Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz
duracell89 #13543 üzenetére
Tudom, én voltam nála először, még munkatársam ajánlotta és bedobtam a csoportba az eredményt csak mivel távoztam már nem tudod visszakereani, de itt is írtam róla anno. Ügyes srác a Bazsi, utána többen is vitték hozzá az E210-et hangszigetelésre.
Lényegesen jobb lett a gördülési meg szélzaj, a környezeti zajoknál is érezhető a javulás (szemben elhaladó autók, stb). Én azt mondom érdemes, az üvegekkel nyilván nem lehet mit kezdeni, de sokat tud javulni tőle a komfort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest