Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz nandow #32596 üzenetére
Ha lejár a hűség,általában azt írják 1-2 hónapig,hogy a díjak változatlanok,aztán szép lassan elkezdik hónapról hónapra emelgetni.Ha van másik szolgáltató is nálatok,mondjuk a DIGI érdemes kezdeményezni a lemondást,általában találnak kedvezöbb árakat ugyanazért a szolgáltatásért.
-
nandow
aktív tag
válasz kabelmania27 #32593 üzenetére
Szia!
Mit takar ez az ügyfélmegtartó? Ha lejár a hűségidő (egyébként még majdnem 1,5 év), akkor maradhatok ugyanezen feltételekkel, akár hűségidő nélkül?
Teljesen amatőr vagyok a modemes dolgokban. Ezt az energiatakarékos dolgot az admin felületen tudom beállítani? Este tennék egy próbát.
-
balaaa88
aktív tag
Amúgy nyeljen 10 sünt a UPC. Ma hajnali fél három óta nincs internet. ÜFSZ-t hívom reggel. Mondja Katerina gépies hangon, hogy tudnak róla, akarok-e SMS értesítőt , hogy tudjam követni a folyamatot. Hát mondom persze. Jött is rögtön kettő, hogy több óra lesz meg miegyéb. Na 11.55-kor kb. jött is az öröm és bódottá, hogy kijavították, esetleg indítsam újra a cuccot. Hát kb. ennyire lett kijavítva, hogy sehogy. Újraindítom a HGW-t, semmi. Ugyanaz mint reggel. Hívom az ÜFSZ-t megint, lejátszottuk ugyanazt a kört. Megint kaptam SMS-t, de most már azt írták bele, hogy várhatóan 21 órára lesz kijavítva a hiba. Persze élő emberrel nem lehet beszélni, egyből bontja a hívást, az automata. Most meg tolhatom a 32 kbps-es mobilnetről...
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz nandow #32572 üzenetére
Üdv!
Helyeztesd át az új lakhelyre a szolgáltatást ha lejár a hűség 1221 lemondás menüpontban tudsz kérni ügyfélmegtartót, ismerősnél vb alatt kockás volt az m1hd Digin.
Modemen kapcsold ki az energiatkarékos wmm-et, legjobb ha saját routert használ és modemet bridge módba kapcsolod.[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32571 üzenetére
100 hogy a box, kicseréltem őket és itt is rossz, az ip ahogy irtátok kb ilyen : Pl. 01.01.01.01, hivtam őket elmondtam a szitut és hogy mindent végigzongoráztam, 16 ig jön szerelő és boxot is hoz, de meg kell néznie azt mondták.
jó sokáig birta a box. kb fél év, és esténként nézte a gyerek kb 1-2 órát max[ Szerkesztve ]
-
zolikum
csendes tag
válasz nandow #32572 üzenetére
Én költözés miatt kényszerből kellett váltsak UPC-ről Digire.
UPC-től volt 30-as net, gold tv (mediacarddal)+hbo+bronz telefon. Digitől 100-as netem van, és a kódolatlan digitális tv csatornák.
Ami a DIGI mellett szól:
- ár (fele annyit fizetek hűség nélkül, mint a upc-nél hűséggel)
- net sebesség (nekem a 100-as csomag untig elég, a 30-as csomaggal is elvoltam a upcnél)Ami a UPC mellett szól:
- több és jobb tv csatorna (nekem a digi sportra csak véletlenül kapcsolok, nem hiányozna...)
- sok kiegészítő szolgáltatás, amit használtam (wifree, upc phone, hbo go, most meg a horizon go-t is szeretném, de diginél ilyen nincs)Hibát anno UPC-nél 4 év alatt 1-2 alkalommal tapasztaltam, 1x kellett kijönnie a szerelőnek. Kábeleket, csatlakozókat cserélt. Gyorsan, rugalmasan és pontosan dolgozott, semmi negatív tapasztalat.
Diginél még nem volt hibabejelentésem (1 éve vagyok náluk). Csak a bekötés során beszéltem az ügyfélszolgálattal, de nem voltak túl kedvesek.
Ha megtehetném, akkor a TV-t a UPC-től kérném a netet pedig a DIGItől (esetleg még mobilt is a UPCtől).
Remélem segítettem
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz Uthenger #32584 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá,hogy néhány éve még se szombaton,sem vasárnap nem volt ügyfélnél hibajavítás. Nem tudom biztosan,de a telecom szolgáltatók jelentős részénél ma sincs ilyen...
Nyilván ügyelet van ,a nagyobb üzemzavarok elhárítására,de a tűzoltók munkája meg aközött,hogy vasárnap délben próbálom az ügyfélnek megmagyarázni hogy a 8 éve is elavult gépébe dugott usb-s wifi vevővel nem fog jönni 120mb...hát nem sok analógiát látok.[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
1 tv-t használunk, meg a netet 2 laptopon eddig wifin keresztül. A plusz szolgáltatásokat nem vettük igénybe.
Ami még csábít a digihez, az a digisport, nagy sportfan vagyok, viszont a barátnőmnek meg inkább a upc-s csatornák tetszenek.
Köszi szépen választ neked is, Zitronensaftnak is, meg Uthengernek is, megfontolom még a választást.
-
club1
veterán
válasz nandow #32580 üzenetére
Citromszörp tök jól összefoglalta a lényeget, a wifi-d sebességének meg nem sok köze van a szolgáltatódhoz. Ha megfelel a másik szolgáltató csatornakiosztása, több tv-n akartok ingyen digitális tv-t nézni, nem kellenek a plusz UPC szolgáltatások (wi-free, UPC Phone, Horizon, stb.), akkor egyértelműen az új szolgáltatót kell választani.
-
Uthenger
aktív tag
"Hétvégén is melózik, szóval rá nem vonatkozik a vasárnapi munkavégzés tilalma. "
Szépen is néznénk ki, ha a szolgáltatóknak is le kellene állni, meg a tűzoltók is csak hétfőtől szombatig dolgoznánakEgyébként meg a kereskedelmi dolgozók többsége már nagyon panaszkodik,
mivel annyit nyertek vele, hogy hétfő-szombat között kell ledolgozni a legtöbb helyen majd ugyanazt az időt ami hétfő-vasárnap között volt.szóval vasárnap ugyan otthon lehet a családjával, de cserébe a többi nap pár órával tovább marad
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Uthenger
aktív tag
válasz nandow #32580 üzenetére
Annak hogy wifi-n mennyit tudsz átvinni, semmi köze nincs hogy 60 v. 500 Mbit-es neted van
Lassan már olyan zsúfolt a legtöbb helyen a 2,4GHz, hogy örülhetsz ha megy annyival is...Ha van androidos telefonod, akkor töltsd le rá a wifi analyzert, és keress 1 tisztább csatornát, állítsd be arra a wifi-t,
vagy vegyél 10-20 ezerért 1 saját routert, amin van több és erősebb antenna, a modem wifi-jét pedig letiltod.Wifin keresztül is garantálnak sebességet, 0/0 Kbit-et
szóval ahhoz képest egész jól jönFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
balaaa88
aktív tag
12. ker. MOM-park környéke; ma kb. 02.30 óta nincs wan kapcsolat. DS/US villog. Másnál esetleg?
-
kezo0
addikt
Tegnap hajnalban azt vettem észre, hogy az alacsonyabb frekiken (112-120-128 MHz) található tv-csatornák erősen kockásodnak, szétesnek vagy egyáltalán nem jönnek be.
Azon nyomban hívtam a 1221-et (ez kb. hajnali fél 4-kor volt!), az ügyfélszolgálatos pedig még aznap délutánra (!) küldte is a szerelőt. A szerelő kb. fél 2-kor meg is érkezett, és először a lakásban levő csatlakozásokat mérte végig, de mivel ott rendben volt minden, a lépcsőházi elosztószekrényben kezdett matatni. Kiderült, hogy a szekrényben kissé elöregedtek a vezetékek és csatlakozók, így ott kicserélt mindent, amit csak lehetett. Kb. fél óráig dolgozott. Mikor ezzel végzett, én még külön megkértem, hogy egy hármas osztóba bemenő kábel végén legyen szíves lecserélni a koax dugót egy f-csatlakozóra, hogy ne kelljen egy átalakítót közbeiktatnom. Szó nélkül megcsinálta ezt is.
Azóta szinte minden csatornán 100/100 a jelerősség/jelminőség.
Közben beszélgettünk is kicsit, elmondta, hogy egy napra olyan 10-12 címe van, amennyi belefér. Hétvégén is melózik, szóval rá nem vonatkozik a vasárnapi munkavégzés tilalma.Az emberek hajlamosak csak akkor írni, ha nemtetszésüknek akarnak hangot adni, szóval mindezt csak azért kanyarítottam ide, hogy legyen némi pozítív tapasztalat is az üfsz és a szerelők munkavégzésével kapcsolatban.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
nandow
aktív tag
válasz Zitronensaft #32574 üzenetére
Ez az, hogy "azt hallani", a diginél nem túl jó az ügyfélszolgálat. Számít a kábeltévé képminősége is természetesen. Alapvetően meg vagyok elegedve a upc-vel, csak az bosszant, hogy a 60 MBites nettel wifin keresztül jó esetben max 15-20 MBit/s-os letöltési sebesség van csak. A modem-routert nem piszkáltam, lehet ott van valami, de nem nagyon értek hozzá...
-
Topikgazda
válasz Gubek-Einste #32564 üzenetére
Most már megy a webes verzió.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
HofiZoli
senior tag
-
delon
tag
Ma reggel az android 5.0 telefonomon is elérhető lett a horizon go valamit bűvészkedtek vele az upc-nél. Szerintem ezért nem volt tegnap mobiltelefonon elérhető a rendszer.
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
radir01
tag
válasz kabelmania27 #32536 üzenetére
Mester a hiba még mindig jelentkezik :S A broadcast progi az első 1-2 órában hibátlanul működött majd többször is teljesen lecsökkent a feltöltésem 500kb/s alá volt hogy 50-100ra sőt 0is volt és meg is szakadt 2x is az adás :S Ezt játszotta úgy egy órán keresztűl is ha nem több utána egy ideig megint jó volt szóval igazából össze vissza produkálta a dolgot. Van esetleg még valami ötleted?
-
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg UPC előfizetésem van (Trio M csomag) és most lehetőségem van váltásra, olyan helyre költözünk, ahol van DIGI is, ami csábító, olcsóbb, és a net is gyorsabb.
Tudom, ez a UPC topikja, de van, akinek esetleg mindkét szolgáltatóval van tapasztalata, és ezt meg is osztaná? Megéri-e váltani vagy nem, esetleg mik az előnyei, hátrányai a UPC-nek a DIGI-vel szemben és fordítva.Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32565 üzenetére
holnap kicserélem a két boxot, próbából, köszi az eddigieket
-
SybenX
őstag
Én sem tudok belépni a horizon go-ra.Nálam is ezt írja:
Bejelentkezés jelenleg nem lehetséges. Kérjük, próbálja meg később. Tableton működik. -
Grawens
senior tag
Euros. 1-2 SD/HD nálam elfelejtett magyarul beszélni!
-
Topikgazda
-
pimmi
senior tag
az nem lehet hogy ezen a boxon kb 4 honapja nem volt videotár meg ilyenek nézve, csak régebben?
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32559 üzenetére
így sem ok. a mac az sikeres és van is ott szám
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32557 üzenetére
megéztem már, ugyanolyanok pace hd
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32555 üzenetére
müszaki tesztél van egy felkiáltó jel a mediabox ip 0.0.0.0.0. sikertelen
-
pimmi
senior tag
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32549 üzenetére
az mevolt többször is, beléptem a modembe hol nézzem és mit?
-
csabi63
senior tag
válasz gygalilei #32543 üzenetére
A tegnapi frissítésig nálam jó volt.Azóta a mobil eszközökön(Android Kit Kat)nem működik.A PC-n még délelőtt is jó volt,de már ott sem megy:"Bejelentkezés jelenleg nem lehetséges.Kérjük, próbálja meg később."
Szóval tegnap még telefonon,tableten,számítógépen is nézhettem,ma már sehol. -
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32546 üzenetére
2 osztó, feltöltés 43db
-
blakey
titán
válasz gygalilei #32543 üzenetére
UPC hálózaton 5-6-ik próbálkozás után megy ill. előtte azt írja ki, hogy külföldön nem nézhető. Még egyelőre túl van bonyolítva a biztonság.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32542 üzenetére
antronix az osztó, az értéket a boxon nézzem ?
-
gygalilei
tag
Sziasztok !
Nálatok megy a Horizon go ? Volt valami frissítés, és azóta nem jó, semmilyen eszközön, pedig délelőtt még működött jól. ezt írja ki mindig: " Bejelentkezés jelenleg nem lehetséges. Kérjük, próbálja meg később "Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
válasz kabelmania27 #32540 üzenetére
az eloszto még amit berakott az upc, a számolást hogy érted?
-
pimmi
senior tag
sziasztok, van 2 tv, egymás melletti szobában, semmihez nem nyultunk és csak az egyiken van videótár, mi lehet? a teszt szerint nincs ip, köszi
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz radir01 #32535 üzenetére
Webstar modem egy frekin ad ezért elmehet tűréshatárig szakadás nélkül az új modem viszont 8/4frekit használ ezért érzékenyebb a jelszintre. Rossz bekötésnél (főleg ha nem az in-be megy a bejövő) a magasabb csillapítás miatt a cmts nem vagy nem megfelelően hallja a modemet ezért akadhat a kapcsolat.
A negyedik us valószínűleg cmts konfiguráció miatt nincs.
Docsis 3 rendszernél 10Megabites feltöltéshez elég három freki.[ Szerkesztve ]
-
radir01
tag
válasz kabelmania27 #32534 üzenetére
annyit még kérhetnék hogy szakmailag vázolnád a hiba okát? Már mint értem én hogy rossz helyre voltak a kábelek kötve de hogy eredményezhette ezt a hibát ez miatt? Csak érdekelne had tanuljak valami újat az is érdekelne még hogy a 4. csatorna pl hogy hogy nincs nyitva?
[ Szerkesztve ]
-
radir01
tag
válasz kabelmania27 #32532 üzenetére
király vagy köszönöm! este ki is próbálom a broadcast progival is ahogy nézem tényleg sokkal megfelelőbbek az értékek és szerencsére nagy dolgot nem is kellett csinálni
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
radir01
tag
válasz kabelmania27 #32530 üzenetére
Felfelé irányuló forgalmat bonyolító csatorna állapota
Adó száma # Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Csatornatípus Teljesítmény
1 3 Locked 52400000 64QAM 5120000 ATDMA 42.75 dBmV
2 0 Unlocked 0 NONE 0 ATDMA 0.00 dBmV
3 2 Locked 45000000 64QAM 5120000 ATDMA 42.25 dBmV
4 1 Locked 37200000 64QAM 5120000 ATDMA 41.25 dBmVLefelé irányuló forgalmat bonyolító csatorna állapota
Vevő száma # Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség SNR Teljesítmény
1 15 Locked 466000000 256 QAM 6952000 37.636 dB 1.71 dBmV
2 7 Locked 402000000 256 QAM 6952000 37.636 dB 2.07 dBmV
3 8 Locked 410000000 256 QAM 6952000 37.093 dB 2.03 dBmV
4
6 Locked 394000000 256 QAM 6952000 36.844 dB 2.49 dBmV
5
2 Locked 362000000 256 QAM 6952000 37.356 dB 2.79 dBmV
6
3 Locked 370000000 256 QAM 6952000 37.356 dB 2.61 dBmV
7
4 Locked 378000000 256 QAM 6952000 37.636 dB 2.21 dBmV
8
5 Locked 386000000 256 QAM 6952000 37.636 dB 2.52 dBmVmost? mit mondasz?
-
radir01
tag
válasz kabelmania27 #32528 üzenetére
Padláson: Flomatik IT1W-6 One way tap 5-1000mhz tap -6db
Ez 2 irányba oszt az egyik egy sima tvhez megy le a kisszobába a másik jön le hozzám ahonnan egy kábel megy át egy másik szobába. 2 koax nálam marad a hd boxhoz és a modemhez.A modem koaxa a középső 7.5 ösben van! Remélem érthető volt nem vagyok egy nagy szaki!
Köszi a segítséget előre is! -
radir01
tag
válasz kabelmania27 #32525 üzenetére
szia a szobában egy olyan van a falon hogy
PCT NGN2M-3S Genesys mini 3 way splitter 5-1002mhz -130db RFI ha ez mond valamit a padlásra mindjárt felmegyek és megnézem hogy ott mi a fene van
-
radir01
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy adott egy upc-s net 120as új wifis modemmel.
Speedtest alapján minden frankó viszont a feltöltésemnél valami gond van ami broadcastelésnél jelentkezik.
A lényeg annyi hogy van hogy 2-3 napig hibátlan minden majd egyszer gondol egyet és a 3000kb/s es feltöltésem elkezd ugrálni van hogy 100ra de olyan is volt már hogy teljesen nullázódott a feltöltés és megállt a broadcast program.
A hiba pl tegnap este is jelentkezett és hiába resiztem a modemet utána 2percig jó volt majd megint teljesen használhatatlan volt sőt 0-ra is lement a feltöltésem.
Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a gond? Amugy nincs gondom a upc-vel nem szokott szakadni a netem a letöltésem kiváló a feltöltési gondjaim is csak a broadcastelés közben szoktak jelentkezni teljesen random időközönként!Modem jelszint értékeim:
Felfelé irányuló forgalmat bonyolító csatorna állapota
Adó száma # Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Csatornatípus Teljesítmény
1 3 Locked 52400000 64QAM 5120000 ATDMA 51.75 dBmV
2 0 Unlocked 0 NONE 0 ATDMA 0.00 dBmV
3 0 Unlocked 0 NONE 0 ATDMA 0.00 dBmV
4 2 Locked 45000000 64QAM 5120000 ATDMA 52.00 dBmVLefelé irányuló forgalmat bonyolító csatorna állapota
Vevő száma # Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség SNR Teljesítmény
1 15 Locked 466000000 256 QAM 6952000 36.387 dB -7.72 dBmV
2 7 Locked 402000000 256 QAM 6952000 36.610 dB -7.38 dBmV
3 8 Locked 410000000 256 QAM 6952000 36.387 dB -6.93 dBmV
4
6 Locked 394000000 256 QAM 6952000 35.973 dB -6.97 dBmV
5
2 Locked 362000000 256 QAM 6952000 36.610 dB -6.66 dBmV
6
3 Locked 370000000 256 QAM 6952000 37.093 dB -6.40 dBmV
7
4 Locked 378000000 256 QAM 6952000 36.844 dB -6.68 dBmV
8
5 Locked 386000000 256 QAM 6952000 36.387 dB -6.69 dBmVHálás köszönet előre is a segítségetekért!
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Engem is bosszant már az Ubee, gyakran megszakad a net, wifi-re korlátozott kapcsolatot írnak a gépek, stb. 120/10-es net, egy TP-LINK TL-WDR3600-at fogok utána kötni, nagy valószínűséggel openwrt-vel. Az Ubee bridge-be kapcsolásán kívül még be kell rajtuk állítani valamit, hogy problémamentesen működjenek? VOIP-ot is használok egy gépen, és csak úgy tudtam működésre bírni hogy azt DMZ-be tettem. Most akkor a routert kell DMZ-be tennem, vagy van valami más megoldás arra, hogy működjön a VOIP?
4 8 15 16 23 42
-
bb.bocs
őstag
hehe parasztvakítás mint a bigmac most 500 fele akkora minden benne
bár mobilnetet nem használsz sokmindenre... én nem torrentezek mobilró, arra ott a gép... facebook play meg viber meg skype... ha ezekre jó még meg is érheti... mondjuk annyiért meg drága
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
aha. hát inkább mardok akkor a mindig tv nél. ott saazért van hd minöség is már már, és rögzithetek ahogy ahova akarok. nem online felület bármilyen progival elmegykb ami párosítja a kártyát és a tunert...ez igy elég gagyinak tünik még.. hátha kiforr...
a mobil elöfizetésről mit gondoltok mi ez a dolog hogy korlátlan?
[ Szerkesztve ]
-
facan
tag
Nagy valószinűséggel a wifi működik tovább, bár lehet hogy mint sok minden ez is firmware függő. Én nem próbáltam, mikor megkaptam az Uborkát azonnal lőttem le rajta a wifit és ment is bridge módba.
A Wi-Free is megy (menne ha lenne ) bridge módban, ellentétben a többi HGW-vel (Technicolor, Cisco) -
-
blakey
titán
válasz mlinus #32511 üzenetére
Nálam mostanában az írja ki, hogy külföldről nem érhető el, 5-6-ik próbálkozásra elindul. Mindezt upc-s hálózaton.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. én most hallottam erröl a dologról hogy van upc horizont go. ez mennyire használhattó? a tervem az lenne hogy előfizetünk (mindig tv extráról) erre, és 1 tvn menne rendesen, az enyémen meg (laptop) menne a gépen. a lényeg hogy teljes felbontásban tudjam felvenni az adásokat, ha full hd akkor full hdban. milyen programmal használható a gépen ez, és mennyire megbízható ez a szolgáltatás? ti mit ajánlotok érdemes foglalkozni vele?
-
-
adoks
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy az új Freedom csomagokban a Upc Phone pl. vagy a Skype nem lesz-e tiltva?
-
vg
addikt
A kis Pace HD tökéletesen megy Samsung TV-m IR Extender-ével, így csak egy, a TV
egyenirányítójáttávirányítóját lehet használni mindenre. Cisco felvevős box-al én nem tudtam összehozni, amíg az volt.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #32502 üzenetére
Ismerek albérletes egyetemistákat akiknek kb. fél éve korlátozták hónapokon keresztül és emiatt végül 1,5 év hűséggel felmondhatták következmények nélkül az előfizetést. UPC fenyegetőzött, hogy megszüntetik a szolgáltatást, ők meg mondták, hogy oké. Amúgy is át akartak menni digihez, mert nemsokkal előtte behúzták az optikát.
-
MODERÁTOR
Jó, de ehhez már nagyon durva dolgokat kellene csinálni szerintem, és ez minden szolgáltató ÁSZF-ében benne van. Azt tudjuk, hogy korlátozásra volt példa régebben rengetegszer, de olyan is volt, hogy valakinek emiatt felmondták az előfizetését? A Telekomnál tuti volt, még néhány évvel ezelőtt, jóval lassabb netek korszakában, azt hiszem valakinek azért mondták fel a szerződését, mert minden nap 25GB körüli forgalmat csinált, ami akkoriban rengeteg volt, ha jól rémlik úgy számoltam, hogy olyan 80-90% körüli kihasználtságon mehetett a nete szinte egész hónapban.
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Komplett bányagép videókártyák nélkül eladó
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
- AJÁNDÉKBA KAPOTT! SOSEM HASZNÁLT! VEZETÉKNÉLKÜLI EGÉR!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest