Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lord_m
senior tag
Próbálj úgy gazdálkodni a kerettel, hogy a nyereményekből mindig tarts meg, egy-egy eseményt tegyél. 5k az mondjuk az elején 500ft-os téttel számolva tíz napi játék.
Kezdetben kisebb a nyereség, de apránként kell haladni, hosszabb távon kell gondolkodni.
Szerintem. Ha nő a keret, lehet növelni a tétet. -
-
nagyúr
De ennyire? Amúgy napi 100-300k volt, amit nyertem, máskor is volt már ilyen. Mondjuk lehet, hogy az volt a bajuk, hogy most egy részét ki is vettem Az tetszett nekik, amikor el is vesztettem később, most meg felét kivettem.
Na mindegy, legalább egy értesítést küldhettek volna, hogy számítsak rá...Aki él és nem boldog, az téved!
-
stomo73
csendes tag
A LaLiga hivatalos honlapja szerint: https://www.laliga.com/en-GB/match/temporada-2023-2024-laliga-easports-deportivo-alaves-rayo-vallecano-28
80' Corner, Alaves. Conceded by Aridane Hernández.
Tudsz még ennél is hivatalosabbat?
Egyébként még mindig, több mint 1 nap után sem reagáltak/válaszoltak a "hivatalos" panaszlevelemre.
-
paatrick
őstag
Ja most léptem be látom, forgatási feltétel 1,5 , kötésben egyesével minimum 1,3. Mai nap igazából csak a német-skót meccs van, arra meg nem tudnék olyat mondani ami 90% bejön és 1,5 felett van a szorzója.
Csak az összehasonlítás kedvéért régen olyan ajánlatok voltak hogy, 50% feltöltési bónusz 40 000Ft-ig. Befizettem 40-et, egyből jóváírták a 20 ezret, nem volt semmi feltétel.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
pohár
félisten
most a 145-ös domain működik, pont most fizettem be este egy 10-est
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Devsey
tag
Csináltam összesítőt
Nálam jól számolja, minden nap töltök fel 2000-et és teszek legalább 2db 1,5 feletti fogadást 2 külön meccsre
Az egyenleg ennek megfelelő
A bónuszinformáció fül az katasztrófa még mindig. Nálam épp nincs aktív, az előzőnél 3 bónuszt 50%-osnak ír, de befejezettnek, 3-at meg 100%-osnak de inaktívnak
Elvileg teljesítve van mind
Többnyire nálam ez a fül be se töltUgyebár volt eddig 6 nap, az nálad napi 2 fogadással 12x1000Ft fogadást jelent, emellé kaptál 6000Ft bónuszt (bár most nem tudom megnézni a bónusz feltételeit, csak éjfél után lesz aktív nálam)
Ha 1,50es szorzóval a 12 fogadásból bejött legalább 4, akkor pluszban kéne, hogy legyél.[ Szerkesztve ]
-
Devsey
tag
1 fogadással nem tudod a napit teljesíteni, csak 2 külön meccsel. És ha közben aktiválgattál pluszban bónuszokat, akkor nem tudom mi a helyzet. Meg hogy lehet-e egyáltalán több aktív bónusz egyszerre, de ha nálad azt írja, akkor gondolom lehet.
Húzzál bele, hogy le ne járjanak.
6 nap volt eddig, ahhoz egyes kötésben 12x1000 Ft fogadás kell legalább 1,50odds-al, ha a 12ből 4 bejön, már pluszban vagy, annyit meg illik eltalálni[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
Hát.
Nem tudom.
én drukkolok h lila fehér győzelem ma is, de Gera u21 , Vasas csapatánál sem alkotott maradandót. azaz alkotott csak minuszban.
Eleve nem tűnik egy olyan karakternek h kihúzza a csapatot a kátyuból. : /Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest