Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz Brett001 #10516 üzenetére
Nekem van controllerem is, sokan arra esküsznek, nálam ott elbukott a dolog hogy szinte lehetetlen a lóval vágtatás közben ugorni controlerrel Amig billentyün ez alap dolog.
Lesznek más fegyverek is, tudsz venni, meg testekből tudsz majd lootolni, de szerintem a leghatékonyabb a két kardos felállás. Ez a játék a Witcher könyvekre alapul, tehát már jól felépitett lore van mögötte, és a lore szerint a witcherek két kardot használtak, kardokkal gyakoroltak, ezzel lettek kiképezve, stb.
Bár annyiban pontatlan a játék, hogy tudtommal (még nem olvastam a könyveket) a könyvekben az ezüst kardot csak a legkomolyabb küzdelmekben használták szörnyek ellen, és a gyengébb szörnyek ellen is a sima acél kardot használják. Ezzel szemben a játékban le van egyszerüsitve a dolog: szörnyek ellen ezüst kard, nem szörnyek ellen meg acél. De van rá mod Meg amugy a játékban az ellenfél életerejének a csikja szine is mutatja hogy milyen kard kell elene, az ezüst szinüek ellen kell az ezüst kard, a piros szinüek ellen meg a sima acél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Bambanő háza tája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest