Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #26206 üzenetére
Csomó division ös youtube csatorna promózza.
Account sharing, elvileg teljesen megbízható.
Legálisnak legális, inkább a moralitása megkérdőjelezhető... Mondjuk ha vastag a buxa, akkor telerakják csupa raid exkluzív cuccal, EB, Regulus stb a karaktered, amiért más nagyon komolyan megdolgozott.
Vannak azért vicces dolgok pl: fizetsz azért, hogy valaki a karaktereddel legendary summiton letolja a száz emeletet 8 direktívával, és megmondod mi legyen a target loot.
Tizedik Acosta után ránéztem én is, "hogyért van" a Memento, de inkább "kiszenvedtem" és dobott egy godrollt a summit.
A DZ exkuzív cuccok talán még érdekesek lehetnek, de inkább farmolom a csillagokat global eventen, és vörös fejjel bedarálom a húsz Boomsticket, amit kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 34GN850P-B Ívelt Gamer monitor! 34"/3440x1440/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync -Freesync/HDR
- BIOSTAR N68S3B AMD AM3 alaplap, + Phenom II X4 945 CPU, 16 GB DDR3 RAM
- Bontatlan ASUS TUF A16 felsőkategóriás gaming laptop jóval bolti ár alatt!!!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT - garancia - eladó!
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F + Új RTX 4060 Ti GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest