Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz gorog67 #33792 üzenetére
Én tudom, de sajnos nem így van! Ezek ilyen hulladékok, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy bridge módban, csak modemként egy fokkal jobban működnek.
Mellesleg megint megemlíteném, amit már sokszor és sok helyen leírtam, személy szerint sosem használnék olyan routert, amit nem egyedül én felügyelek, hanem a szolgáltató oldaláról "bármikor bárki" belenézhet, azt állíthat benne amit akar, ráadásul a tudtodon kívül. És ugye a tévedések elkerülése végett, ezt nem akadályozza meg az sem, ha megváltoztatod az admin bejelentkezési adatokat! És itt nem árt tisztában lenni azzal sem, hogy aki teljes felügyelettel rendelkezik a routered felett, az bármikor bent van a LAN hálózatodon is, elérheti a megosztásaid, legyen az PC-n, NAS-on, akárhol...
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest