náluk az e-mail-es értesítőt és egyből lecsapni ha adnak neki egy jó árat, mert folyton változik a Pixelek ára náluk. A P7 Pro-t így vettem meg 300 alatt fél éve az Alzánál, jött az értesítés, 1 db készletre került és vettem is. Azóta egyszer esett be arra az árszintre náluk pár napra, de azon kívül mindig drágább volt ahogy most is.
-
K82
őstag
Európában nem nagyon szokott változni az eurós ár, az előző szériát se akciózzák mai napig se. Általában előbb vezetik ki minthogy jelentősen olcsóbban adnák. Black Friday/Cyber Monday esetleg, de az Atlanti-óceán innenső felén nem szokott durva leárazás lenni. Itthon a forgalmazás kezdetekor vannak elszállva az árak, jobban jár az ember ha kiugrik Ausztriába - legalább nem kell már Németországig menni (nyugati megyékben élők előnyben, én is előbb vagyok Bécsben mint Budaörsön).
Bundle akció előrendeléskor van. Utána nem emlékszem h lett volna sem az EU-ban, sem az USA-ban.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest