Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz szab.tam #146323 üzenetére
oooo nem ez az elso ilyenem...
volt egy zoralabb is januarban:
10 meccs 550x odds, haccoljon
1800-bol 991k, 2k-val akartam megrakni, de ugy vmi 1.107M lett volna, amit nem lehet
mind1, a Newcastle a 90.percben egyenlitett ki
azt hittem beqrom a TV-ttavaj osszel egy EL fordulo, 2 gollal vezet a egyik csapat, a masik onnan egyenlitett ki a vegen... 744k
februarban Juve-Bayern, 0-2-rol lett 2-2... 262k
szinten februar Arsenal-Aston Villa 0-0... 230k
oktoberben Arsenal-Bayern 2-0...308k
meg novemberben volt vmi Celtic-Molde... 0-4 lett az is lett volna egy 458k-s szelo
szinten november PAOK(?) - Kalloni 1-2... 540k
...ezek mind ilyen egy meccsen bebukott szelvenyek... de volt meg jopar kisebb is
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz egyhonapja #146326 üzenetére
volt persze
de ezek ilyen pár ezres tétekkel mentek
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Jarod1 #146355 üzenetére
ez a Leicester nem egy olyan hektikusan jatszo csapat, mint pl az Arsenal, hogy egyik heten kikap masik heten hujere ver akarkit
Arsenal neha mezony vege csapatal is csak eppen D-t jatszik, a Leicester meg vegig verte az elmezonyt is egy kivetelevel, asszem pont az Arsenal-tol cumiztak ki, de azota se senkitol
Arsenal-ra meg mar nem merek fogadni, annyira kiszamithatatlanok
az az egy szerencsejuk, hogy a Tottenham meg a Manu meg a Mancy is ugyanigy benazik, mint ok is, ezekre sem nagyon szeretek, tul sokszor buktak be papirforma kotelezo gyozelmes meccseket is utolso senkiktol istöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
azé Bahrein - Dánia kézilabda 22-24 a 54.percben
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
M4-n nezte vki a box-t most?
bazze dontetlen lett, ilyet sem lattam meg eskuszom
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz hobizoli #146838 üzenetére
11 meccs volt
egy teniszt toroltek
3 meg fuggoben, de a trogrer arsenal (kisbetuvel) miatt mar mind1de azokkal mar min vagy 5.x szopom be, hogy beveszem a szelora es tutiqrvaisten, hogy akkor benaznak olyat, hogy nem birnak egy mezony vegen a kieso hely kozeleben szenvedo senkiket sem elverni 2 gollal
Aston Villaval is 0-0-t toltak februarban... egy Aston Villa-val OMG
akkoris rajtuk ment el a szelo
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz ANDROID??? #146841 üzenetére
ezt mar buktad volna, orulj neki inkabb, hogy nem sikerult
en tegnap 7x percben feltettem egy 5szamjegyut egy meccsre 2-1-nel, hogy 5.5golnal kevesebb lesz
a vendeg csapat a vegen 10perc alatt bevert 3 goltszerinted?
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
a Villareal-t megraktam 7.5x odds--l idegenben nyerore....de bazze az csak holnap van most nezem
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
azzeg
Nadal-n elment a ket kilos szelom
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz lecsokolbi #153707 üzenetére
multheten a Sved - Egyiptom kezimeccsen ment el egy masik
f@szom gondolta, hogy Egyiptomban mar ilyen szinten megy a kezilabdazas, regebben tipikusan eszakeuropai sport volt, dan, norveg, sved... de ugy nyomtak, hogy szeritnem, jo is hogy mi nem jutottunk ki, 10-l vertek volna a mieinket ezek
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
baeg
csinalok egy szelot, elso meccs idopontban a magyar-orosz...
es mar buko ugy, hogy a tobbi meg el sem kezdodottbitch plz
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
nemtom ki hogy van vele, de a kotottogasu birkozast a cselgancsot, a szinkronuszast toronyugrast en bloc ki kene vagni az olimpiarol
a szabdfogasu meg szo-szo, de ez a kotottfogasu egymast tamasztjuk 6percig, meg kap egy intest ez, aztan meg az, meg egymas ruhajat rangatjuk allva, meg a kb senki altal nem nezett szinronuszas, meg a toronyugras egy akkora NULLA....
a biroi pontozasos sportagakat amugy is le kene epiteni, mert tok szubjektiv eredmenyt ad
ez a golf is baeg ez mi?
ennyi erovel lehetne kalandparki akadalypalya futas isvmi rendes kuzdosport, mint a karate az miert nincs?
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz margithid #154147 üzenetére
szerintem aki megengedheti maganak, hogy nincs annyi penz benne, akkor nem jaszunk annyira, az nem is valo oda
ha csak oda jott ossze, es nem a BL-be akkor abban az evben ott hozza ki magabol legjobbat, amit csak tud, jol jon az a nemzetkozi meccstapasztalat a sajat bajnoksagban is
eleve valszeg a BL-bol elobb kizugna, ha csak az EL-be jutott be, akkor meg tudja mar, hol a helyevagy jobb a BL-bol kizugni 6 buko meccsel kitometve magat 10-15gollal, mint eljutni a EL-ben csoporton tul, es a 8 kozott kiesni ott?
Sevilla is megnyerte parszor az EL-t, azert ha nem is BL gyozelem, de bearazza a csapatot az is
pl, hogy az osszes tobbi csapat csirabb naluknem hiaba a spanyol a legerosebb bajnoksag, a BL-EL legjobb 4-4 csapata kozott mennyi volt a spanyol?
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz DeathBat666 #154398 üzenetére
nekem az Inter-n ment el a szelo
nem volt rajta csak 4 meccs
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
facom baeg, hogy a 80k-s szelo egy jegkorong meccsen megy el
volt egy masik meccs is (arra nem fogadtam), ott is 3. harmad 19:57-kor egyenlitenek ki, kb akkor kapnek agydfaszt megint, mint a magyaroknal az olimpian
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
bazz, hogy pont a rojalmargiton megy el a szelom :/
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
Bazze.... hogy 3 nap alatt ket szelo is a rojalmargiton megy el, mert a vegen lesz dontetlen
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
baeg csinlatam egy szelot
jegkorong egy-ket foci meg ping-pong
erre a jegkorong meccs 0-0, buntetokkel nyert akire tippeltem
az mi?0-0 jegkorongban? 'nyad
az 1. jatszott a 13. ellen
14 csapat van a bajnoksagban[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-