Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
Már páran írtunk be tapasztalatokat, jobbára 36.-37. szinten indultunk újra a NewGame+ ban.
Ekkora szintelőnnyel, csak a Halálfutam okoz komolyabb kihívást.
Jelenleg abban nyomulok, de az alap játék Halálfutamához képest 10-20%-ban könnyebb (azon is játszottam pár órát), persze igen csak oda kell figyelni a harcok során, mert a hátulról támadók tudnak meglepetéseket okozniTöbb átvitt ereklye felszerelés szintje megugrott, így azokat csak jóval magasabb szinten lehet majd használni, persze kicsit felturbózott paraméterekkel.
Az alap lények 31- szinttől indulnak, és ha az eddigi megfigyelésem pontos, akkor az alaphoz képest minden lény 30 szinttel magasabb a NG+ban. Emiatt már nem is olyan sok előnyt jelent, hogy 38. szinten kezdtem újra, mivel 4-5 (35. szintű) farkas már komolyabb kihívást jelent, ha nem figyelek odaNekem nagyon tetszik, bár a játék eleje kicsit lehetne pörgősebb, mivel most csak a főszálon akarok végigrohanni, már ha ez lehetséges ezen a fokozaton
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest