-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
5 évet azért elmegy, ha kevés a km. Utóbbi a fontosabb, elöregedni nem fog 5 év alatt. Mi ezzel az autóval kb 5 ezer km/év, amit megyünk. Azért az ki fog bírni 5 évet.
De km-ben szerintem is 50-60 ezer km a teteje. 3-4 év után meg azért már évről évre neccesebb, ha a km is megy bele, főleg csúszós úton/esőben, stb.
Szerintem évi max 10-15 ezres futásig érdemes 4 évszakost venni. Afelett én nem használnék. De nyilván ezzel lehet vitatkozni, és mindenki maga dönti el. Ez egyéni vélemény.
Akkor még jönnek ilyen apróságok a képbe, hogy mennyit áll tűző napon az autó, stb-stb. Van gumi-felni topik, érdemes ott olvasgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Jura Ena 8
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest