Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, másnál is lehalt a tippmix oldala? Nyertem a Celtic-Tottenham párossal, szeretnék fogadni a 4 órás meccsekre, aztán teljesen szét van esve a honlap.
Ó látom nem vagyok egyedül. Na legalább nem a gépemmel van baj.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Leicester vélemények? Hazai pálya, 4x odds és kupában tartalékosan is most verték a Liverpoolt, akiknek gagyi a védelmük. Vagy kétesély és mellé még Juventus.
-
törölt tag
Papírformával nyer mindkét manchesteri, Tottenham, Celtic, Chelsea, Dortmund, Juventus, Barca hendi, Atletico és valahogy mégis -2000 Ft ez a szombat. Valamit nagyon rosszul csinálok.
Top ligás top csapatos meccsek közé belekevertem spontán ötlet francia, portugál, holland, orosz szarságokat.Holnapra javítani ötletem sincs, talán Inter-Genoa és Verona-Lazio duplázás? Mindkét kisebb csapat pocsék formában kezdett nyeretlenek, a Verona még gólt se lőtt mióta. Szóval minden adott ez se sikerüljön.
-
törölt tag
válasz yogibear #165664 üzenetére
Az Ajax egy fiatal rutintalan csapat, előző szezonban a Rosztov akadályozta őket BL selejtezőn és akiket nyáron még szét is vásároltak, majd az ifi csapattól került fel zöldfülű edző, a Heracles is verte őket. Miért a bunda az automatikus következtetés? A Real Madrid múltkor kikapott a Bernabeuban, az is volt valami 10x odds emlékszem mert tettem apróval. Akkor a Real is fázott és az egyik leggazdagabb klubként ilyenre szorul?
Egyébként Inter lőhetne már gólt. Szerencsére a Laziot tettem egyedül megmenteni a hétvégét, az sima. -
törölt tag
válasz Prien #165666 üzenetére
Csalóka a Hannover helye a tabellán. Feljutó csapat, még veretlenek csak egy gólt ha találnak meccsenként, a Kölnhöz hasonlóan nyeretlen Freiburg ellen is döntetlen, ma is ez volt talán reális ma nem találtak gólt. Lehet két hónap múlva a Köln feljebb mászik azért mégis tavalyi ötödik, a Hannover pedig visszaesik.
Esti meccsekre ötlet? FIO-ATA eléggé X szagú, de kihagyom.
Marseille-Toulouse V kétesély 2,3x
Szívem szerint a Marseille ellen tennék, nagyon egy c. csapat fogadás szempontból mint az Arsenal, ha rájuk, ha ellenük mindig szívás.
A Valenciát megpróbálom 2,9x-ért, elég jó passzban vannak mostanában veretlenek és mindkét madridi ellen pontot szereztek, a Sociedad vereség után játszik és több sérült is akad. -
törölt tag
Fio-Ata X-et mégis tenni kellett volna, de legalább a Valencia bejött. Ma duplázósnak Union Berlin-Kaiserlautern H 1,55x és mellé Arsenal vagy Malmö. A németeknél két nyeretlen csapat találkozik, hazai pálya és a Berlin legalább lő gólokat, a Kaisers hét meccsen csak hármat.
Másik szelvény a Clermont lesz 2,3x itt hazai pályán 14 pontos csapat a 3 pontos Lens ellen. Egy olyat is lehet Arsenal, Malmö, Midtjylland kétesély, Clermont kétesély együtt 3x odds. -
törölt tag
Le is fújhatnák, jött minden amit elterveztem. Midt, Malmö, Berlin még hendivel is! Lehetett volna bátrabban.
-
törölt tag
Mai tipp:
Doncaster - Shrewsbury
Shrewsbury kétesély 1,6x
és egy ezressel sima V 3,25xHa nincs turpisság jönnie kell, a veretlen listavezető játszik egy újonccal.
-
törölt tag
válasz adise #165679 üzenetére
Köszi, épp azért válogatok most ilyeneket! Valencia 2,9x és Clermont 2,3x is alá volt azért támasztva, inkább ilyenekkel próbálkozok hiszen annyi "tuti" kicsi odds ment el mostanában Bayern, Real, PSG, hollandok mind botladoztak! Ez az újonc Doncaster csak 2 meccset nyert, kétlem a veretlen listavezetőt győznék le. Este kiderül. Kevésbé bosszankodok amikor egy ilyen megy el, mint amikor egy top klub becsődöl tuti meccsen gyenge 1,3 oddson olyat rakni ahhoz nem kell sok ész.
-
törölt tag
válasz yogibear #165682 üzenetére
Ez mind szép és jó el is hiszem, tudom ifjabb Ferguson az edző satöbbi csak most ma az a helyzet ezzel az angol meccsel egy 9 meccsből csak kettőt nyerő játszik olyannal aki csak 6 gólt kapott eddig és veretlen jó formában van. Magas odds igen, ha bukta akkor a "bukik tudtak valamit" ha bejön és mégse raktam kidobtam a jó oddsot... ez ilyen. A Köln ellen is érdemes most rakni hiába voltak egész jók tavaly. Arra is gondoltam ma ifi BL is jó mazsolázni: Liverpoolnak évek óta nincs értelmes utánpótlása, volt az orosz kölykökre valami 5x odds, a Tottenham gyerekek is több ezer fontot keresnek de minek csak elmentek Ciprusra tengerpartozni 17x odds. Bunda vagy sem, érdekesebb fogadás ilyeneket próbálni és/vagy óvatosabban kétesélyben mint várni minden héten a Real hendit 1,9-ért.
-
törölt tag
válasz yogibear #165695 üzenetére
Ez a beszéd! Hajrá! Néztem amúgy a BL meccseket is, de ötletem sincs. Talán a Liverpool van győzelmi kényszerben a hazai döntetlen után, de olyan gáz a védelmük nem bízom bennük. Talán még BVB-Real 1. félidő BTTS ha egymásnak esnek 2,65x-ért. (nem raktam, csak agyalás volt)
Óó volt ma norvég 2 is, ott a Bodö többnyire hozza kitűnik a mezőnyből és ahhoz képest jó szorzók.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kemény 200 forint a Moszkvára 13x-ért, 100 a Liverpoolra.
A Monacora azért mondhatni rendesen szétvásárolták a nyáron. Azért egy gólt lőhetnének azoknak akik GG-t tettek. Tessék kell itt okoskodni potyára, csak egyszerűen rakni kell mindig a Real hendit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Shrewsbury! Kicsit a végére hagyták, de nem panaszkodom.
-
törölt tag
Nem akarok ünneprontó lenni, de esetleg előre is beírnátok a tippeket?
Estére én ilyesmit gondoltam:
Bayern és Chelsea kétesély
Bayern sima 3,35x ??? csábító
Barca & United duplázós lenne a fő szelvény
Benfica is tetszikDélután addig csak mókából valami ezekből:
ifi BL-ben a római legények hátha elfáradtak 8x odds Bakura, kétesély is 3x felett
Bayern 3x felett, Barca is magas, nem ismerem ezeket csak feltételezem ifi meccseken jobban ide-oda pattog a labda és gondolom egy Bayern utánpótlása jobb mint a PSG
Juventus, Shanghai, Ulsan együtt 3x -
törölt tag
Ó francba, ifi BL-ben a két angol csapat biztos jó szorzó volt kezdés előtt.
-
törölt tag
United gól nagyon jó, PSG és Basel nagyon nem. Öt perc alatt három meccsen gól, alszanak?
A Barcelona, Juventus, Manchester United győzelem mindenképp kellene. -
törölt tag
válasz Soulfly842 #165746 üzenetére
Nekem is megakadt a szemem, hogy Vendég napot kéne tartani ma.
Nice-Vitesse V 7x emiatt kétesélyben is elég magas 2,75x
Nice az esélyes azért, de ilyen odds és a hollandok a Lazionak is adtak egy szoros meccset, Ajax verés után vannak, a franciák kicsit kiszámíthatatlanok egyik héten simán kikaptak az Amiens-től, másikon simán verték a Monacot, legutóbbi bajnokin otthon 2:2 Angers ellen.
És amilyen gödörben kezdte a Köln a szezont, Crvena Zvezda simán 5x kétesély 2,1x?
Real Sociedad, Vardar Skopje, Atalanta, Austria Wien, KoppenhágaTe négy meccseddel kb. tízből lehet valami jó kombinálni.
-
törölt tag
Villarreal & Hoffenheim 4,3x kíváncsi leszek...
-
törölt tag
Marseille vajon mennyire szar bele, most duplázósnak hogy lőnek gólt.
-
törölt tag
Green Bay, Fenerbahce kétesély, Monaco. Az első megvan.
-
törölt tag
Atletico & Lazio 2000->4500
-
törölt tag
Leganes védelme jó, de eddig nem nagyon játszottak top csapattal azt hittem nyer az Atletico. Rio Ave jött, ma Lazio és kétesélyben három meccs St. Etienne, Fiorentina, Leipzig óvatosra gondoltam valamit már nyerni kéne. Leipzig talán simán is mehet, tényleg elég borzasztó a Köln.
-
törölt tag
Nyerjen single-ben AS Roma, Leipzig, Brugge.
pohár: jól tetted nem tetted, Arsenal meccsen csak két gól lett. Mondják gólokra biztosabb fogadni mint kimenetelre, nekem nem nagyon szoktak sikerülni azok se. 2,5 felett és csak másfeles szorzó, nem jó üzlet ez. Ilyesmit két kétesélyből ki lehet hozni pl. Szent Etyi és Lipcse.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy az a béna Szent Etyi emberelőnyben nem bírt egy döntetlent kiharcolni... Szent Ratyienne mostantól a nevük. Na mindegy azért pluszos nap lett, Hertha kétesély, AS Roma, Leipzig és utóbbi kettő kötésben is, meg a Bruges jöttek. Most megpróbálom a Juventus-t, ha tartani akarják a lépést a Napoli-Inter párossal akkor be kell húzniuk a mai meccset.
-
törölt tag
válasz Jarod1 #165852 üzenetére
Én is megszívtam, kihagyták a büntetőt is. Hogy még viccesebb legyen gondoltam akkor éjjelre teszek egy ezrest a River Plate-re 1,7-ért. Nem csak úgy vakon, megnéztem a Tigre öt meccs óta nyeretlenül az alsóházban, RP második helyen. Természetesen nem tudtak nyerni, sőt még a kiscsapat hagyott ki büntetőt. Így duplán buktam a Juventus miatt, mert alapból eszembe se szokott jutni Dél-Amerikában is van foci. Ha neves csapatok szívatnak akkor mai próba Düsseldorf és Frosinone.
-
törölt tag
Montenegró-Dánia V 2,1x
Örményo. - Lengyelo. GG 1,95x
500 -> 2000 -
törölt tag
válasz yogibear #165926 üzenetére
Jól összefoglaltad, szeretem az ilyet! Nekem is ez a két meccs az utolsó próba válogatott meccseken, sajnos a "tuti" Szerbia és "tuti" Skócia csúnyán elmentek, pedig jó tippek voltak. Hajrá Wales és horvátok! Tényleg az benne a szép X is jó lehetne nekik, és mégis mehetnének levesbe szóval győzelemre teszek.
-
törölt tag
válasz pilóta #165928 üzenetére
Jó neked, mit szoktál tenni? Nekem tenisz nem jó, naponta látni 1,20x is simán elmegy. Kiszámíthatatlan a hoki is. Focinál legalább az illúzió megvan, hogy nézed a formát, játékosokat, statisztikát.
Azon gondolkozom tippmix helyett bet365 kéne nekem, mert DNB fogadástípussal és meccs közben felvehető móddal talán előrébb lennék. Az a veszély nem fenyeget százezreket nyerjek, de ha kiutalnék nem tudom megéri szórakozni az "illegális tevékenységgel" jól gondolom kis összeg miatt még nem szórakozik a NAV nemzethy inzultációs levéllel?
-
törölt tag
válasz pilóta #165931 üzenetére
Akkor pont fordítva vagyok bekötve hozzád képest. Én utálom amikor egy kosárcsapat esélyesként vezet 10 ponttal szünetben aztán mégis a végén kikap 1-2 ponttal, kéziben ugyanez 5 perc alatt változhat a meccs képe ahogy rohangálnak egyik kaputól a másikig. NHL nem tudom, ment éjjel a Rangers-Montreal hasonló odds kimenetelre akármelyik nyerhet, ki tudja hova pattan a korong. Nézzük akkor gólokat OVER és BTTS? Alacsony odds és nem is jött be csak 2:0 lett a Rangers javára, még egy GG se jött be. Tenisz is őrjítő nekem, nézem most is laikusként a mai eredményeket: Bautista spanyol 13. a ranglistán képes volt sima két szettben kikapni egy koreaitól, szaros 1,2x odds sem jött be. És ilyenek gyakran előfordulnak ATP vagy WTA majdnem mindegy. Rögbit valamelyik nap tettem, ott ha nem is követem a sportot azért oddsot lehet követni, ahhoz nem kell sok ész ausztrálok jók argentinok ellen. Baseball az ami halálom volt régebben, mert jól hangzott a nappali nyereményt éjszaka megforgatni, erre hány papírformának hitt 1,5x odds ment el, mert ott meg ezer meccs van, úgy vannak vele majd legközelebb legyőzik őket.
Focira térek vissza mindig, ha fegyelmezett lennék ebben a két hónapban elég lett volna felülni a Manchester United vonatra mert jó formában kezdték a szezont, vagy a Köln elleni vonatra felszállni. Vannak a GG tippek holland, német, angol meccsekre jó eséllyel, vagy ha nem akar gondolkozni az ember hosszú távon hetente Barca, Real, Juventus, Chelsea, Bayern rakosgatni. Csak túl nagy a kínálat, gyakran bukom úgy olyannal amit nem is terveztem csak megláttam.
-
törölt tag
válasz yogibear #165935 üzenetére
Azt is lehet mondani a B sor bizonyítani akar és azért lesz mégis sima papírforma. Olaszokból kinézem lazáznak egyet és albánok kétesély 2,4x-ért esetleg?
Hát elég sűrű a program, és teljesen tét nélküli válogatott meccseken sérültek le hetekre játékosok pl. németeknél Mustafi a lényegtelen azeri meccsen, belgáknál Fellaini amikor rangadó jön. A klubedzők biztos tapsolnak a szövetségi kapitányoknak ilyenkor...itachi94: Érdekel mások mit játszanak, milyen sportot, milyen fogadástípust. Kérdeznék akkor teljesen bután: mai kosár kínálatból Skopje-Strasbourg-Maccabi TA kb. 2-es szorzó együtt, így rakható véleményed szerint? Vagy pontoknál mi a jó tipp? Kéziben dánoknál Silkeborg és Nordsjaelland meccseken mit érdemes, gólok 52,5 felett 1,4x-ért "tuti"? Nyertes különbség 1-5 góllal nyer valamelyik, ha szoros meccs elég jó oddsok?
Egyelőre fociban Wales és Horvátország külön és egy kicsit hozott a Koszovó, Ausztria ifi meccs is 2-kor.
-
törölt tag
válasz yogibear #165949 üzenetére
A szerbek Ausztriában sem csináltak sokat. Csak szívják meg, ha már én is szívtam miattuk! Albán kétesélyt nem tettem meg, lehet bánni fogom.
Rányomtam az eredményjelző oldalra egy frissítést, mert azt hittem a sok nullát meglátva, hogy lefagyott menetközben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Észt-bosnyák nem lesz gól,(épp rúgtak) magyar-feröer nem lesz gól? Érdekes a tippmix kiírta szünetben bosnyák meccsen pontos eredmény 0:0 lesz 2,6x odds, a gólszám kevesebb 0,5 pedig 2,95x hát ugyanaz a két fogadás?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bigemperor #165981 üzenetére
Hát igen, ha én nyernék 2-3 ezerből 100 ezret, 90-et máris utalnék ki és ugyanúgy csak 1-2 ezerrel szórakoznék tovább. És eleve 2 ezerből is az ilyen bátrabb kötéseket kéne rakni. Nem merek egyelőre se tétet, se kötésszámot emelni. Mai szelvényem is 2K Szeged kézi és Corinthians együtt 2,1x. Félig már jó. Ha jön lehet hétvégére megpróbálok 4 db ezresért ilyen GG tippekből 4-es kötéseket, talán a Championship, League One meccsekből?
-
törölt tag
Mai duplázós: Osasuna és Real kosár
-
törölt tag
válasz phenomHUN #165988 üzenetére
Nyertél is, nálam félidőben vezet az Osasuna. Ugyanolyan szorzóért finneknél a HJK volt az első gondolatom, SJK-t verték rendesen utóbbi meccseken, csak a HJK nagyon sok ponttal vezeti a tabellát és féltem belefér nekik a turpisság. Aztán győztek megint simán.
Egy brazil meccset nem értek most: Ponte-Santos V 3,1x
A Santos 3. helyen, a másik 15. A Santos nagyon kevés gólt kapott, a másik csak egy meccset nyert utolsó ötből. Mégis 3-as odds a Santos. Túl szép hogy igaz legyen? Kétesélyben is 1,55x. -
törölt tag
Ezekből legozok össze valamit:
Rangers 1,65x
Cork City 1,45x
Stuttgart 1,9x
Nijmegen 1,4x
Wiener Neustadt 1,3x
Duisburg-Braunschweig GG 1,6x
Reims 1,9x
AC Ajaccio 2,15x -
törölt tag
Jó sok meccs lesz ma:
Shrewsbury és Bradford tabella alapján, mindkettő ~2 körül, óvatosabban kétesélyben + Chelsea
Chelsea & Real talán a napi tuti
2 felettiek: Manchester United, Hertha, Barcelona
Rosenborg és Nordsjaelland ~2 körül
Arsenal 1,6
Videoton 1,7 -
törölt tag
Amikor működik a tippmix oldal akkor is annyira egy állami szar. Akartam reggel az ausztrál meccsre GG fogadást, nem is ajánlotta fel csak 1X2 lehetett, se félidő, se gólszám, semmi. (mindkét Melbourne lőtt gólt, nyertem volna) Múltkor amiatt panaszkodtam nincs olyan XY lő gólt, nyertem volna Lukakuval. DNB és felvehető összeg pedig soha nem lesz bizonyára.
-
törölt tag
Crystal Palace eddig gólt sem lőtt, a Chelsea ellen kettőt az első félidőben.
-
törölt tag
válasz yogibear #166017 üzenetére
League One-ban se ér sokat a tabella. Végén lévők vezetnek az elején állók ellen. Tényleg zavaró a nagy kínálat, minek cifrázni City és Bayern dupla hendi kellett volna. Legalább a Rosenborg nyert simán, kis sikerélmény. De a Chelsea-t nem gondoltam volna, az jól megviccelt sajnos, Realból se lesz hendi 1-1 éppen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yogibear #166034 üzenetére
Juve-Lazio is 1-2
Én már nem is mertem ezeket a meccseket piszkálni, Chelsea legatyázta az online egyenlegem. Elég rossz a helyzet amikor utolsó ezres sorsa az Arsenal-Rapid Wien és Galata-Trento kosár szelvényen múlik. Arsenalban és török meccsben bízni, na ez a hit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest