Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JJános

    addikt

    válasz cucka #7076 üzenetére

    "Egész életedben elég egy könyvet elolvasnod, nálad a megkérdőjelezhetetlen igazság"

    Nem egy könyvet olvastam életemben, és most sem egy könyvet olvasok. A biblia mellett sokat olvasok.
    Az igazságot felöltöztem, és engem is az igazság. Te pedig olyan messze vagy az igazságtól, hogy bármerre teszel egy lépést már csak közelebb fogsz kerülni hozzá.

    Egyáltalán mit értesz te ezekhez a dolgokhoz? Honnan veszed a bátorságot ember, hogy beleköss más emberekbe. Az általad becsült univerzális tudás semmivé lesz egyetlen pillanat alatt. Egyébként meg most sem ér semmit, mert önmagában a tudás semmi, főleg, ha ilyen lelki indíttatásokkal van fűszerezve.Erről ennyit.

    Milyen érvet vártál? Majd te fogsz velem vitázni érvekkel arról, hogy a keresztény élet miért rosz? Hülyének nézel? Ilyen dolgokról nem nyitok vitát, hanem leírom a valóságot, oszt ha tetszik megeszed, ha meg nem, hát nem.
    De ne te tudd az igazságot a keresztényeket érintő dolgokról, mert ez nonszensz.
    Mert te csak azt az oldalt látod, mi meg mindkettőt.

    Azért nem kell nékünk a világ, mert vagy a világ, vagy Isten! Érthető? Nincs más út! Nincs középút. Nem lehet mindkettő, csakis az egyik! És amikor megízleltük a kereszténységet, végre találtunk valamit, amit egész életünkben vártunk! Ez érthető?
    Mert ha a világot választjuk, akkor elveszünk! Érthető érv?
    Mi nem elveszni akarunk, hanem Isten által megígért dolgok kellenek nekünk! Érthető?
    Nekünk kell az örök lét Istennel! Érthető év?
    Nekünk kell a paradicsom! Érted?
    Nekünk kell, hogy mi királyok legyünk! Érthető?
    Nekünk kell a halhatatlanság, kell Jézus, kell Isten, és sorolhatnám mi mindent fogunk Istentől kapni, ha kitartunk a világ ellen.

    Ennyi minden, és még sok minden érv szól ahhoz, hogy a világot, és az általad bálványozott transzcendes tudatot, vagy ahogy leírod univerzális tudást megvetjük!
    Igen megvetjük! Mert látjuk mögötte, hogy ez is egy bálványozás! Akár tetszik, akár nem, ez az igazság!

    Innentől viszont tényleg nem vagyok hajlandó veled szót váltani, és a baromságaidra sem fogok reagálni, ami nem más mint provokáció.

    Közel a nap, amikor Jézus újra eljön. Aki pedig nem hisz Jézusban, az bűnül fog neki tulajdoníttatni akkor is, ha más bűne nem lesz annak az embernek!
    Akkor Jézus újrateremti a földet, és mi segítünk Jézusnak ezt az egész földet kormányozni. Mindezt azért kapjuk, mert megtaláltuk az utat, aki a Jézus. Aki mindenkiért meghalt a golgota keresztjén. Aki kifizette a bűneinkért a váltságot az Ő vére árán.
    Kinhalált szenvedve az emberért. Megbékéltetve ezáltal a teremtőnkel.

    Aki pedig ezt nem fogadja el, az magára vessen.
    Aki pedig ezek ellen tesz, az is.

    Ime én megmondtam, tettem előtökbe az életet, és a halált. Válasszatok!

    2007-05-06 óta itt!

Új hozzászólás Aktív témák