Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz
Intruder2k5 #48 üzenetére
Ez a global verzió, ugye, mert EU-ra még nincs.
-
-
hhgygy
senior tag
válasz
Intruder2k5 #46 üzenetére
Türelem
-
Kijött a HyperOS 2.0.10.0.VNGMIXM, de eddig nem sikerült rávenni a frissítésre a telefont, semmilyen régió beállítással.
-
-
movax
őstag
válasz
Intruder2k5 #43 üzenetére
Tud, csak vízjelként (watermark) szerepel az opciókban, azon belül van időbélyeg.
-
Ez Redmi Note 11-en is ugyanígy van.
Más...
Én siklok el felette, vagy ennek a gyári kamera app-ja tényleg nem tud időbélyeget tenni a képekre? -
klrt
tag
válasz
Intruder2k5 #41 üzenetére
Köszi!
Ez volt az! -
Gemini? Ez a Digitális asszisztens lenne? Mert nekem az jött elő, de az kikapcsolható.
How to Remove Google Assistant from Power Key on Redmi Note 13?
-
klrt
tag
válasz
Intruder2k5 #38 üzenetére
Ez még hasznos lehet.
Meg ez is!
Beállítások-->További csatlakozási lehetőségek-->Privát DNS-->Privát DNS provider hostname-->Egyéni név--> Ott beírni-->dns.adguard-dns.com
Nem lesz reklám. -
klrt
tag
válasz
Intruder2k5 #38 üzenetére
Miért lenne sok bajod! Hála isten nem vagyunk egyformák, ettől szép színes a világ!
Lassan 1 éve használom. Szerintem egész jól bírja a gyári fólia, persze az üvegfólia biztos jobb védelmet nyújt. Nekem az ilyen elöl-hátul tokok is bejönnek. Az előző huawein hasonló volt. Eddig mindig a gyári töltővel töltöttem. Igazából csak az zavar, ha képernyő lezárásakor hosszabban nyomom meg a kikapcsológombot előjön a gemini. Sajna hozzá van rendelve és tudtommal nem lehet megszüntetni a funkciót. -
Szia!
Az 5G engem teljesen hidegen hagy. És igen így küldték, de jobb szeretem az ilyesfajta tokokat, valami hasonlót is rendeltem, pároméra meg fliptokot, ő azt szereti. A képernyőre inkább üvegfóliát rakok, ami rajta van, az szerintem tényleg csak fólia. Gyorstöltőt se szeretem, maradok a hagyományos módszernél, szerintem meghálálja az akku is. Tudom, sok bajom van.
-
klrt
tag
válasz
Intruder2k5 #35 üzenetére
Szia!
Szerintem sokan az 5G-t választják. Az a topik jobban pörög.
Nekem bőven megfelel a 4G, és még olcsóbb is volt. Nekem a dobozban volt tok, a készüléken fólia, 67w töltő-kábellel. Remélem még mindig így küldik. -
válasz
Intruder2k5 #35 üzenetére
Meg is érkeztek az ikrek, 512 GB tárhely, és 16 GB RAM. Mármint összesen.
-
Üdv!
Nahát, nem gondoltam volna, hogy ilyen kevesen vannak a topikban, pedig elsőre nem tűnik rossz választásnak a telefon. Még mindig nem... Elvileg nekem is ma vagy holnap érkezik, Redmi Note 11-et fog váltani. 14-es szériát a Mediatek Chipset miatt nem akartam, így emellett döntöttem. Mondjuk napi használatban egy darabig még marad a 11-es, mert tokot, üveget, stb.-t Aliról rendeltem Kínából, azoknak szerintem kell még egy hét mire ideérnek, de legalább lesz időm mindent nyugodtan átpakolni, és flottul belakni. Amire kíváncsi leszek az a kijelző, mondjuk nem volt gondom a jelenlegivel se, de a specifikáció szerint elég durva eltérés van a kettő között, értelemszerűen az újabb javára. 1000 vs. 1800 nits.
-
movax
őstag
Frissítés jött ma: 2.0.4.0, februári biztonsági update, plusz rendszerbiztonság.
-
klrt
tag
válasz
Ba cy lus #28 üzenetére
Hyper os 2.0.2.0 a rendszer nálam.
Ezzel az aliexpresses kábellal használom. Még a huaweihez vettem.
Ahogy csatlakoztatom rögtön jön a buborékba, hogy csatlakoztattam usb-t. Utána meg fent lesz a bal felső sarokban az usb jele (Tudom ez téged nem vigasztal.)Újraindítás, gyári visszaállítás?
-
Ba cy lus
addikt
Köszi, de hatástalan ez is, és az alapértelmezett usb-beállítás is akármelyik beállításon. Redmi Note 13 Pro 5G-vel ugyanaz a DAC tökéletesen megy. De emlékeim szerint még a kezdet kezdetén ment ezzel a telefonnal is, valamelyik frissítés (hyper os 1-en már nem ment) kavart be.
-
Ba cy lus
addikt
Ebben a telefonban van OTG? A beállításokban sehol nem találtam a beállítást, és pl. dac/amp-pal sem működik.
-
klrt
tag
Sziasztok!
Nekem nem akar jönni a HyperOS 2.0. Se magyar, se svájc régióval.
A biztonsági frissítés nálatok mikori? Nekem 24.10.01 eddig minden hónapban jött, azóta viszont semmi. -
hhgygy
senior tag
Felraktam a feleségem mobiljára, a guta ütögeti az újítások miatt.
Ő képtelen megtanulni a gesztusvezérlést, old-school gombost használ és azt átlátszóvá tették a HyperOS 2.0-ban, például a Facebook alatt alig-alig látszik. Mondtam neki, hogy úgyis vakon kéne tudnia, melyik gomb hol van. -
movax
őstag
Ja és megszűnt a duplakoppos képernyőlezárás is.
-
movax
őstag
Működik rendben a HyperOS 2 Android 15-tel, de vannak bosszantó dolgok.
A Google Material You dizájnja színárnyalatot tesz minden Google-appba, nem lehet kikapcsolni, borzalmas.
A középső (Home) gomb funkcionalitását megszűntették. Azzal általában a Google Assistant-ot szokták használni az emberek, én a képernyőkikapcsolást tettem rá és ezt szoktam meg hosszú évek óta. Na most egyszerűen megszűnt.
Nem tudom, ezeket a dolgokat kik döntik el, ül pár nyakkendős f@szkalap egy irodában és akkor eldöntik, hogy mostantól bevezetnek valami haszontalan kreténséget, vagy mi. -
movax
őstag
Svájcra állítva a régiót már jön is lefelé a HyperOS2.
-
movax
őstag
Valakinek megjött már a HyperOS 2?
-
brugo
aktív tag
Hány frissitést fog kapni ez a teló ?
-
hhgygy
senior tag
Egy hete van meg a készülék, 6/128-as változatban, egy 4/64-es Redmi Note 8t-t váltott, érezni az 5 modell különbséget, ég és föld a két teló, nagyon pöpec. 60.000 körüli árban volt a Redmi Note 8t négy évvel ezelőtt, ehhez képest ez is 60 ezerért sokkal jobb vétel volt.
-
hhgygy
senior tag
Üdvözletem, Redmi Note 13 valamelyik verzióját készülök venni.
A problémám az, hogy nem találom az Alzán hirdetett Snapdragon 685-ös verziót a GSM Arenában. Ez végül is melyik verzió? Az Alzán annyi van, hogy Redmi Note 13, de ilyen processzorral viszont nincs a GSM Arénában, csak Mediatek, meg valami egész más Snapdragon. -
pch
senior tag
Na most lettem én is gazdája egy ilyen jószágnak. Egy Note 10 pro-t váltott. Az volt mikor naponta 2x is fagyott. Remélem ez nem fog. A 10 előtt meg 8 pro volt. A családba még mindig azt használják. Ha ez is legalább annyira jó lesz mint a 8-as volt, akkor meg leszek vele elégedve.
-
movax
őstag
Két napja van meg ez a telefon (a 8/256-os verzió), egy 4/128-as Poco M3-ról váltottam, az három évig szolgált hűségesen, de eléggé belassult, meg újabban a MIUI launcher is fagyott és újraindult párszor.
Általános használatra vettem, nem játszom, fotózás is csak néhanapján, csak kommunkáció, netezés, YT, FB, ilyesmi. Erre tökéletes. A korábbi telónál kicsit gyorsabban merül az akkuja, valszeg a 120 Hz-es képernyőbeállítás miatt, most visszaváltottam 60 Hz-re. Megjött rá a HyperOS és a 14-es Android, egyelőre nem látok lényeges különbséget a korábbihoz képest.
Teljesen működő Gcam-et még nem találtam rá, egy 8.7-es BSG-t tettem fel egyelőre, de nem működik teljes körűen, pl. 60 fps vidózás nem megy. Igaz, nem fullos a camera2 API kompatibilitása, csak Level 3-as. Bezzeg a Pocónál full kompatibilitásom volt.
-
movax
őstag
Hadd legyen már ennek a modellnek is saját topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest