Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Engem ne vegyél egy kalap alá ezekkel a hazaárulókkal.
Én imádom a Prót és főleg azt, hogy egy 2-3 meccses szelvényt úgy 10 perc alatt sikerül feladni.
Az alatt malmozok és elmormolok két miatyánkot meg egy üdvözlégyet nemes nemzetvezetőinkért meg a Pró üzemeltetőinek felmenőiért.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Nekem most egy sima 5-ös kötés feladása tartott pontosan 5 p 30 mp-ig...
mire kinyitja a napi listát 1 perc mire egyet bekattintasz és besárgul, 1 perc...
Egyedül a feladás ami gyors lett és már nem forog a karika visszajelzésnél végtelenségig, eddig mindig csak abból láttam hogy rögzítette, hogy levette a pénzt, nem volt folytassa... most viszont azonnal jön hogy folytassam... ez az egy gyorsult, a többi lényeges része meg erősen belassult... és erősen gyanítom, hogy nem is tesznek ellene semmit...
mire kinyitja a napi listát vagy bármelyiket, akár élőt, az úgy 1 perc... ha rányomsz egy meccsre mire azt kinyitja megint 1 perc... lehet direkt beépítettek valami lassítót...
Ez azóta van, hogy babráltak vele... azelőtt legalább viszonylag gyorsan össze lehetett dobni egy szelvényt..„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
nem tudom miért, de ez van.
Ha a FF-ot csökkentettben indítom, akkor is, tehát nem a pluginokkal van a baj.
ráadásul akkor még a js sem megy így állandóan kilőhetetlen javascript kérdéseket dobál fel...
Pedig egy ilyen sz@ros oldalnak még win95 alatt is kutya kötelessége lenne működni, a csilivili villogók emojik meg logók és egyéb sz@rok nélkül...
Betet lehet nézni reg nélkül is a statokat meg a többit és villámgyorsan betölt... ez meg majd bele hal...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
-
yogibear
addikt
A Tottinak ez igazából csak presztízs meccs, ha egyáltalán számít nekik.
Van 10 pontjuk, a Realnak 7, ha kikapnak és a Real nyer, pontegál, de egymás elleniben jobb a Totti, így utolsó fordulóban csak annyi pontot kell szereznie mint a Realnak a Dorti ellen otthon, vagy csak simán megvernie a ciprusit és ráadásul otthon... így megvan a csoport elsősége a Tottinak és a sorsoláskori első kalap...
Szóval akármilyen foss a Dorti, a Tottinak sem kell nagyon erőltetnie a győzelmet... legalábbis matematikailag...Besiktáska magas oddsát nem értem... jó szerencsés esetben 2 vereséggel is továbbmegy, ha a 6. fordulóban Lipcsében nem kap ki 3-mal vagy a Lipcse nem nyer Monacoban... viszont ha holnap legalább egy pontot otthon tart a Porto ellen, akit idegenben is vert, akkor meg már csoport első és az utolsó meccsre elkülsheti Lipcsébe az ifiket is...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Prien
addikt
Sajnos én is kevés esélyt látok, hogy kapott gól nélkül megússza a Dortmund, talán a "gól-gól" a legjobb opció erre a mérkőzésre. Bosz állítólag ultimátimot kapott, hogy valami eredményt kéne produkálni a Tottenham és a Schalke ellen is majd...különben game over.
A kevés is több a semminél.
-
yogibear
addikt
nem előzi be... alapszintű matek... már írtam hogy ma akár ki is kaphatnak, ha 2 hét múlva otthon verik az Apoelt, ami nem lesz nagyon nehéz... mert egymás elleniben jobbak a Realnál...
Sevilla meg 0:3 után kezd el focizni vagy csak mostanra ért a stadionba csík szállítmány.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
törölt tag
Én elzárkózom, mert az nagyon nem megy. Pár napja tettem olyat NHL-ben ne kimenetel, hanem gólszám. Montreal-Toronto rivalizálást kinéztem gólok száma 6,5 felett értelmes oddsért. 6 gólnál megálltak...
Fociban is szívtam a napokban, viszont legalább a bolond angol ligabajnokságban Shrewsbury & Bristol 4x oddsért játszottam, Tottenhamnek is jó odds, NBA-ben pedig két ilyen papírforma favorit 1,4 és 1,5 oddson elmegy mindkettő. Nincsenek jó oddsok benne, ha meglepetésre teszel és néha bejön úgyse nagy szám. Olyan mint a tenisz. Ma is inkább Arsenal: belefér nekik a vereség is, nem is a legjobb kezdő játszik mégis a Köln annyira gyenge idén, hogy megéri próbálni az Arsenalt 2,35-ért. Délelőtt az ausztrálok is lehozták a GG-t. -
yogibear
addikt
Na még van 5 perc, hátha kiegyenlít a Schalke.
Tottenham meg a nap vicce...ha otthon nem nyer hanem kikap egy 4. perces góllal, persze hogy is mondjam finoman, szokott ilyen csoda történni, ha jön a karácsony.
Bmeg ez a Szókratész mekkora egy színészgecc.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az is érthetetlen a nekünk délelőtti ausztrál meccseknél előtte este nem lehet GG-t rakni, kezdés után öt perccel már igen. Mindig be kell állítanom emlékeztetőt. Ilyenek mellett DNB és meccs közben nyereményfelvétel soha nem lesz. Bárcsak az EU rendet tenne már, szolgáltatások szabad áramlása, piaci verseny...
-
yogibear
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Braun HC5030 hajvágó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest