-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
Már páran írtunk be tapasztalatokat, jobbára 36.-37. szinten indultunk újra a NewGame+ ban.
Ekkora szintelőnnyel, csak a Halálfutam okoz komolyabb kihívást.
Jelenleg abban nyomulok, de az alap játék Halálfutamához képest 10-20%-ban könnyebb (azon is játszottam pár órát), persze igen csak oda kell figyelni a harcok során, mert a hátulról támadók tudnak meglepetéseket okozniTöbb átvitt ereklye felszerelés szintje megugrott, így azokat csak jóval magasabb szinten lehet majd használni, persze kicsit felturbózott paraméterekkel.
Az alap lények 31- szinttől indulnak, és ha az eddigi megfigyelésem pontos, akkor az alaphoz képest minden lény 30 szinttel magasabb a NG+ban. Emiatt már nem is olyan sok előnyt jelent, hogy 38. szinten kezdtem újra, mivel 4-5 (35. szintű) farkas már komolyabb kihívást jelent, ha nem figyelek odaNekem nagyon tetszik, bár a játék eleje kicsit lehetne pörgősebb, mivel most csak a főszálon akarok végigrohanni, már ha ez lehetséges ezen a fokozaton
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Fujitsu Futro S930 mini PC - PCIe x4 foglalattal - NAS-nak, routernek, mini szervernek
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- BlackView 15,6" IPS FullHD külső/hordozható monitor - HDR- HDMI - USB-C - hangszóró - ÚJ! 2 év gar
- Huawei watch gt3
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest