Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Viszlát #104905 üzenetére
Aki ismer az tudja, hogy nagyon, de tényleg nagyon távol állnak tőlem az összeesküvés elméletek, meg úgy általában az ilyen dolgok, de most meginogtam (na jó nem, de vicces). Szerdán reggel megjött az e havi számla, az azon szereplő magasabb összegből esett le, hogy múlt hét szombaton lejárt a hűségszerződés az előfizetésen. Fel is hívtam őket, megújítottam a szerződést, mivel nincs másik szolgáltató, így nincs mit mérlegelni, így olcsóbb. Azóta - tehát kicsivel több mint 48 órája - egyetlenegyszer sem indult újra a modem. A megújítás előtti két napban 17-szer indult újra, a probléma jelentkezése (múlt hét szombat) óta pedig naponta átlag 8 alkalommal...
Ez persze nem magyarázza a korábbi három modem halálát, de mókás.
-
cof
veterán
válasz
Viszlát #104912 üzenetére
Az a baj ezekkel az új eszközökkel, hogy egyből kiderül egy ilyenre cserélés után, hogy valójában hulladék ott a helyi hálózat, mert ez már 16-24 letöltési csatornát használ, ellenben a régebbiekkel ami csak 8-at. Nagyon sok embernél ilyen cseréknél kezdődnek a problémák, csak eddig nem vette észre, de ugyanúgy sz.r volt eddig is a hálózat.
-
-
-
adika4444
addikt
válasz
Viszlát #34742 üzenetére
Azthiszem system vagy rendszer menüpont, ott switch mode ha jól tudom azt kell bekapcsolni, bár nincs ilyen modemem, de ez alapján meglesz.
sajnos lehetséges, hogy a funkció nem lesz elérhető a modemben, ekkor az üfsz-on kell kérni, hogy frissítsék olyanra, ami tud bridge-t. -
Aktív témák
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Gmail
- Hobby elektronika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- BestBuy topik
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest