Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz janos666 #15852 üzenetére
Alapvetően hasonló completionist vagyok én is minden játékban (MGS5 néha az idegbe kerget, de 80+ óránál már csak kipörgetem), és abszolút értem a helyzetet amit vázolsz az elején
DE!
a Skellige-n vízben lebegő 100+ ládára csuklóból azt mondtam, hogy na erre nem vagyok hajlandó, csinálja akinek két anyja van
munka/edzés/egyéb elfoglaltság mellett nincs erre fölös időm. Azt szoktam ezekre a monoton dolgokra mondani, hogy úgyis meg tudnám csinálni, de mivel semmit nem ad pluszban nem csinálom - ha érthető ez az okfejtés.A másik felével viszont nem értek egyet, magánvéleményem szerint mind a fő-, mind a mellékszálak egytől egyig baromi jók.
(viszont az AC-val egyet értek ilyen téren, én a 3-nál tettem le azt a szériát... még a Rogue-ra visszatértem, de ott már csak main story only volt, és utána teljesen elég volt belőle, talán valamikor az Origins...)Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Real időjárásjelentés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest