Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz kolopele #47309 üzenetére
Fizetek, többször is (dohányzom). Egyrészt iszonyat mennyiségű jövedéki adót, másrészt jóval több TB-t fizetek, mint az átlag (bár ennek a témához semmi köze, csak a szakmámhoz).
Az antivaxxer meg nem oltatja be magát egy ingyenes cuccal (pontosabban, aki oltat azt is a társadalom fizeti). Nem épp ugyanaz a kategória sztem.
De nem jó ez az irány, kötelezővé kell tenni az oltást és kész. Nem is értem mit szarakodnak, fosnak az oltatlanok szavazatai miatt, egészen nevetséges. Az oltottak jóval többen vannak és szerintem vannak még páran rajtam kívül, akinek tele van a fasza az egésszel, hogy néhány idióta miatt kell majd megint zárni (vagy kellene), mert hisztiznek, mint a 4 éves gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Android szakmai topik