Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz Skyhunter #22994 üzenetére
Szerintem tuti, hiszen teljesen átírják 64-bitre, és - legalábbis kezdetben - biztos lesz pár mod, ami még nem lesz rá felkészítve. Ha simán upgrade-elnéd a moddolt eredeti játékot, tuti nem működne minden úgy, ahogy eddig. Például az SKSE egy ideig nem lesz kompatibilis vele, és elég sok modnak a működéséhez pedig az kell.
Külön játékként fog szerepelni a Steam könyvtárban, a meghajtón pedig szerintem Skyrim SE mappába fog kerülni, így nem fog bekavarni az alapjátékba. A mentések sem biztos, hogy működni fognak - esetleg a vanilla állapot -, de szerintem úgy is mindenki elölről kezdi. Én legalábbis igen.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest