Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz Gstyler #316 üzenetére

Pixelnél sajnos Gyári ROM-nál nem jelzi semmi, rootolva AOSP mods alatt be lehet állítani a kijelzést. Tesztelni tudod egyébként, ha mobilneten vagy 4G (LTE)-re csatlakozva, és hívást indítasz, akkor ha marad LTE-n a telefon, akkor működik a VoLTE. Ha nincs VoLTE, akkor hívás indítása után egyből le fog menni LTE-ről a telefon. Illetve úgy rémlik, hogy a híváselőzményekbe írni fogja a hívás mellett, hogy HD, ezt talán hívás közben is jelzi, de ez lehet attól is függ, hogy a másik félnél van-e VoLTE vagy VoWifi. Bejövő hívásnál szintén ha LTE-n marad a telefon, akkor megy a VoLTE. VoWifi-t Pixelen még nem nagyon sikerült működésre bírni magyar simmel magyar szolgáltatónál szerintem senkinek, de a HD jelzés ott is lenne hívás közben illetve a hívás után egy HD/wifi ikon a hiváselőzményekben a hívás mellett. Illetve ha jól emlékszem másik telefonnal ha ment a VoWifi, akkor telefont simán repülőgépes módba tettem, wifire felment és tudtam kimenő hívást indítani, így is lehet tesztelni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák