Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz cyberkind #26913 üzenetére
Én eleve nem szeretem a "nehéz", szívatós játékokat. Nem gond, ha gondolkodni kell, taktikázni, fejleszteni, kiegeket használni (W3-ban skillek, olajok, bombák, potionök, jelek, stb.), de az olyan játékoktól a falnak megyek, amikor van 1 kardod, meg 3 mozdulat, és azokat kell kombinálnod a megfelelő időben, és 15 perc egy boss lenyomása, amit csak 8. próbálkozásra sikerült megoldanod. Ha jön egy játék, és 5 percen belül kétszer meghalok, akkor shift+del. Én jól szeretném magam érezni, kikapcsolódni, jó sztorit, szép látványt látni, az összes Souls játék nálam ezért eleve kuka, pedig próbáltam többet is. De ugyanakkor elfogadom, hogy valaki az ilyen jellegű játékokat és kihívásokat szereti és keresi, ez teljesen rendben van, csak én nem vagyok ilyen.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest