Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz TaylorPro #738 üzenetére
Közben nekem a Google elfogadta a hiba bejelentést és felajánlották az egyszeri cserét.
Ebben az a jó hogy elmondta az ügyintéző hogy a csere termék is lehet ugyan ilyen, és az is lehet hogy egy felújítottat küldenek. Szóval itt el is engedtem mert így nem éri meg a vesződést. Még a végén kapnék egy rosszabbat vagy karcosat, stb.-If it turns out that the problem with your Pixel 8 Hazel 128 GB (Unlocked) isn't covered under warranty, you may be charged the full cost of the replacement item.
-Your replacement device may be a refurbished Pixel 8 Hazel 128 GB (Unlocked) that has been tested and approved to meet strict quality standards.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz janika1988 #741 üzenetére
Mi értelme? Mert nem kellene olyannak lennie. De nem is ez a lényeg. Majd ha hosszabb távon sérülést okoz az amoled paneled majd akkor lesz nyekergés, főleg már a lejárt gari után. De mindenki azt csinál amit akar.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Mi a helyzet a jól ismert kijelző bubisodással?
Ahogy most beleástam magam mind ilyen és nincs rá megoldás. Minden 8 és 8 Pro érintett. Olyan is van hogy kibontáskor nem látszik, de idővel igen. Én tudok vele élni de mi van ha gariztatom? Cserélik vagy javítják ennyi idő elteltével? Első körös vásárlás a megjelenéskor.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Kint a legújabb béta.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nem vettem észre hogy az 5G jobban merítene mint a 4G. Pixel 7-nél az 5G-től melegedett és merült nagyon.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Redditet olvasva a cserekészülék kijelzője is ugyan olyan puklis. Sokan észre sem veszik csak miután elkezdik figyelni. Itt max egy frissebb gyártás segít.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz Squirrel #391 üzenetére
Ma voltam pár üzletben vásárolni és volt egy olyan hely ahogy nagyon látszott ez a kijelzőhiba. De csak kikapcsolt képernyőnél. Nem is értem, életemben nem láttam még réteg hibát egy kijelzőn sem. Szóval megértem aki gariztatja. Lehet én is fogom de még várok vele.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz micafighter #349 üzenetére
Igen. Engem nem érdekel. Használom, szeretem. A kijelzője brutál jó, full közvetlen napfényben is látható. Ilyen telóm se volt még. Üzemidő is jó. Sokkal komolyabb dolgok vannak most az életemben mint ez a probléma amit én csak akkor látok ha nagyon akarom.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz micafighter #343 üzenetére
Én nem kapkodok. Van két évem. És imádom, engem nem zavar.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Csak 4G reggel óta. Nem érzem hogy sokat rontana ha az 5G aktív és váltogat.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz micafighter #319 üzenetére
Csodálkoztam is hogy feloldotta meg az OTP appot is.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nyugi az enyém is puklis. Kikapcsokt kijelzőnél látszik erős közvetlen fényben. Ezért vissza nem küldöm az is tuti. Tömegcikk, használom. És baromi jó amúgy.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Fél nap 5G, fél nap 4G. Wifi, video hívás navigálás minden volt. Egész nap kapta az ívet. Holnap csak 4G-n nézem meg. Szerintem korrekt.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz tomboy0013 #291 üzenetére
Igen. Pontosan így van ahogy írod. A 6 még bukdácsolt, a hetes baromi jó, és a 8 érezhetően finomodott. Csak szokni kell a kisebb méretet. De legalább egy kezes. Nekem eddig nagyon bejön. De kicsit hiányzik a szép fehér hetesem, nagyon jó az is.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Akku idő is bőven jó. 5G és nem volt kímélve reggel óta. És ez az első töltés után.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Brutál jó. Az is bejön hogy egy kézzel kezelhető. Nem tudtam qr kóddal költözni mert érkezés előtt egy nappal eladtam a hetest. De a mentésem visszajött felhőből szépen. Előtte feltoltam a bétát, reset, mentés vissza. Semmi bug, 5G, VoLTE megy, semmi drasztikus merülés. Jól látható kijelző. Az ujjlenyomat olvasó is jobb. Kánaán!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Jó ez a megnövelt fényerejű kijelző mert sokkal jobban látható mint a sima Pixel 7 tűző napfényben.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Ez a lapozható widget tök jó lett.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
A 8 baromi kézre álló. Persze a Pro plusz funkciók is jók. Bár nekem zoom kamera nem kell annyiért.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Kezdődik.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
És jöjjön a fő kérdés! Ki milyen tokot?
Én rendeltem egy Alza saját márkást. Úgy is mind besárgul. Ha majd lesz Silkase mint a hetesemre attól nincs jobb.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Többet nem offolok. Hazel Pixel 8 és Porcelán Buds Pro ami jön nekem. Jövőhét vége felé kézbesítik. Kb jövő hét kedd-szerda lehet nálam. Amazon korrekt de az ajándék nekem ott bizonytalan.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Csak hogy tisztázzuk! A telefont a választott ajándékkal küldik ki a Store-ból. tavaly így volt. Hogy az amazon ezt hogy kezeli le már más kérdés, de elvileg egyben kapja meg az amazon is a pakkot. Tehát úgy lenne logikus hogy úgy is küldik tovább.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest