-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz Biga123 #23098 üzenetére
Leszedve 1-2 modot semmi baj nincs a korábbi részekkel. Persze az első részbe a harc rendszer kezdetleges, de ott az easy nehézség hozzá. Kár kihagyni bármelyiket is, mert így is jobbak mint a legtöbb mai játék. Persze sokan a 3.résszel a grafikája miatt játszanak csak.
PS5
-
Ovisbig
tag
válasz Biga123 #23098 üzenetére
"W1 W2 t próbáltam, de nem fogadja be a szemem..."
Ezek szerint nem vagy egy retro gamer.
Amúgy én sem, de a komplett csomagot vettem meg a steam-en és gondoltam ne dobjam már ki az ablakon azt a pénzt... de nagyon nem bántam meg.
"Olvastad a könyveket?"
Még nem, most kezdtem el a Witcher világában barangolni.
Bevásároltam a Szukitsnál. A képregényekkel kezdtem, most "a vaják világa" van soron, jön még "A vaják - album", a színezőt is megvettem, mert miért ne.
Aztán a könyvek jönnek, azokat még meg kell vegyem. -
Biga123
addikt
válasz Ovisbig #23092 üzenetére
Olvastad a könyveket?
Én pont azok miatt inkább Yen párti vagyok.
(Utolsó kívánság, a skeligei résznél konkrétan benne van az utalás a w3 ban) W1 W2 t próbáltam de nem fogadja be a szemem, inkább a 3. at mégegyszer---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
addikt
Egy szobor heréit keresni... Micsoda nemes, Witcher-hez illő feladat.
Go Gunners!
-
TheNewDawn
addikt
Szerintem játsszd tovább még, azért Kaer Morhenben meg utána is lesznek még helyszínek és párbeszédek is Trissel, amik elég fontosak
De amúgy igen, a 3 ban picivel több szerepet kap Yen mindenképp, de ha belegondolsz ez valahol logikus is, tekintve hogy ahogy előttem is írták, az első 2 részből ő teljesen kimaradt. -
_drk
addikt
válasz Ovisbig #23092 üzenetére
Pont ezt érzem, hogy az előző részek miatt lehet Triss-t választani. Én csak 3al játszottam és totál Yennek áll a zászló 2. Végig játszásra.
De ebbe semmi személyes dolog nincs, mert amúgy Triss lenne a favorit. Csak a játék mint szerepjatek Geralttal teljesen a párbeszédekkel és történésekkel nem arra teljesedik ki. -
Ovisbig
tag
Játszottál az előző 2 résszel?
Feltételezem nem, mert aki mindhárom résszel játszott az nem tudja külön kezelni a Witcher 3-at, legalábbis én nem.
Nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy Yen az első két részben nem is szerepelt és, hogy Geralt az első két részben végig Trisst szúrta, sőt meggyűrűzte és egy "emlékezés rózsáját" is kapott tőle ami felér egy jeggyűrűvel... a lényeg, hogy nekem egyértelműnek tűnt, hogy Trisst válasszam.
Lehet azt mondani, hogy Geralt csak az emlékezetkiesés miatt váltott Trissre, de öhm elékezetkiesés? vagy az, vagy csak egy indok, hogy Geralt bűntudat nélkül űzze a kedvenc tevékenységét az egész sztori során. -
Deck
titán
Befejeztem a 2.részt is pár napja, más döntésekkel is. Most meg hatalmas hiány érzetem van, hogy a végükre értem. Eddig jó volt, hogy vannak és még nem játszották velük, de már ez nem opció sajnos. A 3.al folytatnám legszívesebben de megvárom a netxgen patchet, aztán legnehezebben neki állok újra.
Kár, hogy nem folytatás készül hanem ilyen Monster Slayer baromság, vagy a trash cp... Legalább egy W1-W2 Remake ha jönne.. Miközben a folytatásokon dolgoznának...A véleményem, hogy mind a 3 játék mestermű! Kár, kihagyni a korábbiakat.
Ha csak az alapjátékot nézem, akkor sztoriba jobb a 2.rész, de ha a goty verziót akkor már más a helyzet. (kár hogy Saskia nincs a 3.részben ) Tuti előfogom venni a korábbi részeket is időnként, mint ahogy a Kotor 1-2-t is...PS5
-
_drk
addikt
Első végigjátszásnál fel se tűnt, mivel alapból Yen-t akartam választani. Kerek is volt a dolog, mivel Triss is inkább kerülte a témát. Majd Skelligén már ott volt Yen és elkezdődött a dolgok felmelegítése. Ott a párbeszédekben alapból előjönnek a dolgok és nem kell külön megjegyzéseket tenni mint Triss-nél.
Mindeközben Triss elment Kovirba a varázslókkal. Rá se ért alap esetben, hogy harmadik kerék legyen. Nem is vár KM-ben.
Csak itt a teleportáció miatt nem értek, hogy hiába románc simán mehetett volna Kovirba, majd később tali KM-ben.
Számomra ezzel teljesen egyértelművé vált, hogy ebben a játékban Yen az alap társ Geraltnak.
Egyszerűen a világító toronyban ahogy Geralt ott állt egyedül, a szerelme és egyben egy lehetséges nagyon nagy segítség meg elment KM-be lábat lógatni.
Skellige meg még mindig egy nagyobb sziget ahol szerintem el fér 2 varázslónő. -
nagyúr
Azért az is szempont, hogy Emhyr Yennt bízta meg a nyomozással, és Triss-szel ugye ki nem állhatják egymást, nem lenne túl produktív a nyomozás, ha hármasban mennének tovább. Egyébként, ha Yennt választod, akkor is sokszor elválnak az útjaitok több esetben, nem lesz ott mindig, mint egy utánfutó.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
_drk
addikt
Na ismét elővéve a játékot és más vonalon haladva észrevettem egy nagyobb játékmeneti hibát.
Persze megint a Triss és Yennefer szál a téma:Most direkt Triss-t akartam választani, a párbeszédek már egy kicsit furábbak. Kicsit érzem az erőlködést, hogy működjön. Na de ezt majd a végén meglátom mennyivel másabb. A probléma: A Novigrad világító torony után Triss is Kaer Morhenbe megy, ami minden szinten érthetetlen most nekem. Tudom jól, hogy Yenneger miatt, elég egy varázsló nő Skelligén. De számomra rohadtul zavaró volt, hogy végre egymásra találtak és bumm megint elválnak útjaik. De ott alapból vele kellene tartani és segíteni Geraltot, hogy megtalálja Ciri-t. Bár ügye ha nem őt választom, akkor elmegy a varázslókkal, azért nincs is képben csak már tényleg mikor szükség van rá Kaer Morhenben. Skelligén meg már hiányát se érezzük a fekete nőszemély miatt. -
Heavyrain
őstag
Megjelent a The Witcher: Monster Slayer, nekem egyelőre tetszik.
Vannak benne ajándékcsomagok amiket nem lehet felhasználni csak barátoknak odaadni. Ha valakinek szüksége van rájuk akkor játékon belül jelöljön be és odaajándékozom.
Witcher ID: 1008 6012 8952 -
Deck
titán
Ez a
Draug elleni hitbox és fight nem semmi... De meglett [ Szerkesztve ]
PS5
-
GypsFulvus2
őstag
A W2-t legaláb kétszer érdemes végigtolni az első fejezet végétől. Az a döntés ott gyakorlatilag 90%-ban eltérő játékot eredményez; más helyszínek, más szereplők, más küldetések. A végén is van még egy fontosabb döntés, így 4 nagyon eltérő vége lehet a jatéknak (és még több apró részletben elérő).
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
tibaimp
nagyúr
"inkább abban a világban megyek nyugdíjba " -- ez így van,
a kis szőlős birtokomon.miközben első alkalommal Ciri, második alkalommal Triss ült mellettem a fánál, illetve az ágyon, A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Lenry
Topikgazda
válasz tibaimp #23078 üzenetére
egyébként durva a tragikus végkifejlet utóhatása.
biztosan meghallották a CDPR-nél, hogy mennyire nincs valódi hatása a világra a döntéseidnek(pl mindegy mi lesz Radoviddal, Novigrádot akkor is megszállják a redán katonák)
a B&W-ben erre már odafigyeltek, mert tragikus vég esetén teljesen más lesz Toussaint, a hangulat gyászosabb, a színek fakóbbak, az egész terület nyomasztóbb lesz.én is ezért is csak kipróbáltam, hogy lássam, de mindig a boldog befejezést csinálom. inkább abban a világban megyek nyugdíjba
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
tibaimp
nagyúr
Én a 3-ban voltam így az NG+ alkalmával a Mesevilág résznél.
Első alkalommal egyből a boldog vég lett, nem tudom, hogy csináltam, nekem egyértelmű volt, és ügyes voltam . Na, mondom akkor most a tragikus véggel kipróbálom.....vissza kellett töltenem, nem ment, csak megnéztem, mi lett volna, ha....[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Deck
titán
W2:
Van valahol egy végső döntés, amikor ott dől el, hogy ki mellé álltam? Vagy már választottam lehet mikor Roche-nak segítettem... Azért, akartam mellé állni mert, tudtam hogy Triss-t így lehet megmenteni (más megmenti elvileg a másik szálon azt mondták) de Saskia-t is megakarom menteni. Eléggé szimpatikus nekem eddig de lehet elrontottam már mindent... PS5
-
-
Ovisbig
tag
Aha, én is megvettem először a négyet külön, aztán az egyesítettet.
De nem pontos amit írsz, mert a "hús és vér" nincs benne az egyesítettben, így "csak" 3 felesleges képregényed van.
Egyébként azért is érdemes megvenni az egyesítettet mert sokkal szebb, nagyobb méretű... vagy inkább úgy mondom, hogy nem érdemes megvenni külön, csak a "hús és vért". -
Deck
titán
Azért, elég szemétség a CDPR-től, hogy a Szörnyvadászokat nem engedi külön megjelentetni képregénybe, csak abban lehet benne amiben a többi 4 sztori benne van, de minek vegyem meg ha megvan az a 4 külön... Mert, bele rakták direkt... Engem meg zavar, hogy nincs az meg. De akkor passzolhatnám el a mostaniakat. Aztán, jönnek az újak aztán majd megint meglépik ezt...
Ti megvettétek egybe, vagy *artok rá és jó külön is és angolul elolvastátok azt a kb 50 oldalt?PS5
-
Lenry
Topikgazda
gondoltam megcsinálom az utolsó hiányzó achievementet, most három meg is lett
öless meg Axiival 20 embert.
oké kifejlesztettem a megfelelő skillt, és húztam a strigulát, hogy tudjam mennyinél tartok...aha, huszat
38-nál adta beGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Micsurin
nagyúr
Midir lézere pedig bizony tud 1 hittelni ha rosszkor vagy rossz helyen és legyünk őszinték eléggé common attackje a disco mester gyíknak.
----
...végre gépen is tudom tolni a játékot és, hogy őszinte legyek azért 1080P + Ultran nem gyenge még több év után sem. De 1440 + Mediumon sem.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Deck
titán
válasz Biga123 #23061 üzenetére
Köszi srácok megoldódott. Vsync nvidia appon belül és korlátoztam a max fps-t 60ra.
Mára ennyi. Ez a
fight teljesen felbaszott.Kayran Persze szar vagyok billentyűzet + egérrel, nem is szeretek ezzel játszani de most ez van. De, hogy 2 hit vagyok... Egy souls gamebe sincs ez... Persze tudom mit kell csinálni de néha akkor öl meg mikor ütöm. Amúgy a trackelés, map átláthatóság és a menü rendszer se tetszik továbbra se. Még az 1-be is jobbak voltak ezek.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Van bárkinek tippje a screen tearing-re? W2. Vsync on/off megvolt. Komolyan mondom pc-n mindig van valami...
PS5
-
GypsFulvus2
őstag
válasz vm93hun #23054 üzenetére
Hátrány nem ér, de érdemes megnézned a W1 legutolsó záró jelenetét Ez a W1-re nézve nem spoiler, mert a játék történetének lezárása utáni, átvezető videó, ami csak a W2 alapszituációjának közvetlen előzményét mutatja be.
-
vm93hun
aktív tag
Sziasztok!
Nekikezdenék én is a sorozatnak, viszont csak konzolom van. Történet szempontjából mennyire baj, ha kimarad az első részt? (Xboxon játszanék)Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Gyors kérdés: A W2-be befolyásolná a Triss-el való kapcsolatom, hogy ha lefektetnék mást?
Pl Malena.
Tehát van következménye? Vagy mehet szabadon mindenki akit csak tudok?[ Szerkesztve ]
PS5
-
Biga123
addikt
Megvolt az első W3 bugom,
A Cerys es babasütős résznél. Ha a kemencébe tettem, utána beakadt. És mindíg oda töltött vissza mielőtt a tőbbiek megjönnek a házba. ---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
GypsFulvus2
őstag
A harcrendszer szerintem a W2-ben a legjobb. Nem annyira casual, mint a W3, és normál fölött igazi kemény kihívás (W3-at elsőre a legnehezebben toltam végig, különösebb nehézség nélkül). A meditáció rendszere is jobb, lore-hű. Nem az van, hogyharc közben benyomsze egy fecskét oszt' jóvan, hanem előre fel kell készülni. E miatt a küldetésekről, várható szörnyekről beszerzett információk is fontosabbak - nem mindegy milyen lötyit tolsz be a harc előtt. Bombákat is sokkal többet kellett W2-ben használnom. No meg az egész trilógia legemlékezetesebb főbossa számomra a Kayran volt. Hű, hogy paráztam előtte...
-
Deck
titán
A Holló páncélt és a kardokat áthozta a mentésem, ez tök jó dolog
A W2 menü rendezése viszont nem tetszik, de legalább normális lett a harcrendszer
Továbbra is Triss <3PS5
-
Silverboy
aktív tag
Csak az Extra itemekre vonatkozik. Én csak ezt kérném Yennek [köszöntem]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
tibaimp
nagyúr
Most olvasom ezt: [link]
Akkor ez alapján jön a grafikai upgrade + DLC-k, amit a "Netflix sorozat inspirált" -- bármit is jelentsen ez .
Ingyenes lesz, és a DLC-k visszafelé kompatibilisek lesznek PS4 és társaira!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Biga123
addikt
válasz penge111 #23035 üzenetére
Én csak attól tartok h kevés lesz a gépem hozzá, bár ha olyan jó engine t kap mint a CP akkor még játszható is lehet . Mert akkor már lehet inkább next gen konzolba kell beruházni mert csak egy normálisabb VGA ugyanannyi (inkább több) mint egy konzol
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Alpi.
addikt
válasz tibaimp #23033 üzenetére
Én hasonlóképp voltam. Nem különösebben érdekelt, mert az efféle, jövőben lövöldözős játékok még sosem tetszettek igazán. Aztán a téli szünet közepe táján eljött az a pont, amikor már egy kevésbé érdekes dolog is jónak tűnik. Mondom, ránézek. Aztán meg... Párszor végig is pörgettem.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Alpi.
addikt
válasz tibaimp #23028 üzenetére
Ja, én is ezt gondoltam ,de most már egyre nehezebb....
Hétvégén megnéztem a [Ciri's Sole Memento] -t. Sajna nagyon rövid, de komolyan összerakott story. Nem kis meló lehetett ezt így összeollózni !
Jó érzés volt újra Novigrad-ba és Velen-be járni !https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
tibaimp
nagyúr
Ingyenes a Witcher 1!!
Itt van honeypot kolléga linkje: [link]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Deck
titán
Tegnap végeztem az első résszel. Igazi mestermű a mai napig! A többivel együtt
PS5
-
addikt
Jaja a komplett útvesztős rész nagyon jól ki lett találva. De a legvégén volt a legjobb.
Én speckó a vizes utalás mellett elsiklottam. Az egész játék nálam arról szól, hogy szinte az utolsó fűszál alá is be kell nézni, itt a végén még konkrétan át kellett rohanni mindenen a faxba. [ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
tibaimp
nagyúr
Nem azért, komolyan. De erre én rájöttem, mert emlékeztem,
hogy a vízzel kapcsolatban magyarázott valamit korábban (újra kell játszanom, mert már kezd kiesni) és beugrott az, szóval így rájöttem magamtól.
Más dolgokhoz meg tényleg a net kellet...[ Szerkesztve ]
-
andor80
senior tag
válasz TheNewDawn #22996 üzenetére
Tudod nagyon jól hol hagytam felétek
[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
addikt
Kivégeztem a Hearts of Stone-t is. A változatosság kedvéért ez is nagyon tetszett.
Go Gunners!
-
cyberkind
félisten
válasz GypsFulvus2 #23010 üzenetére
Inkább a milfgaardi kerülhetne be.
-
tibaimp
nagyúr
Valami rövid összefoglalót lehetne kérni az eseményről? Biztos többeket is érdekelne.
-
penge111
addikt
Ps5 topikból "loptam" [link]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Lenry
Topikgazda
válasz Ovisbig #23004 üzenetére
igen, ha a streamben sorrendben mutatták az epizódcímeket, akkor ez lesz rögtön az első
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
Topikgazda
A Witcher 3 játékhoz kapcsolódó bejelentés, hogy a nextgen patch-csel együtt érkezik egy DLC is, amivel Henry Cavillé skinezhetjük Geraltot
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest