Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ráadásul volt pofájuk emberhátrányban a meccs végén gólt szerezni, amivel bukta arra a meccsre a 2-3 gól tippem. Talán piros nélkül jó lett volna. Ennek a hangulata is érdekes: gyerünk, rúgjatok gólt! Jó, már ne rúgjatok gólt! Németeknél veszélyes ez a fajta. Olaszoknál szépen lejött 1-1. Egyelőre tetszik ez a típus. Külön vagy kombi is érdekes. Inkább ilyenen izgulni, mint Manchestert rakni hazai pályán gyenge odds vagy gólszám 2,5 felett, aztán 75 perc után még 0-0. Jó döntés volt angoloktól a Tottenhamet választani. Juventus nyerjen és nem rossz.
Holnapra ezeket tervezem: Torino, Sevilla, Bordeaux meccsekre 2-3 gól
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Persze, jól is jött. Az eredeti ötletek nem hoztak pénzt, ez az aprós hülyeség igen. Talán nem is volt hülyeség, bátrabban is lehetett volna. Sejtettem 0-0 lesz. Kupa, Milannak a bajnokság fontosabb, Inter a Genoának se tudott gólt rúgni, rá volt írva a meccsre a döntetlen.
-
törölt tag
Ne csak X legyen, hanem 0-0 X Nem tudom egyébként, ránéztem a kínálatra és nincs ötlet.
A Nantes - Monaco lehet még jó szerintem valamire. 0 gól vagy 2-3 gól?
Leipzig & Chelsea duplázós papírforma rendes játékidőben?
Chelsea, Celtic, Rangers meccsekre 1,5 felett gólszám kötés?
Csak single Chelsea hendi 2x? -
IreN!CuS
őstag
Legalább nem buktál - thats something kategória manapság nálam
Tegnap:
Első szelvényen a Hamburg vitte a pénzt - 2:2 - 70. percben kiállítás és kihagyott büntető
Másikon Valencia Vs Bilbao 1:0 - 1,5 over-re raktamSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Sevilla vitte a nagy pénzt. Azt hittem reménykednek és tesznek a bajnoki címért és egy kiesőjelölt csapot elkapnak.....én naiv
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
-
törölt tag
Tudom. Azért egy Brisbane, Kawasaki, Sydney ment. Kettes szorzók, 100 Ft alap, kombiban egy elmehet. Játszós pénz lehet belőle. Síelésben Petra és Mikaela közül nyerjen valaki. Ilyenekre nem sajnálom, mert legalább normális oddsok. Huddersfieldet is ezért próbáltam tegnap. Jobban fájna, ha kicsi odds Darmstadt, Lille, Benfica vagy a Varsó meccsen még 1,5 felett se megy el a pénz. Ma papírformára talán csak a Liverpool & Milan kötést merném tenni.
-
Örni
senior tag
Na meg is jött az a piros a 100-dik percben...
Szóval. Atalanta GG kellett, otthon nem rúgtak gólt. Barca továbbjutás kellett, Frankfurt veri őket... Nekem ez a két csapat olyan mint Supermannek a kryptonit....
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Nekem is bukta a mai előre kinézett tipp. Félig mintha éreztem volna, mert vacsora előtt még spontán raktam egy Manchester győzelmet is 1,75-ért. Olvastam, hogy utolsó hazai meccs több játékosnak. Azt azért csak megnyerik. Sima is.
Májusban kifogyunk a meccsekből, a szezont még jó lenne nyerőkkel zárni! A brazil gólszámos tipp 2,2x megpróbálom apróval.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest