Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
Köszönöm mindenkinek az intő szavakat, de sajnos a Upc-s tv + a Telekomos net együtt már szerintem 5számjegyű összeg lenne havonta amit már nem szeretnénk.
Egyébként van fejlemény, ma mentem be a helyi képviselethez, 3hét után kiderült hogy nem vállalja a Telekom mert az Adsl hálozatnak nincs már kapicitása. Erre mondtam hogy akkor a tv előfizut is le szeretném mondani, mondta a tag aki bent volt hogy hívjam fel az üzletkötőt hátha megtudjuk oldani. Elvileg bármelyik pillanatban megjöhet, meglátjuk mire jutunk, remélem mostmár sikerrel lezárhatjuk az egészet mert már kicsit idegesítő ez az összevisszaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Dell Precision munkaállomások
- Ingyenes az Epic Store-ban a CHUCHEL
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest