Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- Path of Exile (ARPG)
- Delta Force (2024)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cisco007
csendes tag
Sziasztok,
Egy 2014-es hibrid Yarisba szeretnék könyöklőt szereltetni egy kar-sérült családtag miatt.
A neten találok millió oldalt, ahol könyöklőket árulnak, méretpontos, bla-bla.
Rendeltem egyet, lecsekkolva gyártási év, felszereltség, stb. Megjött, nem passzolt, nem tudtam beletenni sehogy. Ment is vissza, webshop csak széttárja a karját, nem tudja mi a gond.
Emiatt kérnék tanácsot, szívesen fizetnék egy szakinak, ha beszerelne egy jó minőségű, állítható, stabil könyöklőt, hogy a családtag kényelmesen tudjon vezetni.
Csatolok két képet a jelenlegi állapotról, hátha segít:
[kép] [kép]
Próbáltam már kb 8-10 autós szervizt, alkatrészboltot keresni, eddig mindenki visszautasított, hogy oldjam meg magam.
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- Túra és kirándulás topic
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest