Hirdetés
Aktív témák
-
Szasinka
tag
válasz
Darth_Revan #236 üzenetére
SPOILER
A csápos lénnyel boldogult valaki (Act I). Teljesen esélytelen még megkarcolni is nekem. Néztem leírást négy csápot kell legyakni
nekem még egy se jött össze. Valamilyen tippje van valakinek esetleg.
Az őrültek háza küldetésénél is van két kisértet akiket 30X-ra se sikerült még, bár ott még látok halvány reményt.
Egyébként marha nehéz nekem ez az akciózós harcrendszer, én a nyugodt point and click harcrendzserekhez vagyok szokva... Ha ez nem lenne nagyon jó kis játék lenne de már előre félek ha harcolni kell...
UI: mutagéneket, hogy lehete felhasználni? Elvileg meditáció alatt lehet de még nem sikerült rájönnöm. Van valamilyen előfeltétele?
(Komolyan mondom ez a játék már több frusztációt okozott mint az összes többi RPG együtt, kezdem elveszteni a magamba vetett hitemet...)
Ja, nem válasz akart lenni
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest