Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #165678 üzenetére
listavezető játszik egy újonccal.
Angol Champben, L1-2-ben még a mai nap sem biztos.Amúgy meg csak úgy újonc a Doncaster, hogy egy évet elgurigázgatott a L2-ben és visszajutott, egyenes ágon, 3. helyezettként úgy, hogy az utolsó négy meccsén mikor már a visszajutás biztos volt, egész véletlenül rendre kikapott...egyiken például a már kiesett Hartlepooltól... jó zsíros 4-5-ös oddsokért...
Emellett a Doncaster utolsó 13 szezonja: 4 év L1, majd 4 év Champ, L1, Champ, L1, L1, L2 (ez volt tavaly), most megint L1...
A Shrewsbury szvsz L1-nél feljebb sosem volt...Másrészt az ilyen mértékű odds változásokat jobb óvatosan kezelni...
Egyrészt lehet, hogy valamit tényleg tudnak a bukik és azért emelkedik a Shrews odds szépet...
Másrészt nem egyszer a buki próbálják átverni a usereket: ha nagyon pakolják a Shrews-t, felemelik az oddsát, így a emberek azt hiszik, esélytelen és elkezdik pakolni a Doncastert ész nélkül aztán a végén nyer mégis az esélyesebb Shrews...
Nem egyszer, nem kétszer volt már ilyen... tavaly hónapokig írtam ki kíváncsiságból a Champ, L1-L2 ilyen nagyobb droppos oddsú meccseit és egy részüknél tényleg volt oka az odds emelkedésnek, ki is kapott az adott csapat, másszor meg simán nyert... szóval, sosem lehet tudni, csak átverés, vagy tényleg van mögötte valami...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #165697 üzenetére
Majd meglátjuk... a Gillingham és a Scunthorpe tavaly 8 ilyen "véletlen fordítóst" játszott, a Bristol City pedig hetet... irdatlan sok, tuti nem véletlen... 5 éve a Yeovil játszott 6 ilyet egy idényben, az összes többi évben max 5 darab volt egy csapatnak a 3 angolban (Champ, L1, L2) az elmúlt 6 évben, mióta nézem... hátha idénre is átmentenek belőle párat és épp most.
Amúgy a Besiktassal szemeztem, szerintem főleg otthon, alulértékelték... túl magas volt az oddsa... a Lipcse nem akkora nagy, hogy biztosan megverje, ráadásul otthon a Monacoval sem bírt, a Besiktasi meg a Portót porolta el idegenben...
Na, most nézem vezetnek is...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #165714 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni, de esetleg előre is beírnátok a tippeket?
Nem akarlak elkeseríteni így 213 napos fiatalként, de a régiek többsége ide már csak másokat fikázni jár vissza, hogy miért így írod, miért ezt miért azt írod és a többi... tippeket tőlük ne várj, főleg előre nem, csak olyat, hogy miért nem írnak ide, ráfogva ezt másokra, jó kifogás sose rossz alapon...
Ahogy tegnap a Besiktas is "alul volt árazva" szerintem, ma ugyanezt érzem a Bayernnél... PSG ide, 200 milliós Neymar oda, nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán nyernek... egy Ribery, Robben, Lewa, plusz Müller, James, ha pályán vannak, még mindig bárkinek "elharaphatják a torkát", hiába öregecskedőek páran már...
Plusz Cavani is ki van bukva, hogy már nem ő az első számú sztár, hanem Neymar, aki meg pont azért lépett le a Barcától, mert ott Messi mögött csak 2. volt... Most meg stílusosan szólva, két kiskakas van egy csárdában... Cavani és Neymar... Vagyis ha mindkettő megmarad az önzőségnél, és mindent egyedül akarnak megoldani, a PSG könnyen ráfázhat, a Bayern sokkal egységesebb...
A Barca 1,44-es oddsa is kicsit magasnak tűnik, a Sportingnak is inkább már csak neve van...
Egy Roma - Barca - Bayern triós győzelem kiad 7-es oddsot fossPrón is... és egyáltalán nem lehetetlen...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #165717 üzenetére
Hétvégén így állt fel a Bayern eleje:
Ribery - Müller - Robben és előttük Lewa...
Ancelotti az egyenlítő gól után lecserélte a két R-t, nem értem miért, nálam pont ők, akikkel még lett volna esélyük nyerni... Okés, Jamesszel nincs bajom, de 5 perc alatt ő sem képes csodákra...
Azt nem tudom, hogy a PSG-ben volt -e már egyszerre a pályán a túlértékelt Mbappe, Cavani és Neymar...
Hétvégén mindketten betliztek, majd ma kiderül melyik hosszabb távon...
Bár azt is hozzá kell tenni, hogy tavaly a BM 2 zakóval abszolválta a csoportkört: idegenben kikapott Rosztovban és at ATMA-nál is, az Atletico a 2. fordulóban verte otthon, a Rosztov meg az 5-ben, igaz utóbbinál már a tovább jutás megvolt, ha jól számoltam az orosznak volt 1 pontja, a BM-nek meg 9, két fordulóval a csoportkör vége előtt, szóval egyrészt belefért bőven a vereség, másrészt meg jól jött az a 15-ös oddsért kapott rengeteg zseton a németeknek,
Nem mondom, hogy nem kaphat ki, de nálam a Bayer akkor is esélyesebb...
A Barca meg a Roma adott, ha bármelyik kikap, az a 7,5 vagy 9,5-ös odds miatt lesz...Még akár a MU is nyerhet, az oroszoknak sok veszítenivalójuk nincs, elkapták az amúgy bajnokin bundás Benficát idegenben, innentől már kb elég ha otthon is verik őket meg a Baselt és a 2. csoport helyezés tuti, ha a MU-tól oda-vissza kikapnak, akkor is... ha meg a Baselt is verik idegenben is, annál jobb nekik...
Ha a CSZKA elkezd menni előre, minden mindegy alapon, simán kikaphat... ha egy pontra hajt, akkor is...
Mondom, nekik tök mindegy a MU elleni meccs, a másik kettő ellen kell a kb 9 pont a 2. helyhez, abból 3 már megvan...Juve adott, az oddsa is annyi...
Anderlecht - Celtic bármi lehet, egyikük lesz a 3. EL-es helyezett...
ATMA - Chelsea szintén 3esély, bármi lehet...
Basel - Benfica dettó...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
nagyúr
válasz #86564352 #165929 üzenetére
Kosárlabda, kézilabda, vízilabda, darts, rögbi, baseball. Szinte mindegy, csak ne foci legyen.
A focival az a baj, hogy annyira kevés a gól, hogy bármelyik meccsben benne van egy gólnélküli döntetlen, vagy hogy a teljesen esélytelen csapat talál egy potyagólt és nyer. Szóval csak olyat játszok, ahol sok gól vagy pont van, ott van ideje kibontakozni a jobb csapatnak. Teniszt csak a főtábláig játszok, az azért elég jól bejön, de a főtáblán már ott is benne van bármilyen eredmény lehetősége...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz #86564352 #165933 üzenetére
Nem tudom. Én most kezdtem el újra tippmixelni, pár éve elég sokat költöttem rá (többszázezret), a foci vitte el mindig, sose volt igazán nyereséges, inkább enyhe bukó.
Most már kezd kialakulni a végleges stratégia, eddig elég jó nyerőben vagyok, de még csak kis tétekkel játszok, figyelek. Például az utolsó 10 fogadásból, amit már a lassan végleges szisztémával játszok 9 bejött, a tizedik is elég jól áll, a Hokakido alázza a Yokohamát, este még a Pistoia kell, és az is meglesz. 10-ből ha 6-7 bejön, akkor már nyereséges vagyok, de eddig úgy néz ki, hogy 10-ből-10...Aki él és nem boldog, az téved!
-
itachi94
tag
válasz #86564352 #165941 üzenetére
Van amikor jobb nem rakni. Ez ilyen nap szerintem. Sokat nem éri meg bele ölni, elég gyér a kínálat. Le Mans szerintem behúzza. Én 2 meccset néztem mára. Wales mind2 csapat gól, Le Mans +2.5 nyer. 4-es odds körül van szelvényen.
De szerdától pihenés van nekem, majd ha lesz olyan meccs a héten amit jónak látok, írok neked privátban. Általában meccsek előtt 1-2 órával szoktam papíron rakni. -
-
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #166179 üzenetére
évek óta nézem, a "nagy csapatok" egy évben úgy 18-20 esetben lehozzák a meccseket egy hétvégén, a többin mindig "betlizik" 3-4... gondolok itt olyanra, hogy Juve, BM, Dorti, Real, Barca, angoloknál ManU ManCi, Arsenal Chelsea, meg mondjuk még pár innen onnan...
Hopp a Konda is röffentett egy gólt...
Vasas - Konda GG 1,45 és 1,3 volt félidőben[ Szerkesztve ]
-
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #166228 üzenetére
Az Ajax egy fiatal rutintalan csapat...
A pár hete otthon 13-as oddsért otthon lezakózó "fiatal rutintalan csapat" most 4:1-re verte agyon idegenben a tavalyi bajnokot. biztos azóta rutint szereztek és jól megöregedtek„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #166237 üzenetére
Hertha még egy tizi, ha már az elsőt kihagyták.
És megint salamon lövi... 1:1Nem vicc, ez van tökorrú Freiburg simán verhetné ezt a béna Herthát, csak buták és ügyetlenek...
ez a 2. tizi volt, az első már neccesebb, de a geekek Kölnben azt mondták az is az volt...
Okosabban kellett volna csinálnia a Freiburgnak, maguknak köszönhetik...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Starlink
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest