Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- GTA VI
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Witcher topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
-
GAMEPOD
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blueye #15925 üzenetére
Nem panasznak írtam, megy ez a rav4 is rendesen. De az allgrip automata 140 lovas 1.4t scross eszméletlenül durván szedegette a pacskert.... Könnyű súly és összkerék. Erre szoktam mondani hogy akkor amikor átültem nem éreztem az összkereket, most meg érzem hogy nincs (rav4 első kereke azért jóval hamarabb elpörög, és nyilván az scross előtti i30 1.4 szívó benzinben nem igazán volt ami elpörgessen bármit...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ryzen 7 CPU-k
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest