Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz janos666 #15852 üzenetére
Alapvetően hasonló completionist vagyok én is minden játékban (MGS5 néha az idegbe kerget, de 80+ óránál már csak kipörgetem), és abszolút értem a helyzetet amit vázolsz az elején
DE!
a Skellige-n vízben lebegő 100+ ládára csuklóból azt mondtam, hogy na erre nem vagyok hajlandó, csinálja akinek két anyja van
munka/edzés/egyéb elfoglaltság mellett nincs erre fölös időm. Azt szoktam ezekre a monoton dolgokra mondani, hogy úgyis meg tudnám csinálni, de mivel semmit nem ad pluszban nem csinálom - ha érthető ez az okfejtés.A másik felével viszont nem értek egyet, magánvéleményem szerint mind a fő-, mind a mellékszálak egytől egyig baromi jók.
(viszont az AC-val egyet értek ilyen téren, én a 3-nál tettem le azt a szériát... még a Rogue-ra visszatértem, de ott már csak main story only volt, és utána teljesen elég volt belőle, talán valamikor az Origins...)Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest