Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tempes
tag
válasz kabelmania27 #100695 üzenetére
Újra betelefonaltam és most már átállitották. A router azonban valamiért közvetlen mellette is csak kb az eddigi 400 Mbps wi-fi helyett 5GHz 180 Mbps míg 2,4Ghz 80 Mbps sebességű. Vezetéken jönn a közel 500 szóval az rendben van.
Valamit nyilván nem jól állítottam be, de nem értek hozza sajnos.
Vagy ezt már valamelyik routeres topikban kérdezzem meg? -
Tempes
tag
Sziasztok. Segítség kellene. Ma kertem a szolgáltatót hogy modem módban használnám a CB-t. Azt mondta az ügyfélszolgálatos hogy megcsinálta és 10 perc múlva minden ok és használhatom a saját routerem.
Közben bekötöttem a saját routerem egy Asus ac65p-t van is net bár csak kb ötöde, de közben a UPC modemen még mindig van wi-fi ami ráadásulKözben beléptem a bealitasokban és még mindig nincs modem mód. Szóval akkor gondolom nem csinálták meg. Közben eltelt amúgy vagy 2 óra
[ Szerkesztve ]
-
Tempes
tag
Most hívtam az ügyfélszolgálatot hogy IPv6rol IPv4re állítsák át a CBot mert modemként szeretném használni. Azt mondták hogy nem kell hozzá megváltoztatni, majd ők távolról átálitjak es onnantól modemként használható viszont mint lehetőség nem jelenik meg a beállítás menüben. Mivel még nem vettem meg az új routert így nem kértem a beállítást de jobb szeretném ha én tudnám állítani itthonról. Akkor erre nincs lehetőségem, törődjek bele a válaszukba?
-
Tempes
tag
Sziasztok. UPC connect boxhoz szeretnék egy Asus Rt-ac57u routert csatlakoztatni mert szükségem van 1 USB csatis routerre. Megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Politika
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest