Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JOEPAPA

    tag

    Az akku kérdéssel kapcsolatban beugrott még, hogy 1 évet nyúztam a sony a200 DSLR akkuját és semmit nem csökkent a kapacitás, ill nem lehetett észrevenni, most már 1,5 éves a nikon akkuja és szintén semmi.
    Azaz a DSLR eknél ahol nem kell az akkuból pénzt beszedni ott jók a liion akkuk, a notiknál, ahol ingyen adják a gépeket az árversen ymiatt ott 2 év alatt meg kell "haljon" az akku. hm...

    Autóipar ugyanez, az autót buktára gyártyák, a hitelen lehúznak egyszer, aztán sokszor a szervízben. Ha nem mész szervízbe az elektronika elveszi a lóerőt. Amikor eljöttem egy márkaszervízből pont ilyen tanfolyamra irattuk a többieket, nem mondom márka autója amikor begurul a kapun látom a monitoron az ECU hibalistát, bent a munkafelvételen pár kattintás a munkalapnyitás, a raktári gépen csak pipálni kell mit tolok a lapra.
    Mire is szavaz a kormány épp szigorított büntetést? Az autoelektronika hekkre (fagyasztotthal Argentinából) ?
    "Bűnös, mert az autóját önkényesen használta, kikerülve a beépített lehuzószoftvert, evvel a magatartással kárt okozva a fogyasztói társadalomnak, az azt írányító kis csoport nem jutott bevételhez, t9000 robotbíró a helyszínen kivégezte." .joe.

    A szomorú az, hogy "befertőzte" a notbookpiacot is ez a fogyasztói társadalom szemlélet.

    A nem konzumer gépek akkuja is ilyen lehet? 200-300e ft okért?

    Csöves audiophil 6P3S SE 2x4W 50e.

Új hozzászólás Aktív témák