Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
11 óra 50 euróért? LOL és az értékelések se valami jók a játékról. Steamen vegyesnek írják az értékeléseket, de inkább negatívak mint pozitívak.
-
NvidiaRTX
őstag
"ez biztosan az év játéka"
Nálam az év játéka nem egy 10 órás játék. Végigvittem én is tényleg király volt meg minden de kb már el is felejtettem mi volt benne.
Nálam az év játéka minimum ott kezdődik hogy Open World amibe bele lehet vágni 30 órát is.
Szóval Stalker 2 a minimum nálam.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
Immolatiel
kezdő
Összességében jónak tartom, hogy a DEI-vonal olykor saját erőből is próbál valamit létrehozni meglévő franchise-ok torzítása és a rajtuk való élősködés helyett. Persze az eredmény kb. annyira érdektelen, mint amennyire a világnézetük ostoba, de ez természetszerű és jól is van így.
-
Steven
addikt
Az év játéka a wukong viszont a warhammer meglepően jól sikerült.
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz zsolesz967 #10 üzenetére
Aki azt mondja, hogy az SM2 év játéka, az csak annyit mond, hogy mennyire szereti a Warhammer-t. Nem lehet az. Soha sem lehet az se ez, se bármi más SM, mert ahhoz meg kéne szűnnie SM-nak lennie, mert a játékos karakter maga olyan szinten bekorlátoz játékmechanikailag, hogy nem tudsz egy God of War vagy egy Elden Ring szintjére emelkedni anélkül, hogy a karakter ne szűnjön meg SpaceMarine lenni és ezen egy 120+ órás eposzi történet sem segítene. Személy szerint én -egyszeri nézőként is- le voltam nyűgözve, hogy egy ennyire limitált karakterből hogy tudtak ilyen -relatíve- változatos gameplay-t összehozni.
Leginkább a Robotzsaru játékhoz tudnám hasonlítani, mert az még egy ennél is korlátozottabb karakter, de ráfeküdtek a filmes történetre ami elég rövid ahhoz, hogy ne unj rá a játékra mielőtt véget érne.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-igu-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #8 üzenetére
nekem is elorebb van egyelore a nemreg kiadott (rancfelvarrott) DOOM I+II
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én a gyűjtőit rántottam be, de egy ideig még nem fogom gyarapítani a játékosok listáját, mert még Forbidden West pörög, aztán vagy ez vagy a Banishers a következő. Addig talán 1-2 patch is beesik.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szabi®
addikt
Anya Chalotra egész jól sikerült.
-
myckey
veterán
Kit izgat mi az év játéka, elférnek rakásra...
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Silenzio
addikt
Kár, mert akkor újra fiatal lehetnék. Sokmindent máshogy csinálnék.
Ezért a játékért hatalmas kár.#3nubreed: Ne vicceljünk már. Írhattad volna, hogy számodra az év játéka. Néztem az értékeléseket, jó-jó, de nem kiemelkedő. Rengetegen tépik a hajukat amiatt, hogy még a fejleszthetőség sincs jelen a kampányban, bezzeg az Operations módban ott van minden, ami 2024-ben már kötelező lenne. Valószínűleg két külön brancs csinálta a két módot, más magyarázat erre nemigen lehet. Elég bizarr.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
nubreed
veterán
Ingyen kaptam az új procihoz ezt a játékot ott is van a Steam librarymban de semmi, de tényleg semmi nem tud rávenni, hogy egyáltalán letöltsem és akár csak egy percet is játsszak vele. Ellenben, a Warhammer 40k Space Marine 2 -t is megkaptam szintén a procihoz , ez biztosan az év játéka, nincsenek szavak rá, hogy mennyire jó.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Silenzio
addikt
"Az elsőjátékos kanadai Reflector stúdió még 2000-ben jelentette be az Unknown 9: Awakeninget, már akkor az alcímmel jelezve, hogy a játék csupán a szerény kezdet... Igaz, a bejelentés óta eltelt négy év alatt pont a játékról nem derült ki sok minden"
2004-et írunk?https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest