Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
válasz Toni12 #33772 üzenetére
Működik vele a mediacard és a természetesen a felvétel is.De csak azt veheted fel,amit nézel.Ennél a UPC saját HD boxai sokkal jobbak.Még a klasszissal többet tudó Xoro is korlátoz a CI+ adóknál.Hiába 2 tuneres,meg beállítható,hogy a reklámokat hagyja ki a felvételből.Az utolsó,csillagozott bekezdést érdemes elolvasni.Ha CI+-os adót nézel(márpedig a UPC-nél mind az),nem vehetsz fel közben másik műsort.Ha legalább azokat a funkciókat akarod,amit pl. a UPC Cisco HD DVR tud,akkor ennél sokkal többet kell költened.
Én mondjuk nem akarok reklámot csinálni a Cisco-nak,de nekem(lekopogom)4 éve megy,gond nélkül.Bár csak a felvételi opciója miatt könyörültem meg rajta,mert a TV-ben ott a mediacard.De sok sorozatot és dokumentumfilmet nézek,és a kevés szabadidőm miatt az igazán kényelmes megoldás.Mert a negyed milliós TV beépített felvevője egy nehezen kezelhető,macerás sz@r. -
MODERÁTOR
"Mekkora annak az esélye, hogy egy UPC szintü cég belép a belső hálózatodra?"
Számomra részletkérdés az esély mértéke, amit ki tudok védeni, azt ki is akarom védeni."mert ugye belső hálózaton sem tesszük lehetővé az anonym csatlakozást"
Sok embernek van jelszó nélküli megosztása, mi több, felelőtlenül még a külvilág felé is többen szándékoznak elérhetővé tenni Samba megosztást, gondolhatod akkor mi lehet LAN-on. De ezzel én is úgy vagyok, hogy LAN-on vannak publikus megosztásaim is, mert nem gondolom, hogy a családtól kellene azokat védeni, és ha van egy jó tűzfalam, akkor nem kell a megosztás jelszavazásával vacakolni.Harmadrészt a routert használom olyan célokra is, amit a UPC által küldött ipari hulladék nem tud teljesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz zsolti3738 #33796 üzenetére
Üdv!
UPC kábeltv-t rendelj, a vétel minősége kevésbé függ mint a tányérosnál.[ Szerkesztve ]
-
gorog67
aktív tag
válasz zsolti3738 #33796 üzenetére
Van valaki, aki egy táblázatba gyűjtötte a különböző tv szolgáltatók adatait, de most nem találom. Úgy emlékszem a kábelen jobb a minőség, mint műholdon, a nagyobb sávszélesség miatt és az időjárásra sem érzékeny. Műholdról viszont nem csak a szolgáltató adását tudod nézni, van sok FTA, ha saját beltérit használsz.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti3738
újonc
sziasztok..
aszt szeretném kérdezni hogy mejk szolgáltatonak jobb a HD-ja DIGI-Műholdas vagy UPC Kábeles nek mert be űzemelés előt állok, és a jobb kép minőség a lényeg HD-adások terén..
Válaszokat elöre is köszönöm..
-
válasz Intruder2k5 #33794 üzenetére
az bármikor bent van a LAN hálózatodon is, elérheti a megosztásaid, legyen az PC-n, NAS-on, akárhol...
Mekkora annak az esélye, hogy egy UPC szintü cég belép a belső hálózatodra? Sem az ÁSZF, sem a hatályos törvények nem teszik lehetővé. + még ha beállít egy portforwardot, a felhasználónevet/jelszót nem tudja hozzá (mert ugye belső hálózaton sem tesszük lehetővé az anonym csatlakozást )
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MODERÁTOR
válasz gorog67 #33792 üzenetére
Én tudom, de sajnos nem így van! Ezek ilyen hulladékok, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy bridge módban, csak modemként egy fokkal jobban működnek.
Mellesleg megint megemlíteném, amit már sokszor és sok helyen leírtam, személy szerint sosem használnék olyan routert, amit nem egyedül én felügyelek, hanem a szolgáltató oldaláról "bármikor bárki" belenézhet, azt állíthat benne amit akar, ráadásul a tudtodon kívül. És ugye a tévedések elkerülése végett, ezt nem akadályozza meg az sem, ha megváltoztatod az admin bejelentkezési adatokat! És itt nem árt tisztában lenni azzal sem, hogy aki teljes felügyelettel rendelkezik a routered felett, az bármikor bent van a LAN hálózatodon is, elérheti a megosztásaid, legyen az PC-n, NAS-on, akárhol...
-
válasz Intruder2k5 #33786 üzenetére
Köszi! Persze hogy több domain van, de
- az összeset beírni lehetetlen/felesleges időpocsékolás
- csak a módszert akartam bemutatni(egy központi helyen, a rákapcsolt gépeken nem kell több/kevesebb erőforrást igénylő plusz program/plugin)A konkrét domain-eket mindenki keresse ki a kedvenc portáljainak forráskódjából. Tippem szerint 10-15 domainel már a (tolakodó)reklámok 70%-tól megszabadulsz.
Nekem elég ha az általam rendszeresen látogatott portálokat szűri. Konkrét listát azért sem akartam írni, mert pl. a ph!-n is van ellenörzés(és következmény!), hogy a kliens szűri-e a reklámokat.[ Szerkesztve ]
-
gorog67
aktív tag
válasz Intruder2k5 #33789 üzenetére
A modem-router kombónak pont az lenne az értelme, hogy ne kelljen még egy doboz. Nem elég, hogy a tv-vevő boxok butítottak, még a modem is? Miért nem adnak a szolgáltatók normális eszközöket? (Lehetne akár 8 portos is, de tudom, hogy ez álom.)
Ui: Én is tapasztalom, hogy az Ubee kiégeti a retinámat. A TC 7200 sokkal szolidabb volt és nekem az egyforma zöld színű LED-ek is jobban tetszettek.[ Szerkesztve ]
-
Uthenger
aktív tag
válasz adika4444 #33788 üzenetére
de ugye még véletlenül se wifi-n használja, és valami zsúfolt 2,4GHz-s csatin?
semmi baj nincs a modemek wifijével, csak a belső antenna miatt gyengébb...
erre nagymértékben rájátszik az, hogy világít a modem, ezért eldugják valahova hogy ne látszódjon stb...
router/modem ideális helye a lakás közepén lenne, na meg ugye valami wifi mentes környéken[ Szerkesztve ]
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
MODERÁTOR
-
adika4444
addikt
válasz Intruder2k5 #33764 üzenetére
vettem észre
már vagy 3x volt már tápdöglés, elsőre lehalt a modem, szerelő tápot cserélt szerencsére, utolsónál meg mint írtad, rokonnál is durr kivágta a biztosítékot mint a pinty.
Barátomnak TC van, csak hallom mi van vele, suliban mindennap mondja h tré, vagy Skype-on keres ha nem rohadt még le rajta a net, pedig az az energiatakarékos marhaság ki van nyomva.üdv, adika4444
-
glaci
őstag
válasz kabelmania27 #33781 üzenetére
Beteg a kislányom 39,6 volt a láza egész éjjel borogatni kellett.
Viszont amit a viszirányra írtam, az saját tapasztalat, amikor jó a bejövő és a viszirány mégsem stimmel, akkor érdemes ezt is megnézni az erősítőkön kívül. (Persze ha ez a hiba, akkor ez már a szerelésnél ki kell, hogy jöljön utólag legfelejbb a rossz minőségő F csati tud szétcsúszni / meglazulni valamennyit.)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
MODERÁTOR
Jó a cikk, de sajnos szerintem is az a gond, hogy itt sokkal-sokkal több url szűrésére lenne szükség, ha valóban hatásos eredményt akarsz elérni. Persze nyilván ezek nem mindegyike a "Magyar internetre" specializálódott szerver, de azért azt a <10 darab szervert kicsit keveslem.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Piftuka #33766 üzenetére
Igen bocsi helyesen egy/egy freki eurodocsis2 (webstar modem), 8/4 pedig eurodocsis 3.
Osztók bekötése rendben van tap tipusú osztónál out kimenetre kell kötni a továbbosztott ágat.
Annyi teendőd van hogy majd a padláson nézd meg hogy van elosztva a koax és in-be legyen a bejövő koax tap osztó esetén out kimeneten legyen a már említett tap osztó.
glaci: Semmi gond én is elnéztem pedig aludtam.[ Szerkesztve ]
-
Ja, hogy még publikálni is kell ...
gorog67
Pedig de. A legtöbben nem fejlesztenek egyedi motort, globális szolgáltatást használnak, és nincs sok belőlük.
Pl. a pcworld.hu cikkekbe beépülő, és az oldal alján megjelenő izgő mozgó idegesítő dolgokat egy domain (video.vid4u.org) szürésével kiiktathatod.[ Szerkesztve ]
-
gorog67
aktív tag
válasz ztsoft #33777 üzenetére
Itt egy másik cikk ebben a témában: Reklámszűrés globálisan Azt azért nem hiszem, hogy ilyen kevés reklámoldal van, de a listát lehet bővíteni.
-
MODERÁTOR
-
Hátha mást is édekel hogyan lehet reklámszűrőt gyártani a modemből.
-
Toni12
csendes tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem hogy használ-e valaki, vagy van-e valakinek tapasztalata az
OPTICUM HD AX C501 CI+ PVR digitális Kábel TV vevővel kapcsolatban ?
Működne-e az UPC-től kapott mediakártyával a kábelen fogható digitális adásoknál illetve működne-e a rögzítés funkció az adott set top boxxal ?
Esetleg más tipusú set top box működne az UPC mediakártyájával ?
A rögzítés lenne a feltétele, hogy megvegyem-e a boxot, és megrendeljem a digitális csomagot az UPC-től.
Sajnos a Digi nem elérhető.Kérem, akinek ilyen set top boxa van jelentkezzen.
Köszönöm.
-
gorog67
aktív tag
válasz Piftuka #33766 üzenetére
A HGW jelentése HomeGateWay. Itt inkább arról van szó, hogy az alacsonyabb sebességet tudó régebbi DOCSIS 2-es (Data Over Cable Service Interface Specification) modemek csak 1-1 frekit használtak adásra és vételre, az újabb DOCSIS 3-ok pedig adásra 4-et, vételre 8-at. (Remélem jól írtam!)
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz kabelmania27 #33765 üzenetére
"A Fam/Attenuator csillapító, ha egy/egy frekit használ a modem akkor ed3 ha 8/4 akkor ed3."
Itt az egyik "ed3" helyett ugye HGW-t szerettél volna írni? De melyik helyen?
"Wifi beállításoknál energiatakarékos wmm-et kapcsold ki."
Csak a 2,4 GHz-re vonatkozó részen volt bekapcsolva. Most én a javaslatodra kikapcsoltam.
Van bármi egyéb teendőm?
"Aquila non captat muscas."
-
MODERÁTOR
válasz adika4444 #33763 üzenetére
Szia!
Igen a UPC eszközei mind készen állnak az IPv6 bevezetésére, állítólag!
A 3212-vel kapcsolatban csak annyit, hogy teljesen igazad van, amíg bírja addig ragaszkodni kell hozzá, minél később jöjjön az Ubee. Ezeknek a CISCO-knak egyébként jellegzetes hibájuk, hogy a táp fárad el, sokszor elég brutálisan elpukkan, volt akinél a megszakítót is leverte amikor elhalálozott, de a modemeknek többnyire semmi bajuk, tehát mielőtt riadót fújsz a 1221-en és kihozatod a szar uborkát, érdemes majd ránézni egy másik táppal. Visszajelzések szerint elmegy 12V-al is, de UPC ügyfélszolgálaton ki szokták cserélni csak a tápot is, vagy neten is lehet venni 500Ft-ért hozzá valót.
-
adika4444
addikt
Hali!
Ha már IPv6
Jelenleg ahol UPC van rokonomnál, ott egy EPC3212 van, amit nem áll szándékomban lecserélni. Viszotn ugye minden előbb vagy utóbb feladja a szolgálatot, és ha egy Ubee-t hoznak oda, és azt bridge módba rakom, akkor az IPv6-tal nem lesz gondom? Kapni fog az 1043ND simán egy IPv4-es címet?
És így érdekességképpen, a 3212 át tud engedni IPv6-ot?üdv, adika4444
-
Piftuka
veterán
válasz kabelmania27 #33761 üzenetére
"Köszi az infót, az osztók jól vannak bekötve nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók."
Én köszönöm, hogy segítesz nekem! Megnéztem, és teljesen szoros mindegyiken az anyacsavar.
Sajnos a hálózati dolgokhoz csak nagyon alap szinten értek! Emiatt van még pár dolog, amit nem értek:
- A FAM/Attenuator az ún. "szűrő"? Azért kérdezted?
- Honnan tudom, hogy ez a Technicolor HGW, vagy ED3 modem?
- Van a UPC modemnek valamilyen "ajánlott" beállítása? Csak mert a fent említett admin menüben én még soha semmit nem állítottam; default beállításokkal üzemel a készülék.
-
Piftuka
veterán
válasz kabelmania27 #33748 üzenetére
"Magas adási miatt van probléma."
Úgy érted, a felfelé irányuló csatornák esetében azzal az 51-es értékkel van gond?
"Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve (FAM/Attenuator felirat) csillapító."
- Az elosztó adatai:
PCT-1000-2W-RH
"2 way splitter"
5-10.000 MHZ - 120 dB RFI"Egy darab "IN" feliratú és két darab "OUT - 3,5 dB" feliratú csatlakozó van rajta. Utóbbi kettőből jön a kábel a modemhez, és a TV-mhez.
A másik szobából hozzám a kábel a 2 way splitter "IN" részébe egy
PCT-MIT-1W-06
"1 way TAP"elosztó "OUT" részéből jön át.
(Ennek "TAP" részéből megy a másik kábel a másik TV-be. Az "IN" csatlakozóba pedig a padlásról jön a kábel, de azt nem tudom megmondani, hogy ott milyen csatlakozók, szűrők, stb. vannak.)- FAM/Attenautor feliratú csillapítót nem látok, de a splitter mindkét oldalán, és a modembe csatlakozó kábelvégen is ilyen csatlakozók vannak:
[ Szerkesztve ]
-
gorog67
aktív tag
válasz Intruder2k5 #33754 üzenetére
A régi modemem naponta 3x újraindult. A naplóban ilyesmik voltak:
2015-04-04 18:43:00: [Info] Map Reject - Downstream Traffic Flow Not Mapped to BPI+ SAID ...
2015-04-04 18:43:00: [Info] SA Map State Machine Started;CM-MAC=xxx...
2015-04-04 18:41:33: [Info] Authorized;CM-MAC=xxx;CMTS-MAC=xxx..
2015-04-04 18:41:30: [Info] TLV-11 - unrecognized OID;CM-MAC=xxx;CMTS-MAC=0...
2015-04-04 18:41:30: [Minor] Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=xxx:...
2015-04-04 18:41:30: [Minor] Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.8;CM-MAC=xxx:...
Sajnos a szerelő elbarmolta a régi szuper jelszavamat.
Ha hívnak, a telefon duplán írja ki a számot. Ez mitől van? -
MODERÁTOR
válasz Victorio #33755 üzenetére
A Telekom-nak feltehetően nincs olyan nagy címtartomány a birtokában - az előfizetői létszámhoz viszonyítva -, mert ők már egy ideje xDSL-en is elkezdtek NAT-olni, még a UPC egyelőre minden előfizetéséhez 3 darab publikus IP címet is biztosít, amit feltehetően igen kevesen használnak ki, tehát ilyen körülmények közt egyáltalán nem sürgős nekik az IPv6-ra átállás.
-
Victorio
aktív tag
válasz kabelmania27 #33751 üzenetére
De hisz onnan indult az egész, hogy sima wifi mentes modemem van még. Szóval az nem igazán érint hogy nem megy benne a bridge mód
Intruder2k5: Annyira nem sürgős, de ezt írtam is. Csak kíváncsi voltam, hogy egy több éve meglévő technikai fejlesztést sikerült-e üzembe állítani már az UPC-nek.
2012. június 6-án, amikor elindult az IPv6 világszerte, a Telekom már rögtön tudott ilyen címet osztani. De ők biztos nem teszteltek ilyen alaposanHiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
MODERÁTOR
-
gorog67
aktív tag
Kicserélték a TC7200-as modemet Ubee-re. A jelszintek kicsit romlottak.
Régi Fel 36.8-37.3 Le 6.0-6.6 SNR 39.4-41.2
Új Fel 38.0-38.75 Le 5.34-6.17 SNR 34.212-35.084
Ez normális? Az Ubee másképp mér? -
MODERÁTOR
-
Victorio
aktív tag
válasz kabelmania27 #33748 üzenetére
De mintha már 2012 környékén ígérgették volna, hogy bevezetik.
Még dicsekedtek is vele, hogy mekkora nagy címtartományt vettek.
Akkor ezek szerint még mindig nem történt meg a bevezetés? Jó hosszú a tesztüzemHiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Piftuka #33746 üzenetére
Magas adási miatt van probléma. Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve (FAM/Attenuator felirat) csillapító.
Victorio: Nem a modemtől hanem a szolgáltató tulajdonában lévő tartománytól és a szabad ipcímtől függ hogy mit kapsz, több szolgáltató is teszteli a hatos verziót.[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz Sz_Imre #33741 üzenetére
Köszönöm! Valóban... Így már sikerült bejelentkeznem.
- Lefele irányuló csatornából 8 van, jel/zaj arányuk 40.8 és 41.9 között van; a "Teljesítmény" oszlopban 2.7 és 4.1 közötti értékek láthatóak.
- Felfelé irányuló csatornából 4 van, a "Teljesítmény" osztlopban kivétel nélkül 51.0 értékekkel.Ez így megfelelő? Vagy szükséges még megnéznem valamilyen adatot bármelyik menüben?
-
Victorio
aktív tag
válasz kabelmania27 #33742 üzenetére
Köszi az infót.
Az IPv6 címek kiosztása függ a modemtől?
A routerem tudná kezelni, de mégis csak IPv4-est kapok.Mitől függ a dolog? Egyáltalán van már az UPC-nek DHCPv6 kiszolgálója?
Az igaz, hogy az IPv6 bevezetésével statikus lesz a kiosztott cím?
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
blakey
titán
-
Piftuka
veterán
válasz kabelmania27 #33737 üzenetére
Megnézném, de ha beírom a 192.168.100.1 IP címet, a bejelentkező képernyő valamiért nem fogadja el az adataimat.
Nem jól tudom, hogy ugyanazt kellene beírni (ügyfélszám, és ahhoz tartozó jelszó), amit a "My UPC" felületen is? Csak mert utóbbira gond nélkül be tudok jelentkezni...
-
Victorio
aktív tag
Sziasztok,
Olvastam, hogy az UPC elkezdte lecserélni a régi kábelmodemeit wifis DOCSIS3 modemekre.
Nálam még egy ősöreg Cisco EPC2203 DOCSIS2 üzemel.
Stabil, rendesen hozza az előfizetett 30Mb/s sebességet.A kérdésem az, hogy érdemes-e lecseréltetnem?
Gyorsabb netet nem tervezek, a wifihez van saját routerem.
Az egyetlen nyűgöm, hogy nincs IPv6 címem, de ez nem tudom mennyiben a modem hibája. Meg nem is okozott égető problémát idáigSzóval ha bevállalok egy modem cserét mennyivel járok jobban?
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
blakey
titán
válasz vargalex #33736 üzenetére
A rejtélyt meg kell fejteni, upc DNS-sel sem jó, ugyanaz a hiba, külföldről nem elérhető. Mi nem tetszik neki, routeren tudtommal semmit nem kell állítani.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Rajtam kívül senki másnál nem jelentkezik az itt említett probléma?
Az imént beszéltem a UPC help desk-kel, de az ő oldalukon nem látnak semmit. Az volt a kérés, hogy akkor szóljak, ha nem érek el egy weboldalt. Reprodukálni viszont nem tudom, mert teljesen véletlenszerűen jelentkezik X percenként, és van, hogy a harmadik, negyedik "refresh" után már betölti az adott oldalt. Van, hogy csak X perc után. De nem áll le órákra, hogy a központi technikus is ellenőrizni tudja.
Most javaslatára újraindítottam a modemet, de amúgy a múltkori ugyanilyen esetnél az sem segített.
A modem lehet rossz? A technikus egyébként azt mondta, hogy nem jeleztek náluk most tömegesen panaszt, és nem tudnak arról, hogy most is olyan szituáció van, mint múlt héten... A hiba viszont itt nálam ugyanolyan, mint akkor.
Szóval mi lehet a hiba oka?
Minden hasznos tippet köszönök előre is!
Üdv: Piftuka
-
blakey
titán
válasz canniball #33732 üzenetére
Arra én is rájöttem, de arra még nem, hogy mitől van, mert ez nem normális, talán külföldi ip-címet kapok , vagy nem szereti az alternatív DNS-t?
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pjen
félisten
válasz blakey #33730 üzenetére
Az a baj,én csak használom Pesten a madárdombon.itthon simán megypc Cisco rúterrel,vodás mobil nettel és T- s mobil nettel is,pár csatit kivéve ami csak upc wifivel mûszik.Melóhelyen xx ker. Megy vodás mobil és t-s mobil nettel is.Ha nem indul újra indítom a telóm és jó.
-
blakey
titán
Itthon, Bp., különben nem írnám, hogy totálisan sz@r az app.
UPC-s hálózaton, saját routerrel hálózaton kívülinek lát, néha, többszöri próbálkozásra elindul, de ez az app hibája, emiatt nem fogom használni a saját modemjüket mikor van jobb routerem.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
4 platformon próbálom (osx, windows, ios, android) és az app maga teljesen jól működik, de a műsorok többsége külföldre hivatkozik ami nonszensz, mert ugye upc-s hálózaton vagyok, valamit nagyon elrontottak.
-
pjen
félisten
válasz blakey #33724 üzenetére
Itthon UPC cisco van,de melóhelyen T-s hálózat és mégis jól megy,pár adásnál kiírja:csak UPC hálózaton elérhető,egyébként megy rendesen.
Alexsandor:A horizon Gó Wifin jön nem müholdon.Ha van digitális tv előfizetésed letöltesz play ról egy app ot My UPC re regisztrálsz,belépsz és nézed.Külföldön nem tudom,hogy megy e?
[ Szerkesztve ]
-
Alexsandor
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklödni hogy a UPC Horizon Go szolgàltatàst lehet e hasznàlni külföldön és ha igen akkor hogyan?Van érvényes UPC elöfizetésem de sajna nincs ràlàtàs a müholdra.Minden megoldàs érdekel.
Köszönettel
Alex -
blakey
titán
Saját routert használsz vagy a upc-set? Gyanús, hogy az nem tetszik neki. Sajár routerrel állandóan kiírja, hogy külföldről nem működik a szolgáltatás.
-
-
bozsozso
őstag
Ha van digital gold+HD előfizetésem akkor a 2.médiacardon milyen csatornaválasztékot kapok hgyan ezt?
-
canniball
nagyúr
válasz werszomjas #33713 üzenetére
Úgy rémlik bizonyos műsorokat, mint pl. élő sportközvetítéseket (talán jogi okokból?) nem lehet nézni a HGo-n.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
blakey
titán
válasz werszomjas #33713 üzenetére
Gondolom HorizonGO-ról van szó. Sz@r az alkalmazás, nálam is ilyeneket dob, pedig otthon próbálkozom.
-
werszomjas
addikt
UPC kábeles TV-m van, de nem megy a duna tv a forma1 alatt, azt hiszi határon túli néző vagyok
Van erre valami mód, hogy menjen? (Balatonfüreden vagyok, elég messze a határoktól)
üdv
-
facan
tag
válasz csabi63 #33708 üzenetére
Az aktuális verzió teljesen jól megy 5.1 Androidon, végre. Az első frissítés után nem ment, de valamit azóta csinálhattak vele, mert tegnap néztem és hibátlanul ment. (Nexus 7 tableten)
Minden más telóra az általad linkelt verziót kell használni mert vagy lehal az app, vagy csak tölt és tölt, vagy egyszerűen kiírja hogy a csatorna nem megjeleníthető. -
cris78
őstag
válasz kabelmania27 #33707 üzenetére
Köszi! Közben megjavult. Lehet tényleg valami belső hiba volt.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
csabi63
senior tag
Töröld le,és tedd fel ezt.Az automatikus frissítést tiltsd le a Play áruházban,és jó lesz.(Feltéve,ha nem Lollipop van a tableten)
Egyes készülékeknél kompatibilitási problémák léptek fel az első frissítés után,tudnak róla.Egy hónapon belül kijönnek egy újabb verzióval,remélhetőleg az orvosolja a problémákat.(ez a telepítő még a Lollipop frissítés előtti,első verzió) -
kabelmania27
Topikgazda
válasz cris78 #33705 üzenetére
Köszi a képeket ez a régi (nincs rajta CE felirat) hármas műholdvételre való, de ettől még nem kellene akadnia a HD-nak, Hama típussal sincs gond, gyártó szerint 4 +/- 1dB-t csillapít.
Ettől független ha bejelented a problémát technikus lehet mindkettőt kifogja cserélni.
Milyenek a modem értékek?[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz kabelmania27 #33702 üzenetére
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
kezo0
addikt
válasz torma1981 #33697 üzenetére
Viszont csak egy napra lát előre az EPG, szemben a box egyhetes EPG-jével. És ha van is egy merevlemez az okostévédre kötve, amire tudsz műsort rögzíteni, akkor sem tudsz másik műsort nézni felvétel közben, mert a kártya egyidejűleg csak egy csatornát kódol ki. Ez a probléma sem létezik, ha boxot használsz. És ha HD csomagod van, a kép pont ugyanolyan szép a boxon keresztül (legalábbis HDMI kábel használata esetén), mint a kártyával.
Kártyám is van, boxom is van, mindkettőnek van előnye és hátránya is, szóval szerintem elég felesleges bármelyiket is favorizálni a másik ellenében. Kicsit olyan hitvita kezd már ez is lenni, mint az iOS vs. android vagy a UPC vs. Digi. Mindenki a saját választását igyekszik igazolni...Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
cris78
őstag
válasz kabelmania27 #33699 üzenetére
Id8 36%
Id4 52%
Id15 52%
Mindegyik minőség 100% kivéve a 4-es 67%.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Óra topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme az új Android Auto!
- Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest